- Poco F7 Pro VAGY Nothing 3a Pro ?
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Fotók, videók mobillal
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Apple iPhone SE - se vele, se nélküle
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- MIUI / HyperOS topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
csongi
veterán
válasz
Jeanne d'Arc #45 üzenetére
Csak ovatosan
nehogy kozvetlen tarcsazza a kesztyu a dekoltazst
-
Elég hard eszköz. Kell egy ilyen meg sapi is, illetve fürdőruhás változatban is jó lenne. Jókat beszelgetnék a dekoltázsommal.
-
csongi
veterán
ÓÓÓ, hát a Samsung felxibilis kijelzőjét hamarosan integrálják rá, és szettbe lehet kani a sapkával.
-
TK36
aktív tag
Megelőztek, hogy a cikket és a videót nézve elgondolkodtam, hogy melyik termékről koppinthatták ezt a kínaiak.
Tán idővel ez is kiforrhatja magát.Végre Bog a természetben, nem a stúdióban.
-
petipetya
nagyúr
Jót nevettem a videón, amikor kiderült hogy kamu a kisujj mikrofon.
Ennek okán szerintem reálisabb lenne egy olyan bluetooth headset, amely egy sapkába van beépítve úgy, hogy alig látszik és emellett még pluszban melegíti a fület. A rezgő modul pedig lehetne a kapacitív kesztyűben. Ezzel máris dupla annyiba kerülne a cucc és nagyobb nyereség lenne rajta. Mindezt a Télapó reklámozná egy ilyesmi szlogennel: "Hello Gloves - még az Északi-sarkon is mindig elérhető vagyok!"
Már nem tudom lemosni magamról, hogy rákattantam a "Mad Men" című sorozatra.
-
dz1989
senior tag
Az ötlet az zseniális.
A kivietezés hiányos és műszaki adatai gyengék.Olyan gyorsan össze dobunk egy ilyet érzésem van, kevés (vagy semmi) átgondolás.
-
Fryskitt
addikt
válasz
Genova1983 #20 üzenetére
Szerinted? A tojást is megborotválnák két fillérért.
-
bigrock
addikt
A BT-os alsónemű még nem jelent meg ? Pl. kis gyakorlattal a bejövő hívást simán lehetne kéz nélkül fogadni...
-
Nigér
őstag
Gyáhhéj aszittem a kép alapján ez valamiféle új testüregmotozó segédeszköz... :-D
-
Paul119
addikt
Azert az megneznem mondjuk metron mikor valaki a fulebe dugja az ujjat es ugy telefonal
tuti azt.hinnem hogy a reggeli ful mosast potolja
-
draco31
veterán
Legalább meleg volt a kesztyű, ha már nem működött rendesen?
-
arn
félisten
Kapacitiv telikesztyu van olcson
epp most kaptam karira. Mukodik.
-
mAiNiAc
csendes tag
a legtöbb telefonnál teljesen felesleges a kapacitív kesztyű, just sayin
-
bollokcs80
Korrektor
És az "Év baromsága 2014" díjat kapja:
Nagyon gáz...
-
Peterson_
addikt
Szerencsére nekem nincs szükségem ilyenre, sima kesztyűvel is működik a telóm.
Az más kérdés, hogy nem szívesen matatom kesztyűs kézzel, mert baromi könnyen kicsúszik. -
tjb007
nagyúr
válasz
Quasi_modo #25 üzenetére
"belsőségek"
-
blueMerle
veterán
Akkor már, mardjunk az eredetinél, mert ez ami a cikkben szerepel szimpla hamisítvány. Eredeti:www.hifun.hu
Több éve léteznek ezek a termékek
-
Tomi_Ohl
veterán
Viccnek jó, de gyakorlati haszna nincs sok
Csodálkozom, hogy senki nem panaszkodott, hogy még egy kütyü, amit naponta kell tölteni -
Emtra
tag
mit ki nem találnak hehehe
-
pusszycat
nagyúr
válasz
Genova1983 #20 üzenetére
Szerintem akkor is megállitnak ha egy kesztyűvel beszélgetsz.
-
Genova1983
tag
Autó vezetés közben szabad ezt használni?
Mert el kell engednem a kormányt,hogy a fülemhez tegyem a kezem! -
Csapoati
nagyúr
Hát ez teljes agyhalál, óriási!
Ajándékba elfogadnám.
-
-
Jimmy66
senior tag
Van nyári változat is!
Csak ezzel nem lehet telefonálni...
-
-
tjb007
nagyúr
Létezik sapka is, azzal kevésbé néz ki idiótán telefonálás közben az ember.
Amúgy meg 3-4 ezer forint körül (fajtától függően) már be lehet szerezni egy ilyen kesztyűt, szóval az a 8 ezer forint egy "kicsit" sok érte (még ha az áfát is rászámolom, akkor is). -
zeon.hu
nagyúr
nagyon idétlen így.
ha a mikrofon a csuklón lenne, hangszóró meg a mutató ujjon, akkor úgy nézne ki, mintha valaki egy apró telefonnal beszélne, amit a keze takar. -
Mark0815
csendes tag
Egyes kínai oldalakon 3 ezer körül már láttam, úgy már kicsit jobban megérheti
-
Bembee12
aktív tag
"A kesztyű gallérjában van az akkumulátor, kapacitása ismeretlen, de pár órányi beszélgetési időre képes"
Videó 1:30 "15 mA-es akkumulátorral"Sima kapacitív ujjvégződésekkel rendelkező kesztyű ebay-en 400-500ft körül van. Igaz abban nincs hívás funkció de az is jó.
Engem ez a termék nem győzött meg.
Még fele ennyiért sem. -
Dovloran
senior tag
Hát ez a kesztyű nagyon poén!
A teszt videó is tök jó lett! Az biztos, hogy jó ötlet csak még el kell indulni egy irányba és fejleszteni a technológiát. A jövőben erre én látok lehetőségeket.
-
Ezt a baromságot.Az is megérdemli,aki ezért pénzt ad.szvsz.
Tetszik a cikk vége.moleculez:
-
moleculez
veterán
Vagy mint a gyerekjatekokban, kibehetore csinalni az elektronikát. De hogy nem vízálló... Így kb olyan mint egy napelemes bányászlámpa.
-
vimes
senior tag
A mosógépben való moshatóság gyakorlatilag lehetetlen feladat, de annyi vízállóságról gondoskodhattak volna, hogy legalább kézzel ki lehessen mosni. Ez megoldást jelentene pl. a videóban felhozott, "véletlen leöntöm forralt borral", vagy hasonló kaliberű balesetekre. Így hogy még a "széltől is óvni kell", kb. használhatatlan kategória.
-
Kex613826
tag
A gyakorpatban nem sok hasznát látom a mikrofonban és a gombokban, de a kapacitív végződés sokat segíthet. Boldog új évet kívánok mindenkinek!
-
szucsy89
tag
Ha látnék az utcán egy embert aki így beszél, biztos elröhögném magam. Bár, ha jól emlékszem ezt mondtuk pár éve a "tepsi" méretre is, aztán....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest