- One mobilszolgáltatások
- A kameraszenzor és az aksi is nőtt a Nubia Z70S Ultrában
- iPhone topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
Új hozzászólás Aktív témák
-
Czimby
addikt
Sziasztok!
Útvonaltervezési módokat ho lehet álitani?
Gondolok itt; gyors, rövid, jól követhető stb.
-
Tosee
őstag
Üdv!
Szerintetek a Here miért így tervezi meg az útvonalat? Példaként csatolok egy tervet, a vége az érdekes! A célállomás Csókakőnek van beállítva! Viszont nem fordít be a 81-esen balra Csókakő irányába, hanem továbbvisz Söréd fele, majd onnan fordít vissza Csókakőre! (nem tiltja semmi a balra fordulást a 81 esen Csókakő irányába, még kanyarodósáv is van) Lehet, hogy én nézek el valamit, nem értem... Moblion (android) és pc-n tervezve is ugyan ez!
-
válasz
pècsimunkás #201 üzenetére
Köztes pont témában, most nincs előttem a teló - a collection-t mennyire lehet esetleg erre használni? Azaz h sima kedvenceknél több legyen, extra autózás közbeni kütyülés nélkül vigyen A-ból B-be C,D,E.. pontokon át? V reménytelen a dolog?
-
válasz
pècsimunkás #203 üzenetére
Nálam is elég ritka téma a navigáció, de akkor nagyon kell (mondjuk évi 2 alkalom 1000km-es út, másik 2-3 meg olyan környékre, ahol életemben nem jártam). Ha az igo térképekre tényleg biztosítva lenne a 10+évnyi frissítés, akkor megvenném, de ez így bizonytalan, mint a kutya vacsorája, ha úgy tetszik nekik, jövőre abbahagyhatják a frissítést. Régen pl a horvátokra volt tök jó TopMap térkép - ehhez 4éve hozzá se nyúltak.
-
-
válasz
pècsimunkás #201 üzenetére
Auch, a köztes pont elég fontos nálam, sokszor van saját elképzelésem róla, merre szeretnék menni, ami egy 5-600km-es útnál 3-4 köztes pontot is jelenthet.
-
Használja ezt valaki
? Ingyen IGO alternatívát keresek (vírusfertőzött wareztermékek kizárva), és megakadt ezen a szemem. Ez elvileg jóféle navteq térképbázissal rendelkezik, de milyen maga a progi? Pl mennyire zabálja az erőforrásokat, vezet bele betonfalba, pakol az autópályától 30m-re futó utcácskába, "felejt el" szólni?
-
Wolfskin
őstag
sziasztok,
tudja valaki, hogyan lehet letiltani a Here-ben, hogy 3Dre váltson? ha nézegetem a térképet, keresgélek, és közben változtatom a nagyítást, átvált 3D-re. elkezd szétfolyni a térkép, nyúlni kezd a horizont, belassul a mozgatás. olyan, mintha be-LSD-zve repülőn szállnék a város felett. én nem ezt az élményt keresem, hanem csak információt. de így szinte lehetetlen. hogy ki volt az a barom, aki ezt kitalálta, levágnám a kezeit, az biztos!!! -
pècsimunkás
addikt
Sziasztok !
Nem tudja -e esetleg valaki , hogy fejlesztenek esetleg olyat , h köztes pontot meg lehessen adni ? Vagy valami benzinkutat útba ejtsen ? Útvonal tervezésnél azért lényeges funkciók ezek .Ha lenne ilyen ,akkor gondolom többen használnák ezt ,kevesebb lenne a WAREZ !
A másik gondom ,hogy ha megadok egy útvonalat , jelöl sötétkéken egyet ,kettőt világoskéken . Hogy lehet elérni azt , hogy ha a világoskéken akarok menni ,arra tervezzen ? -
dionaea
őstag
Igen autós módban átfordul rendesen.
VIszont szaggat. Ez álltalános? Olyan mint 10 éve 6630 on
-
-
dionaea
őstag
Esetleg vaki aki használja a here-t az megtudná mondani hogy lehetne Landscape módban használni? Egyáltalán lehet? Tábla gépen próbálnám ki de csak álló mód van
-
Devas
őstag
Androidon és WP-n is egyaránt használtam HERE-t. Mindkettőnél előfordult gyakran az a jelenség, hogy a büdös életbe se talált jelet (pedig fél órán át is kereste). Telefon újraindítása sem segített.
Android esetén megtaláltam a megoldást a problémára:
Menjünk be a telefon beállításaiba, azon belül az alkalmazásokba. Itt a "Letöltött" képernyőn várjunk 10-15 másodpercet. A képernyő alján eközben láthatjuk, hogy a szabad helyünk megnő 100-200 MB-al.Ez eddig minden esetben segített a problémán, az okát magam sem értem. Remélem tudtam vele valakinek segíteni.
-
Zaji
őstag
Sziasztok,
Pár mondatban. Gyorsan kellett egy offline térkép Csehországi utazásomhoz. Nem vagyok híve az illegális dolgoknak így nem kerestem iGO-t. Biztos sokat segített volna, ha van adatkapcsolat út közben, de nem volt. Ennek ellenére nem értem, hogy Győrből miért tervezett egy 360 km-es utat 400-nak. Indulás előtt néztem egy Google maps-et. Illetve vittem papír alapú térképet. A megtett 870 kilométeren kétszer figyelmeztetett kamerára és számtalanszor a sebesség túllépésére.
Sajnos több alkalommal kerül "útvesztőbe", amikor is a "Fordulj meg" Illetve egymás után kétszer a "Fordulj jobbra" utasítást közölte velem. Szerencsére a "csapásvonal" már megvolt így türelemmel és kis idővel már a szoftver is a helyes utat navigálta.
Ezek után azt kell mondjam: teljesen ismeretlen úton nem lennék nyugodt, ha csak a HERE segítene a navigálásban. -
Úgy látom nem nagyon aktív ez a topic, de azért megkérdem: hogy lehet köztes állomást hozzáadni a navigációhoz? Én nem jöttem rá.
Egyéb: trafipaxokat jelzi?
-
zoo8800
veterán
Térkép frissítést jelez a telefon, de nem tudom letölteni, hibát jelez. Másnak működik rendesen?
-
Tex
senior tag
Nem tudja valaki hogyan lehetne frissebb térképet szerezni. Tegnap voltam egy 600 km-s úton nagyon jól szolgált csak kicsit elavult a térkép, olyan 2013-s lehet maximum, de inkább régebbi. Mondjuk ez már nem a béta hanem a teljes verzió volt.
-
zsiga68
őstag
Ha az APK nem tartalmazza a magyar nyelvi részt akkor mitől lenne magyar a felület? A res/values-hu könyvtárban a strings.xml fájlnak kellene tartalmazni a fordítást.A res/values könyvtárból kell átmásolni a strings.xml fájlt a res/values-hu könyvtárba és soronként átírni az angol szöveget magyarra. Kb 1800 sorról beszélünk. A lehetőség bárkinek adott..
-
zsiga68
őstag
Nincs benne magyar nyelv még a legújabb beta verzióban se.Most néztem.Csak egy régebbi verzió tud magyarul abban se minden menüpont.Túl nagy a nyelvi állománya mindent lefordítani.
http://kepfeltoltes.hu/150117/Screenshot_2015-01-17-17-16-08_www.kepfeltoltes.hu_.png
http://kepfeltoltes.hu/150117/Screenshot_2015-01-17-17-16-17_www.kepfeltoltes.hu_.png
http://kepfeltoltes.hu/150117/Screenshot_2015-01-17-17-17-12_www.kepfeltoltes.hu_.png
http://kepfeltoltes.hu/150117/Screenshot_2015-01-17-17-17-19_www.kepfeltoltes.hu_.png
http://kepfeltoltes.hu/150117/Screenshot_2015-01-17-17-17-37_www.kepfeltoltes.hu_.png
http://kepfeltoltes.hu/150117/Screenshot_2015-01-17-17-17-46_www.kepfeltoltes.hu_.png -
zoo8800
veterán
Jelzett már valakinek elérhető térkép frissítést a program?
(Nekem egyszer jelzett, letölteni mondjuk nem tudtam, aztán újraraktam a programot, és azóta nem jelzett ilyet) -
vadkörte
addikt
"...élesben sehol nem szivesen bíznám magamat ilyen térképekre"
Pedig nyugodtan megteheted! Rendszeresen használom és semmivel sem rosszabb, vagy pontatlanabb, mint teszemazt a Garmin térképei. (vagy esetünkben a HERE) Volt, hogy több 100 Km-es több fordulópontos úton próbáltam néha szándékosan nem arra menve, amerre ajánlotta és remekül helytállt. Olyan utakat is tartalmazhat, amiket a "nagyok" fel sem vesznek, de "menekülőútnak" pl. jól jöhet.
Ha meg menet közben találok valami hibát, feljegyzem és amint lehet kijavítom. Így aki a következő frissítés után arrafelé jár, már nem találkozik a hibával.
Egy kissebb telepeülésen - jellemzően pár utcás falu - a házszámok felvitele, ha kalkulációs módszerrel dolgozok néhány óra. Mondjuk nem árt a személyes felmérés, ezért kizárt, hogy az Alföldön térképezzek. Elég nekem Kaposvár és a környező települések.De ez a HERE topikja, ne szemeteljük tele mással.
Töröltem és újratelepítettem. Így már valóban van magyar hang. Ha tehetem hamarosan le is tesztelem.
A térkép pontos, de számomra alap dolgok - pl. több fordulópont - még mindig hiányoznak. Mindenképp megtartom, de továbbra sem ez az elsődleges navigációm. -
llll
senior tag
válasz
vadkörte #169 üzenetére
igen, ennyit tudok róla hogy a felhasználók "fejlesztik"
futólag ezek közül is próbálgattam párat
de ez mit sem változtat azon a tényen, hogy (kevéske tapasztalatom szerint sajnos túlnyomórészt) nem házszámszintűek...
mókának tényleg jó és érdekes, de én bizony élesben sehol nem szivesen bíznám magamat ilyen térképekrea kalkulált elméletileg kevesebb adatot igényel és ghyorsabb is az elkészítése
igen, ezért lesz kérdés... -
vadkörte
addikt
"...azok az ingyenes openstreet map-esek azért nem házszámszintűek..."
Ismered az OSM rendszerét? A térképet NEM cég, hanem szorgos kicsi felhasználói kezek fejlesztik. INGYEN! Azért nem tud sok helyen házszámszintű navigálást, mert az adott helyen még senki sem térképezte fel a házszámokat. Lehetsz Te is fejlesztő, jó móka."...aztán majd meglátjuk hogy tényleg tudja-e a házszámokat, vagy csak "megsaccolja" őket"
Nem ismerem a Here térképek belszerkezetét, de a kalkulált elméletileg kevesebb adatot igényel és ghyorsabb is az elkészítése.(#165) tjb007:
Azért ez a töröld le és telepítsd újra nem épp a leg felhasználóbarátabb...Majd megskubizom én is.
-
llll
senior tag
..ja igen és a kocsit jelző háromszöget talán szintén célszerűbb volna ha az úton tartaná ahelyett, hogy a pontos helyzetemet (próbálja) mutatni és emiatt néhány méterrel az út mellé tesz
itt vidéken nincs sok jelentősége, de pesten bizony jártam már olyan helyen, ahol ez a néhány méter bizony már 1 másik, máshová vezető párhuzamos sávot/utcát jelentett... -
llll
senior tag
na meg is volt az első rövid próbaüzem és hááát...olyan bétás
a munkahely-otthon útvonalon abba az érthetetlen és indokolatlan kerülőbe már nem vitt bele az egyik körúton, amibe anno a symbianos nokia maps még rendszeresen
1 hasonlóba viszont igen
ha szándékosan letértem az útvonalról, akkor néha szépen gyorsan reagált, néha elbambult kicsit
a lidl parkolójával (sok kis forduló kis területen) végképp nem tudott mit kezdeni
de onnan meg azért ki lehet jutni gps nélkül is természetesen és utána már magára talált
a megfordulást ha jól látom nem lehet külön letiltani
pedig sztem praktikusabb volna ha simán kihagynák belőle
hiszen ha akarok, akkor úgyis megfordulhatok akkor is ha nem hajtogatja
viszont ha nem akarok, akkor totál fölöslegesen hajtogatja, addig is inkább rögtön újratervezhetne
mármint megfordulás nélkül, "továbbhaladva"
aztán én olyat sem találtam benne így hirtelen, hogy gyorsan, vagy röviden (netán gazdaságosan) szeretnék eljutni A-ból B-be
a következő manőver utcája a kijelző tetején kicsit talán fölöslegesen többet takar ki a képből a kelleténél
ami pedig talán leginkább zavart az az volt, hogy ugye a tervezett útvonalnak nagyjából fölfelé kellene haladnia a kijelző közepén
viszont (a 4 magos mtk-s thl t6s-en legalábbis) nem nagyon tudta így beforgatni, nekem kellett kézzel
de itt lehet, hogy csak én bénáztam vmit
és kicsit török magyar
mindezzel együtt viszont végül is elvitt a megadott házszámra(!)
a végleges verzióig még biztosan sokat kijavítanak majd a gyerekbetegségek közül és akkor (vagy addig is) teljesen ésszerű és elfogadható ingyenes alternatíva azok számára, akik még azt a 3-6-9 ezer Ft-ot sem tudják, vagy akarják kiadni 1 sztem egyelőre azért szignifikánsan összeszedettebb fizetős naviért, de mégis vmiféle házszámszintű navigációt szeretnének -
llll
senior tag
válasz
Rodzser Mór #123 üzenetére
azok az ingyenes openstreet map-esek azért nem házszámszintűek
ez meg legalábbis annak mondott
aztán majd meglátjuk hogy tényleg tudja-e a házszámokat, vagy csak "megsaccolja" őketoszkarfincs:
sztem már a sygic óta baszhatják
egyébként én sem értem miért hagyott ki 1 ekkora ziccert az igo, de én most már nem is venném meg
(a sygic-et természetesen legálisan megvásároltam
és azóta az igo tákolmányokat sincsenek a telómon) -
llll
senior tag
többen írják, hogy van már benne magyar nyelv
hol?
én nem találom -
blg
senior tag
válasz
vadkörte #158 üzenetére
köszi, megvan
a HERE-be föl tudsz vinni kedvenceket, amiket szinkronizálni tud a különböző eszközeid között (mappákba is lehet rendezni)
köztes pont megadása funkció meg nem azért nincs, mert ez még béta verzió. a többi platformon, ahol nem béta, ott sincs.
nekem még a sávinfó hiányzik, symbianon még volt, de a WP-s verzióba már nem került be, meg most az androidosba se
-
vadkörte
addikt
Beállítások/Általános beállítások/Tárolási könyvtár
(#157) zoo8800:
Nálam elég hangos. Jó, lehetne hangosabb is, de eléggé hallható.Az jobban zavar, hogy a POI-k eléggé elavultak és szegényesek is, vagy csak megszoktam, hogy az OSM-ben minden szirszar POI-t fel lehet vinni.
Most pl. Kaposvár helyi tömegközlekedési útvonalainak a felvitelét tervezem. Az egyes vonalak buszmegállóival, az ott elérhető buszokkal, átszállási lehetőségekkel. -
vadkörte
addikt
Azért nem kell tőle hátast dobni.
Az Android-os HERE még nagyon béta sokat kell még fejleszteni rajta, hogy komolyan vehető alternatíva lehessen. Az, hogy a program nem tud magyarul még megbocsátható, lévén béta. A magyar nyelvű hangos navigálás kevésbé, bár nem valószínű, hogy egy ilyen hatalmas piac az igazi cél, mint Magyarország. (gondolom majd lesz magyar nyelv is)
A program testreszabhatósága egy zsírkréta szintjén van. Amellett, hogy Magyarország térképe több, mint 300MB sok helyen pontatlan, és elavult. A POI adatbázisa szegényes, és szintén elavult. Szarvashiba, hogy nem lehet köztes célpontokat beállítani. A program tagadhatatlan előnye, hogy teljes verziós és ingyenes, valamint képes a házszám szintű navigálásra. Bár ez a legtöbb helyen nem valós házszám szintű navigálás, csupán kalkulált.
Azonban az OSMAnd nevű program jelenleg még minden téren köröket ver rá. És nem csak ez az egyetlen alternatíva.(#138) catroot:
Mi akadályoz meg abban, hogy átolvasd az OSM fejlesztési- és oktató anyagát, a wiki-jét és nekiállj feltérképezni - akár műholdas képek, akár GPS log file-ok alapján a település hiányzó területeit? Hidd el jó móka és még hasznos is. Az OpenSteetMap offline térképei - az OSMAnd esetében biztosan, a többinél nem állítom 100%-ra - mllesleg 2 hetente frissülnek. -
siskad
őstag
Sziasztok! Engem ahogy elindítom az appot rögtön kidob. Sehogy sem indul el. Járt már így valaki? (iNew v3)
-
zoo8800
veterán
válasz
alexandre33 #150 üzenetére
Ez beta, nem demo. Még nem jelent meg a végleges verzió.
-
zoo8800
veterán
válasz
alexandre33 #148 üzenetére
És ennek mi köze a topikhoz?
-
alexandre33
csendes tag
letoltottem a Playrol a Sygic et es a Route 66 ot, es ime egy nem vart meglepetes,kis idore ra egy uzi hogy csak egy honapot lehet majd hasznalni, mi a feneert nem irjak ki hogy Demooooooooo,mert akkor biztos senki le nem toltene az tuti
-
zoo8800
veterán
Már letölthető a Play-ről is. [link]
-
Farkas82
tag
Most megint kipróbáltam, és tényleg elindult online beállítással kikapcsolt adatforgalom mellett. Lehet valami bug volt tegnapelőtt és ez nem feature, mindenesetre nem induló app mellett gondoljunk erre is. (Természetesen előző hozzászólásomban is letöltött térképek mellett gondoltam, offline különben nem sok értelme van).
-
Farkas82
tag
Egy megfigyelés: ha az alkalmazás online-ra van állítva, de a telefonon ki van kapcsolva minden adatforgalom, akkor el sem indul. Adatforgalom nélkül csak offline-ra állítva indul el. Na mármost ha véletlenül online beállításon hagyva kapcsolom ki, és utána ha be akarom kapcsolni, és éppen nincs semmilyen netforrásom (se WIFI se mobiladatforgalom) megszívtam, mert el sem indul, tehát át sem tudom állítani offline-ra. Nem tudom másnál így van-e, de erre esetleg érdemes odafigyelni, ha nem akar indulni a HERE.
-
zoo8800
veterán
Kipróbáltam én is, kezelhetőségben simán veri a többi navit.
Feltettem a 300 megás (hehe) Magyarország térképet, amire 100 frissítést jelez, de nem tudja letölteni. Másnak megy a frissítés? -
zsiga68
őstag
válasz
piRate_nEx #140 üzenetére
Ha kikapcsoltad a gps vevőt akkor már nem tudja használni.
-
piRate_nEx
aktív tag
No, én feltettem, kipróbáltam, működik. Viszont!
Hiába kapcsolom ki a GPS-t, lövöm ki mindenhonnan a programot, akkumulátor statisztikákban azt mutatja, hogy folyamatosan használja a GPS-t. Le is töröltem a francba, mert amíg aludtam, a fogyasztás 24%-át tette ki.
Esetleg valamit én csináltam rosszul?
-
Friczy
senior tag
-
Osi222
tag
Én letöltöttem, és azt kell hogy mondjam beta létére messze a legjobb, amit az utóbbi időben használtam. Sygic nálam (Xperia M - 4.3) állandóan pontatlan volt, hibásan navigált, a 3 betűs alkalmazás többféle verzióját kipróbálva állandóan instabil és megbízhatatlan volt, Mapfactor már az első próbálkozásnál bedobta az unalmast. A here lényegében probléma nélkül elnavigált Pesttől egészen Münchenig, és soha nem okozott meglepetést.
Persze vannak még kisebb galibái, de remélhetőleg idővel ezek is megoldódnak:
-magyar nyelvet nem ismeri, plusz hangokat pedig az angol mellé nem sikerül telepíteni, tárhelyhibára hivatkozik
-belső memória és sd kártya között lehet választani, hova kerüljenek az offline térképek, itt ha usb-n csatlakozunk adattárolási módban, elfelejti az sd kártya beállítást, és újra kell csatlakoztatni a menüben
-köztes pontot nem lehet belőni a navigálásnál, így mindig csak egy célpont választható kiEnnyi különféle használhatatlan offline navigációs próbálkozás után ez tényleg ajánlani tudom apró hibái ellenére is!
-
Joachim21
őstag
Másnak gond nélkül elforgatja a kijelzőt? Van erre külön beállítás, hogy megtegye? Maga a felülete tetszik, remélem lesz nemsokára végleges kiadás is ami futni fog a Lollipoppal.
-
nobela
senior tag
Én elég sűrűn használok navit, tapasztalatom alapján a nagyobb településeken a Waze nagyságrendekkel, klasszisokkal jobb.
Egyetlen - ám valóban komoly - előnye az offline használat az előre letölthető térképekkel. Ám ezek igen lassan frissülnek, sok helyen félelmetesen elmaradottak.
-
Janika-1982
tag
Sziasztok,nem háborogni kellene,hanem örülni hogy ez a lehetőség is van!
Köszönjük NOKIA! -
Lehet, hogy Magyarorszagon nem a legjobb, de parom szerint itt Angliaban magasan a legjobb
Hasznalja a tomtom-ot, garmint, google-t, igo-t. Londonban pl egyik sem az igazi, mostanaban ezt hasznalja, azt mondja, hogy szinte mindent tokeletesen tud. Szoval itt biztos, hogy nagyon jo
-
válasz
oszkarfincs #130 üzenetére
Majd akkor ők is lehúzzák a redőnyt, vagy elmennek kunyizni a parlamentbe. Úgyis kapnak egy vagon zsét kétperces sírás után.
-
oszkarfincs
aktív tag
Nem akarok én okosabb lenni az NNG-től, nyilván jól érzi magát a jelenlegi pozíciójában, ha ilyen könnyen lemond erről a platformról. Az autógyártóktól gondolom vödörszámra kapják a zsetont, lehet hogy én is szarnék az árérzékeny, warezolós, droidos szegmensre. Csak ugye a Nokia is a hasonló mentalitása miatt kötött ki ott, ahol most tart. Nem gondolt arra, hogy a helyzet megváltozhat.
-
Sebhelyes
senior tag
válasz
tothmaxy182 #87 üzenetére
A speciális kamionos nav a qrvákat is bejelöli a térképen?
-
válasz
oszkarfincs #125 üzenetére
Mert eddig annyira érdekelte őket, hogy ihaj.
-
oszkarfincs
aktív tag
IGO-ék innentől kezdve baszhatják is az egész androidos offline navigációs piacot.
-
Rodzser Mór
senior tag
Mi ebben a nagy kunszt, hogy offline? Androidra vannak már ilyen navigációk, használtam is párszor ilyeneket (Be-on-road, Navigator, stb).
Hacsak nem az a hájp benne és attól offline, hogy GPS sem kell hozzá -
Pearce
aktív tag
válasz
jozso1989 #118 üzenetére
"de választ nem nagyon fogunk rá kapni szerintem"
Jól gondolod, nem fogtok rá választ kapni, minek is? Most megint írja le valaki, hogy miben jobb a wp, miben meg a droid? Egyéni döntés, hogy valaki ezt, valaki meg azt választja. Ez is csak egy újabb fikatengert indítana el a két platform bázisai között, amire itt végképp nincs szükség.
-
vacs
veterán
Ugye azt ti is tudjátok, hogy Magyarországon a Here (volt Navteq) térkepei a "legbénábbak" !!
Értsd: a frissen átadott útszakaszok, csak több hónapos/fél éves késessel jelennek meg.
Néhány példa amik a Tomtom és Topmap térképekben már rég benne voltak, de a Here-be csak hónapokkal később kerültek bele:
- M0-s új szakasza
- keszthelyi körgyűrű
- hévízi elkerülőEttől függetlenül jó dolog az ingyenes offline navi.
-
dokee78
félisten
A Microsoft Lumia jövőbeli készülékein akkor nem lesz Here Drive Plus ingyen?
-
válasz
jonnyjoker01 #101 üzenetére
Ugye megvan, hogy ennek semmi köze a Microsofthoz?
-
törölt tag
válasz
jonnyjoker01 #101 üzenetére
Elsőre Nokia TESTICLE volt. A mai neve már magyarosabb.
-
Dejó here térkép. Megmutatja hány f**z van az országban?
-
Kékes525
félisten
Ez mennyiben más, esetleg jobb mint a Google térkép? Pontosabb, könnyebben kezelhető e és milyen más tulajdonságokkal is rendelkezik mint a Google féle, illetve a konkurenciák?
-
Joachim21
őstag
A teljes Europa térképcsomag 9 gigát foglal, ami elég húzós. Úgy láttam lehet online is navigálni vele, kíváncsi vagyok úgy ad-e forgalmi infókat, illetve számol-e velük. Eddig M8-on hibátlanul fut, de ma kicsit hosszabban is tesztelem majd.
-
Blindmouse
senior tag
Azt tudja valaki hogy mi a búbánat az oka, hogy nem nokia wp 7.8-ra nem elérhető?
-
kromatika
veterán
már töltöm is.
-
D4ni
őstag
Nexus 7 nél nem lehet rányomni a telepítés gombra. Mintha nem érzékelné ott az érintést... Mitől lehet ez?
-
SkiDev
őstag
Lehet fellököm az összes itt szóban forgó térképet és fogok próbálgatni! Bár 1-2x elcsábultam a Nokia irányába emiatt
Viszont van egy dolog, ami piszkálja a csőröm.... Nem tudom, ki hogy szokta végignézni milyen jogosultságot kér az app, de minek kell neki (ki is van emelve) fizetős szolgáltatás ~ SMS küldése?
-
jonnyjoker01
veterán
A kutya fáját, hogy a Nokia vagyis Microsoft nem tudja magyarosítani a "HERE" szót
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Nokia elérhetővé tette honlapján a HERE térkép és navigációs szoftver androidos béta változatát, amely a Samsung Galaxy készülékek után most a legnépszerűbb platform bármelyik készülékére telepíthető.
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- One mobilszolgáltatások
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- A kameraszenzor és az aksi is nőtt a Nubia Z70S Ultrában
- Fűnyíró topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Philips LCD és LED TV-k
- Futás, futópályák
- Analóg fényképezés
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- További aktív témák...
- Vadonatúj iPhone 14 PRO MAX 256GB space black! 6 hónap garancia! Fulldoboz!
- iPhone 16 PRO MAX 512GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akkumlátor 100%! Apple garancia 2025.11.14
- iPhone 16 PRO 128GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akku 100%! 2025 október 14-ig Apple garancia!
- Geforce GTX950 2GB OC
- Apple Watch SERIES 8 45mm gold GPS + Cellular, STAINLESS STEEL! Akkumlátor 100%!
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell latitude E5430 eladó
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest