- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Google Pixel topik
- Egy óra, két rendszer
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- MIUI / HyperOS topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
VIC20
őstag
válasz
Rickazoid #59 üzenetére
Szerintem a kérdés megítélése hozzáállás kérdése: én úgy gondolom (és ebben talán nem vagyok egyedül), hogy:
- nem gondolom, hogy bárki (illetve akárki) rendelkezne az általad az utolsó bekezdésben említett, nyilvánvalóan titkos és veszélyes információkkal, viszont
- szemétből is sokan tudnak aranyat csinálni (még ha képletesen is), és az, hogy milyen információ mennyire lényeges és fontos, sőt, egyáltalán információértékkel bír-e, az mindig az adott helyzet függvénye, tehát
- egyáltalán nem megnyugtató a "dehát ez csak szemét"-felfogás.A felfogásbeli különbség az, hogy én, ha nem tudom biztosra megmondani, hogy ez vagy az az információ tényleg nem bír semmilyen jelentőséggel - de az ellenkezőjét sem tudom bizonyítani!, már ekkor is automatikusan bizalmatlan vagyok.
(Egyébként tisztában vagyok vele, hogy természetesen soha nem tudható, hogy egy információmorzsa biztosan és minden helyzetben jelentéktelen: szóval éljen az egészséges óvatosság/paranoia!
)
-
VIC20
őstag
válasz
Rickazoid #49 üzenetére
"Mik azok az adatok a Google kezében, amik ekkora hatalmat adnának neki, hogy "benyelje" az egész internetet..."
Luke: "Mi van ott?" Yoda: "Csak amit magaddal viszel."
közösségi oldalaknál tehát amit a sok hülye megad magáról.
Ha az egyéb szolgáltatásait is igénybe veszi valaki (pl. levelezés, egyéb webes alkalmazások), akkor bármi illetőleg minden, amit azon enged keresztül.Nem föltétlenül a Google az, aki vissza tud élni ezekkel a keresési adatokkal - bár nyilván ő az első, akinek lehetősége lenne rá.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 12GB I 500GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Epson Expression 12000 XL Nagyformátumú A3 szkenner
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest