Hirdetés
- Sony Xperia 5 IV - házon belüli siker
- Mit csinálsz, Nokia?
- Idén mindenki siet valahova
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Z Fold3 5G - foldi evolúció
- OnePlus 8T – fazonigazítás
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Motorola Moto G72 - a titkos favorit
Új hozzászólás Aktív témák
-
halkow
őstag
Végre
Alcatel onetouch idol2s the king
-
DeathAdder
veterán
Rossz a linkelés
-
INGJOKE
veterán
Nekem van céges telón (mert windows phone), de mivel rohadtul zabálja az energiát és ahhoz nincs céges töltő, így saját i4-emen használom a google maps-ot ami teljesen jó... (ehhez van autós töltő...)
Troll! Feed them!!! I13PM Sierrablue +AW S6 44mm +Polar Vantage M +Mi Notebook pro I7 16 gb 256 gb(+512) ssd+ Logitech g903+ Jabra Elite Active T65/ Jabra Elite 7 pro
-
csiki_92
aktív tag
[link] Itt egy jó link.
-
icezozo
addikt
rossz a link !
-
Polllen
nagyúr
Ha lenne droid-s telóm, kipróbálnám, mert wp-n jó.
"Odamentem egy párhoz...négyen voltak!"
-
rnyk
tag
Egyreszt jo, hogy lett "rendes" offline navi Androidra. De aggodok a WP-s HERE cuccok minosoegeert, van egy olyan erzesem, hogy nem fog prioritast elvezni a Nokianal ezek fejlesztese
Gondolom ha kikeveredik a beta allapotbol a nem Samsung tulajdonosoknak fizetni kell az egyes orszagok terkepeiert.
Modern az, ha látsz valami szépet, ami nagyon drága és nincs pénzed megvenni.
-
legiaap
nagyúr
Lassan jöhetne IOS-re is.
How are U today? Just kidding...I don't care!
-
Paul119
addikt
Ez csak béta ha jól látom
egy próbát megér[ Szerkesztve ]
Megnéztem volna Sámsont, ha nem rockernek nevelik, Rapperként a gettóban kopaszon mivel dicsekedik
-
nobela
senior tag
Újabb komoly szög a WP koporsójába...
Ha ez egy éve kijön, biztosan nem vettem volna WP-s telót
The problem with the world is that intelligent people are full of doubts, while stupid ones are full of confidence.
-
Schmidi
tag
Prágában igen hasznosnak bizonyult a városban navigálni roaming díj nélkül.
-
-
rnyk
tag
Passz, Vegulis sokaig WP-n is az olcsobb keszulekek csak az aktivalasi orszag terkepet kaptak meg.
Gondolom valahogy akarnak penzt is csinalni es nem csupan emberbarati gesztus
bar ha sok be tud jonni etterem ajnlokbol akkor az is jo, bar ezt oszinten ketlem. A legjobb modja nemi profit termelesnek, hogy az extra terkepekert penzt kernek. Persze lehet mas lesz a vegleges modell.
Modern az, ha látsz valami szépet, ami nagyon drága és nincs pénzed megvenni.
-
Zolik
senior tag
Én a Samsung-os "verizót" múlt héten már teszteltem is élesben. A regisztráció 1-2 perc.
Tökéletesen működik, a térképek "pack"-ben (ázsia, eu stb) is letölthetők, de külön külön országoknéként is ami remek dolog! Az útvonal tervezés 1-2 másodperc alatt megvan és elég jól configolható!Örülök ennek, mert a google kicsit diszkriminatív módon nem tette lehetővé a magyar térképek offline menétés, míg pl ausztriát lehet...szóval +1 a nokiának és köszönet érte!
'' Árpád biztos jó munkásember..., vót valamikó ''
-
Pipiripi
senior tag
A név választás hibátlan, here térkép
-
l.skywalker
félisten
Még azért érezni, hogy Béta. Nagyon sok a félrelinketl info Magyarországon (templomok, múzeumok stb.)
Érdemes ezeket jelezni a fejlesztőknek!Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
callmeakos
veterán
Egyenlőre tök jó, csak a regisztrációval van valami gondja az appnak. Kreáltam egyet, de valamiért nem akar belépni. Szerencsére lehet regelni facebookal is, így okés a dolog. Viszont a teljes európatérkép több mint 9 giga. Ez azért egy combos méret. Akinek nem bővíthető a memóriája, annak szívás a dolog.
All→M8
-
Pipiripi
senior tag
válasz
callmeakos #20 üzenetére
Mondjuk fölösleges is az egészet letölteni szerintem, elég csak az utazáskor érintett országokat.
-
macskea
őstag
válasz
l.skywalker #19 üzenetére
Azért nem ért meglepetésként a dolog. Vajon BB-n megy majd rendesen?
''You can't measure safe driving in miles per hour'' Paul Smith
-
válasz
callmeakos #20 üzenetére
Van az az élethelyzet, hogy valakinek szüksége legyen az összes európai ország térképére? Mert igencsak kétlem. Külön is le lehet tölteni őket, Mo. pedig csak 350 MB körül van.
-
cellpeti
veterán
Végre a droidosok is megtudják milyen egy jó térkép szoftver
Tigris, tigris, csóvafény...
-
roli543
senior tag
Z1-en tökéletesen fut
A legjobb dolog, ami mostanában történt
Apple iPhone 13 mini + Watch SE 44 mm / iPad 2017 & Airpods Pro
-
Samus
addikt
Akkoriban imádtam a Nokia Maps szoftverét, és a térkép ellátottságot. Kíváncsi vagyok ez mit tud, és milyen lesz majd a magyar nyelvű hangos navi.
'' Az élet egyszerű. Döntéseket hozol és nem nézel vissza.'' // Tomorrow's just your future yesterday!
-
Thaaleum
aktív tag
Nagyon szerettem az 520-on is, örülök hogy most már androidon is lesz egy jó offline navi. Remélem minél hamarabb lesz magyar nyelvű hangos navigáció is benne.
„Egy szónak is száz a vége...” - Legendd
-
RadyR
tag
RAZR i (vagy bármilyen x86 alapú mobil) tulajoknál elindul?
Nálam indítás után hibaüzenettel kilép a legaktuálisabb verzió (Unfortunately, the app won't work on this device).Nem minden csacsi csöcse csecse csak a csecsecsöcsü csacsi csöcse csecse, mert ha minden csacsi csöcse csecse lenne, minden csacsi csecsecsöcsü csacsi lenne.
-
jacis
nagyúr
Köszönjük Nokia
Samsung Galaxy S21 Ultra; GoPro 8 black, XBOX Series S, Samsung Galaxy Watch 4
-
Pipiripi
senior tag
válasz
gyurkikrisz #29 üzenetére
Én még nem hallottam, de ha Te már olyan sokszor, akkor elnézést.
-
Van egy érzésem hogy soha nem lesz olyan jó minőségben mint wp-n
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
-
jacis
nagyúr
Már fent is van.
Samsung Galaxy S21 Ultra; GoPro 8 black, XBOX Series S, Samsung Galaxy Watch 4
-
dreamdancer
őstag
Valami azt súgja, hogy Redmondban most nem tapsikolnak örömükben...
Nem a lényeg a fontos.
-
Pearce
aktív tag
"Ha ez egy éve kijön, biztosan nem vettem volna WP-s telót"
Most csak azt ne mond, hogy csak ezért vettél wp-s telót. Azt elhiszem, hogy ez is 1 érv volt a platform mellett,de hogy csak ezért. Főleg, hogy mint itt már írják, ott van a sygic/ami egy kis khmm-mel akár ingyen is elérhető./
(#36) dreamdancer
Ha kellett volna nekik, akkor tovább fizetnek vagy megveszik a Here-t is. Nem ez fogja a wp eladását növelni, legalábbis én ezt nem tudom elhinni, hogy valaki csak ezért vesz egy wp-s telót, semmi másért.
Ha meg úgy nézzük, akkor így a szoftver csak jobb lesz.[ Szerkesztve ]
-
Zolik
senior tag
válasz
dreamdancer #36 üzenetére
Sztem a googlnél sem...
'' Árpád biztos jó munkásember..., vót valamikó ''
-
pusszycat
nagyúr
Miért foglalnak a térképek többszörösét mint mondjuk a sygic térképei
Samsung Galaxy S9 Plus & Xiaomi Mi 10T 8/128 GB 5G Cosmic Black & Mi 11 Lite 5G 6/128 :)) Xiaomi Redmi Pad 4/128 GB
-
uki
aktív tag
Hétvégén dobtam fel és tesztelgettem is egy kicsit. Gyorsan tervez, a hazai térkép részletesnek tűnik, nem fagyott. Ami furcsa volt hogy a Traffic bár be van kapcsolva, mintha nem kezelte volna, simán belevitt egy balset miatti dugóba (nem is jelezte) míg a Google maps tudott róla.
Mivel offline és eddig simán hozza ami nálam a minimum (sőt) marad is az országhatáron kívüli navigációra.
"this is just a punk rock song written for the people who can see something's wrong"
-
Janika-1982
tag
Köszönjük NOKIA,már régen meg kellett volna történnie,minden platformra egységesen!
-
Ixion77
őstag
Nem értem, miért érte ez meg a Nokiának. Fizetősként jóval nagyobb bevételt hozott volna, pl. az olyan megállapodásokon keresztül amilyet a Samsunggal kötöttek.
No mindegy, az ő dolguk, én örülök nekiA háttértáron elfér, a fontosabb országok lementve, jól jöhet valamikor.
"Seems like humanity needs war and famine to correct itself."
-
gyurkikrisz
őstag
válasz
dreamdancer #36 üzenetére
Ha igazán kellett volna nekik, megveszik ezt is. Aki meg azt gondolja, hogy van aki CSAK emiatt vett WP-s telót az rosszul gondolja, elvégre ha a navigáció nagyon fontos, akkor miértnem GPS-t vesz?
A tuning a kisfiúk alap órajele. | i5 6500
-
tjb007
nagyúr
Már szeptemberben megmondták, hogy nem fog prioritást élvezni (miért is kéne, amikor semmi érdekük nem fűződik már hozzá) a Windows Phone a többi platformmal szemben. Innentől -a Nokia szóvivője legalábbis ezt mondta- minden platform egyenértékű.
Az mondjuk még nem tisztázott, hogy ki fogja WP alkalmazások fejlesztését továbbvinni. Voltak olyan híresztelések, pletykák, amik szerint a Microsoft át fogja venni a Nokiától a fejlesztésüket.(#37) Pearce
Mivel fizetnek érte, illetve fognak még az elkövetkezendő legalább négy évben, így nagy valószínűséggel a továbbiakban is igényt tartanak a platformjukra.
(#42) Aweriot
Nem lehet.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Nokia elérhetővé tette honlapján a HERE térkép és navigációs szoftver androidos béta változatát, amely a Samsung Galaxy készülékek után most a legnépszerűbb platform bármelyik készülékére telepíthető.
- ASUS notebook topic
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kínai, és egyéb olcsó órák topikja
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Óra topik
- Sorozatok
- Kalandor: “I make ramen until my soul runs out”
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Servergarden Kft
Város: Budapest
Cég: Contrall Ipari Informatikai Kft.