- iPhone topik
- Samsung SmartTag2 teszt
- Vivo V50 5G - új is, nem is
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Magisk
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vincent_
aktív tag
válasz
z123456789 #42 üzenetére
Hehe, csak összeadva voltak milliók nekem is, nem ennyi cuccom tornyosul otthon sajnos nekem sem.
nagy TV, konzol(ok), bika PC, drága bicaj, projektor, házimozi, autó, motor. Mikor mi érdekel, pörög mindig nálam valami, de úgy, hogy ami már "nem kell", azt elpasszolom, és beforgatom az újba. Így jöttek ki a milliók, bruttóban (tehát amennyit ténylegesen kiadatam érte), tehát ebből lejön a régi cucc eladási ára! De boldog lennék, ha millákkal tudnék játszadozni!
ON: az a baj az ilyen audio-s/projektoros cuccokkal, hogy az áraknak nincs felső határa... Én is gondoltam már, hogy lecserélem a projektort egy komolyabbra (~250k - 50k, amennyiért a régi elmenne), de akkor már kéne egy vászon, de akkor már az legyen motoros, és akkor már 5.1-es (vagy 7.1-es) hangrendszer (láttuk, mennyibe fáj egy komolyabb erősítő), de akkor már új (bőr)kanapé is kéne, stb.-stb.-stb. Ezek egymást gerjesztik.
Úgyhogy nekem most marad ez, mert a gépszíj engem is könnyen elkap sajnos.
-
Vincent_
aktív tag
"Majd egyszer, ha a saját házunkat rendezem be, akkor mozi lesz" -> "Hát házam még mindig nincs, de vászon meg projektor az már van."
Albérletben ritkán engedi a főbérlő, hogy szanaszét-fúrkáld a falakat. + ha arra tejelsz rezsivel együtt havi 50-60-70k-t húszonévesen, amellett nehezen jön össze 1 milla hobbira.
Így - számomra - ez az egyetlen opció maradt. De cáfolni ér!
szerk: de persze saját lakás még lehet.
-
Vincent_
aktív tag
válasz
z123456789 #33 üzenetére
Jogos, és nem is bántásból írtam! Én is sokmilliót beleforgattam már ebbe-abba, épp mi volt az aktuális "marhaságom", amiken persze előbb-utóbb túladtam. Csak így egyben leírva sokkoló az a misi.
De a rendszer tényleg klassz lehet, a cikket is jól megírtad, és a hozzáállásod is példás a felmerült problémákra.
Szóval respect!
-
Vincent_
aktív tag
válasz
z123456789 #26 üzenetére
1 milla???
Másfél éve vettem egy használt DLP-s simaHD-s Acer-t 65-ért, falról leveszem a kiakasztott képet, és mehet a film rá. 40-ért csaptam hozzá egy vadonatúj LG hangprojektort, 4k-ért optikai kábelt a PC-hez, és kész.
Persze az élmény nem ugyanaz, de kb. tizedéből (!!) megvolt ugye...
És nem a szüleimet kerülgetem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Egyedi PC összeszerelés Tökéletes színséma, prémium kábelmenedzsment, alkatrészfestés!
- Lenovo Ideapad 330S-15IKB / I5 /20GB RAM / GTX 1050 / M.2 SSD
- Gamer PC - i3 12100f, RTX 3070 és 16gb DDR5 + GARANCIA
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 5 Ultra-I7/64GB/512SSD/Érintőképernyő/garancia
- Lenovo ThinkPad T14 G3 I5-1245U/32GB/1TBSSD/Érintőképernyő/Garanciás.
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- BESZÁMÍTÁS! Asrock H310CM i5 9400F 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2060 Super 8GB Zalman Z1 700W
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest