- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- iPhone topik
- Yettel topik
- Érkezik a Samsung Health előfizetés?
- Nem lett arányos a fogyókúra
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
Új hozzászólás Aktív témák
-
rudi
nagyúr
Egy 92 mm-es vagy 80 mm-es venti 6-800-on lényegesen halkabb mint egy 12-es 700-on. Milyenek azok a 12-eseke? Könnyen lehet, hogy nagy motorerejűek, ami alacsony fordulaton brummognak. Ezek a Noctua ventik alacsony fordulaton is nagyon halkak voltak, semmi motorhang (0,09 A-s motor). Próbáld meg kinyitni a házat és még lejjebb veni a ventiket. Én azt mondom, hogy a hátsó teljesen fölösleges és elöl sem kell ekkora, ha nyitva van a ház, és akkor halkabb lehet a rendszered.
-
rudi
nagyúr
Rövidesen lesz GFX Chilla teszt 8800 GT-n. Leszabályozva is szépen elbírta, úgy, hogy közben egy 2,66 GHz-es négymagos volt mellette gyári Intel hűtővel és semmi több venti a Casetek CK1020-ban. No meg rámegy bármilyen 80 mm-es ventiből kettő. Egyébként én is az S1-gyel szemeztem, de az extra ventivel marha sok helyet foglal, amire nekem szükségem van a külön hangkártya és a tesztelős Wi-Fi adapter miatt.
Mesélhetnél nekem HDD halkításról. Nekem az a bajom a 320-as (kéttányéros) Samsungommal, hogy rázza a házat. Kiszedve, egy könyvre fektetve (számomra) bírható a hangja, de házba téve... Gondolkodtam, hogy szivacsra fektetem, de az nem valami elegáns. A másik ötletem a Nexus 5,25"-os helyre szerelhető gumis függesztője volt, de azt mintha már nem forgalmaznák. A zárt, hanszigetelt HDD dobozokban valahogy nem hiszek. Amik nálam jártak, azokban mind forrt a HDD.
-
rudi
nagyúr
Szerintem a hangszigetelő anyag eléggé zsákutca, mert a meleget is benn tartja, pedig annak ki kell jönnie. Nekem perpill egy A64 X2 4200+-om van rajta egy Coolink U8-92-vel és a gyári ventijável, ami 600-at pörög és a fölötte lévő 300-as Zen re fújja a levegőt. Nyitott házzal egy méterről én sem nagyon hallom. Ezen felül van egy 8800 GT-m Coolink GFX Chillaval, aminek két vékony 8 centis ventilátora van szintén fejenként 600-on pörgetve. Nyitott házzal, 1 méterről ezek is lényegében hangtalanok. Mindez egy ókcsa Casetek CK1016 házban, amiben csak a HDD kalapál, de az nagyon. És az a vicces, hogy nyitott házzal csendesebb (és hűsebb) a rendszer mint zárttal
-
rudi
nagyúr
akkor tényleg jobb volt eladni azt a gépet, ha csak egy notebook szintjére lehetett halkítani. Tisztességes, passzív tápos gépben csak és kizárólag a merevlemeznek van hangja, az összes többi alkatrész elég egyszerűen megoldható úgy, hogy halk környezetben ój füllel is alig lehessen hallani. De a merevlemez...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen széket vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Azonnali fotós kérdések órája
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Futás, futópályák
- BMW topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - i9-9980H I 32GB I 1TSSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest