- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Mobil flották
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- LTE frekvenciák
- Huawei Watch GT 2 Pro - egyszerűen gyönyörű
- Csúcstámadó és kompakt tablet is érkezett a Xiaomitól
Új hozzászólás Aktív témák
-
brownus
veterán
akkor így helyes a mondat: [I]A fővárosban talán még a kutyák gazdáik azok, amiket annyira útálok, mint a hajleszokat. ....[/I]
én a galambokat utálom, meg az azokat etető nyanyákat
igen, be kellene tartatni mindenkivel a szabályokat és máris szebb és tisztább lenne a városkép...
-
brownus
veterán
még annyit a büdös hajléktalanokról, ők az országimázs részei....
vs
-
brownus
veterán
válasz
Grigorisz #29 üzenetére
igen, sajnos az ilyenekből van több.... ma már a hajléktalanokban se bízhat az ember, már ők sem igaziak....
nekem feltűnt az is, hogy egyre több a fiatal/abb kéregető, főleg a lámpáknál. megpróbál bánatos képet vágni, néz szomorú boci szemekkel, van akit meghat... és többnyire azokat a felszínes és álszent embereket akiknek ez megnyugtatja a lelkét. "ma le van tudva a napi jó cselekedet" végül is ez a legkönnyebb megoldás számukra, olcsó megoldás, napi 50-10 forint és megvettem bűnbocsánatot. lol.
-
brownus
veterán
ha rajtam múlna az összes ilyen tolakodó hajléktalant és kéregetőt kizavarnám a városközpontból, de hát demszky, aki sátrakat osztogat a hajléktalanoknak... lol, egy ilyentől mit várjunk??
mielőtt superman nekem támadna, én egy segítőkész ember vagyok, de akin látom, hogy tudna dolgozni de nem akar az takarodjon innen. pénzt nem adok senkinek, egy-egy idős néninek szoktam amikor munkából hazamenet veszek a mamaszitámnak egy kis csokor kerti virágot. a vicc az, hogy volt olyan, hogy felajánlottam, hogy veszek nekik ételt, italt de az nem volt jó
meg amit írtál, hogy nem segítenek egy részeges fetrengőnek az emberek, hát azért ez érthető. megfogod, aztán hazaviszel valami fincsi kis fertőzést. (vagy paranoid lennék?:d)
ami durva, hogy sokszor látom, a kismamáknak sem segítenek a babakocsi fel/le vitelében. vagy idős néniknek a csomagoknál, stb...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asus Tuf Gamer Laptop i7, GTX 1660 Ti, 24GB RAM!
- HP EliteBook 850 G3, 15,6" FHD, I7-6600 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, AMD VGA, WIN 11, ( olvasd végig )
- Dell Latitude 5580, 15,6" FHD IPS , I5-6300UCPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Dell Latitude 5480, 14" FHD , I5-6300U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Dell Latitude 5480, 14" FHD , I5-7300UCPU, 16GB DDR4, 128GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Samsung Flip 2.0 PRO 65" WM65R + Connectivity tray + Gurulós állvány
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD Intel ARC A770 16GB Rampage SHIVA 650W
- DUPLA XEON GOLD 6134!!! HP Z8 G4 LEGNAGYOBB WORKSTATION 64GB 2x8 mag 2x16 szál gamer, szerver, munka
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest