2019. február 19., kedd

Gyorskeresés

Útvonal

Hírek » Alkalmazások rovat

HERE térkép minden Androidra

 • (f)
 • (p)
Írta: | | Forrás: HERE

A Nokia elérhetővé tette honlapján a HERE térkép és navigációs szoftver androidos béta változatát, amely a Samsung Galaxy készülékek után most a legnépszerűbb platform bármelyik készülékére telepíthető.

Hirdetés

Bár mobilos divízióját a Nokia eladta a Microsoftnak, számos szolgáltatás a finn gyártó tulajdonában maradt, ilyen a Lumia készülékek remek térképes és navigációs alkalmazása, a számos offline funkcióval is rendelkező HERE Maps és Drive+. Bár a HERE elérhető online, a Windows Phone jelenlegi, alacsony piaci részesedése miatt a mobilos felhasználók körében egyelőre nem tud a Google vagy az Apple saját megoldásával versenyezni.


[+]

Ezen próbál a Nokia változtatni, néhány hete ugyanis a HERE androidos béta változata elérhetővé vált minden Samsung Galaxy tulajdonos számára, pár napja pedig bármely androidos felhasználó letöltheti a szoftvert a www.here.com/download oldalról. Az applikáció a térkép mellett tartalmazza a Drive+ navigációs funkciókat is, ráadásul szemben mondjuk a Google Mapsszel, amellyel problémás az offline útvonaltervezés megoldása, egy HERE-s fiók létrehozásával bármikor megoldható egy nagyobb terület vagy akár több ország térképeinek a letöltése és az adatkapcsolat nélküli navigáció. A béta változat több nyelvet és hangot is támogat, a magyar azonban egyelőre nincs köztük. Az, hogy a végleges változat kiköt-e majd a Play Áruházban, vagy továbbra is a HERE oldaláról lehet majd letölteni, egyelőre nem tudni.

Előzmények

 • Nokia Lumia 735 - maga felé hajlik a keze

  A Microsoft/Nokia is bekapcsolódott az önfotózó embercsoport kegyeiért folytatott harcba, és a jól összeválogatott funkciók mellett az árcédula is elfogadható.

 • Nokia Lumia 635 - negyedik fokozat

  Megérkezett hozzánk a Lumia 630 4G modemmel felvérezett ikertestvére. A Lumia 635 tesztjében elsősorban a szélessávú adatképességekre vagyunk kíváncsiak.

 • Nokia Lumia 525 - RAM-bó’ jobb, mint Rambo

  Frissült a legolcsóbb Lumia, az 525-ös azonban nem sokban tér el elődjétől, viszont továbbra is jó áron kelleti magát, ez is lesz olyan sikeres, mint az 520-as.

Hirdetés

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.