- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
Új hozzászólás Aktív témák
-
ge.k.ko
tag
Az oldaluk mobilon (Note3) szétesik, használhatatlan. LOL
-
ttt1
őstag
válasz
sz.balazs.95 #2 üzenetére
Nekem ilyen van mármint 5 cm-es nokia mico usb töltő..
-
blade zte
őstag
Én ilyen méretűt a find 7-em mellé kapott ajándék töltő mellé kaptam (ajándékba
), csak sokkal átlagosabban néz ki. Tényleg hülyék az emberek, ez csak egy kilapított vezeték...
-
Lomha 8V
addikt
Erre tuti ilyen "világvége" bolondok dobták össze a lóvét...
-
B1T3
addikt
válasz
maggi1886076 #44 üzenetére
Hogy érted? A csatlakozónál lévő borításról beszélek, hogy fényes, csúszós műanyag, nem magáról a kábelről. Természetesen mindig a csatlakozóhoz közel fogom meg a kábelt.
(#43) sz.balazs.95
Ez mondjuk igaz. Bár az igazsághoz hozzátartozik, hogy nem akarok olyan gyakran adatot átvinni, hogy zavarjon.
Töltőnek egyébként egy Alcatelhez járt adatkábelt használok, amely kb. másfél méter hosszú, szóval nem kompromisszumos a telefon elhelyezése, bárhol is találok konnektort. -
-
B1T3
addikt
válasz
sz.balazs.95 #20 üzenetére
Nekem az 5230-hoz egy ilyen, közepesen hosszú kábel járt, számomra ez az ideális, mert hosszúságban is rendben van, és gumírozott; ezzel szemben a Galaxy Nexushoz a Samsung egy picit rövidebb kábelt csomagolt, amellyel nem is ez a gond, hanem hogy szép fényes műanyag, és folyton csúszik le róla az ujjam, ha ki akarom húzni a gépből/telefonból.
-
-
Peterson_
addikt
válasz
sz.balazs.95 #7 üzenetére
Az 5800 mellé valami 10-15 centis rettenet volt, aztán vettem egy másfél méteres verziót, az már kicsit használhatóbb volt
-
strogov
senior tag
Én iphone-hoz ilyet vettem kb. 2 éve. Szerintem kompaktabb, és kevésbé sérülékeny. Ezrével vannak egyébként ebay-en hasonló töltő kábelek.
Pont arra jó amire kitalálták: Ha otthon hagytad a töltőt akkor ez mindig nálad van a kulcstartón. Nem ezzel kell állandóan tölteni, de volt néhány nap amikor kisegített. -
Lionking01
tag
Hogy az embereket mire rá lehet venni? Érthetetlen. Az aliexpress.com oldalon százával vannak ilyen USB kábelek, pár száz forintért.
-
Tidzsimon
őstag
Lehet lógatni a telefont az adatkábelen. Vagy kickstarterre feltolok egy kiegészítőt ehhez, egy állítható magasságú dobozt.
-
Peathee
senior tag
válasz
Én azóta is nagy kincsként őrzöm azt a rövid Nokia kábelt már a lumia 925-höz is azt használom
-
-
PoLizei
aktív tag
Én világító USB kábelt vettem Kínából, az még menőbb, és legalább ennyi értelme van
-
maggi1886076
addikt
ezért 3000-et? sose! minek? ugyanerre jó a nokia adatkábele, sőt az 2szer ilyen hosszú, és azt is tudom cipelni magammal.
-
njnl
aktív tag
és még fájlkezelésre sem lehet használni...
-
válasz
sz.balazs.95 #30 üzenetére
-
-
Nekem van hitelkártya méretű, Az "menőbb" mint ez... és pénztárcámban elfér.
-
Poison73
csendes tag
válasz
Igaz, azt hiszik egy reklám még a xar terméken is segít!
-
crue
őstag
Kínából kb 1 dolcsi free shippinggel egy ilyen haszontalan kacat. Ennél sokkal több értelme van egy rugós-felcsévélős mechanikával ellátott 60-80 centis kábelnek.
-
johnny500
tag
És valaki ebből is megfog gazdagodni....hihetetlen világ.
-
Flind
senior tag
"worldwide problem solved"
Milyen probléma?Eddig nem lehetett USB-ről tölteni a telefont? Szegény emberek.
-
uki
aktív tag
Az asszony rendeltem ilyet melohelyre laptoprol valo tolteshez. Nem lehet kulcsartora tenni, de ez sem olyan oriasi, hogy ne lehetne magadnal tartani.
-
macskea
őstag
válasz
sz.balazs.95 #20 üzenetére
A C és E sorozatokhoz is ugyan azt a szart adták. Legalábbis amelyikkel találkoztam.
-
-
acelos
tag
Akkor inkább egy feltekerhető usb kábel.
-
galocza
aktív tag
én aggattam kulcstartóra microusb kártyaolvasót (kb mint a kisujjam első perce, csak persze vékonyabb).
a zsebemben a kulcsok, öngyújtó stb mellett nem húzta sokáig.
ennek se jósolok nagy jövőt. -
macskea
őstag
válasz
Pont ezt akartam írni. A gépemre csak úgy bírtam rádugni, hogy tettem elé valamit, mert különben a kábelen lógott. Gép ugyan az, a cucc továbbra is haszontalan vacak...
-
zoli03
őstag
Megnéztem a videót, többször is szenvednek a bedugással, annyira rövid. Egy sima laptopnál is a levegőben van a telefon egy része, feszül benne az Micro-USB csatlakozó. Arról már ne is beszéljünk, mikor a 6 cm-es kábelen lóg az egész telefon, aztán a Micro-USB csatlakozó tartja a telefont.
-
Tor678
csendes tag
Semmi értelme. Amúgy van ennél kompaktabb is, 5-öd ennyiért.
-
Kari1
aktív tag
Ez egy túlárazott kábel semmi több... ehhez hasonló kábelt ebay-es 220ft-ért kapsz ők meg 3500-6000Ft-ért adják. Aki ilyet vesz az sem komplett...
-
halkow
őstag
mai világba már mindenhol van micro usb-s töltő a másik meg pl: a semmi közepén ahol csak egy konektor van ott hogyan tudom ezt hasznosítani?
-
3490?
Vicc.... 230Ft egy sima microUSB kábel...
-
rdt89
addikt
Hát szerintem, ennél jobb megoldás a Power Bank. 20.000 mah-s 7 ezer ft, ezzel 4-5 töltés simán kihozható, és a konektortól se kell függni, valamint mérete is kb akkora mint egy Galaxy Note. 2.1A-val tud tölteni a Power bank!
-
Peaceliker
addikt
En ezt tenyleg nem ertem! Hogy a tokomben tudom ezt hasznalni? Csak laptoppal? Mondjuk nekem pont van a pcm tetejen is usb, de ez aze nem altalanos. Laptop eseteben meg szten marhara utvan lehet egy 2cm re levo telefon …
-
róland
veterán
És legalább tud 1A-rel tölteni az USB-microUSB változat? (Akkor azért érdekes lenne. Mert a Xiaomi 10500 mAh-s külső akkujához adott USB-microsUSB kábel tudja, igaz, az 22 cm hosszú.)
-
-
morfondőr
addikt
válasz
Pont ez jutott eszembe, hogy a Nokiákhoz adtak ilyen kábelt! De most elővettem és lemértem: az 25 cm hosszú, szóval a világ legrövidebb kábelének járó jutalmat nem nyeri el! Bár így is használhatatlan, nem hiszem, hogy 6 centivel megváltja a világot!
-
NTonee
veterán
válasz
Fritz Teufel #1 üzenetére
ejnye már. Hiszen feltalálták az usb portról való töltési lehetőséget... jah, nem.
Akkor a kábelt. Nem, azt sem. A rövid kábelt? Őőő... O.o
na, hagyjuk.
Ellenben milyen szépeket fognak csattanni a telefonok, ha a reklám alapján mindenki az 1méter magasságban lévő tv-re/asztal szélén lévő usb hubra fogja fellógatni. -
Findzs
addikt
mindig van olcsóbb megoldás
[link] -
Szatyor95
senior tag
Mikor elkezdtem olvasni a hírt, nagyon megörültem, mert azt hittem, hogy egy komplett töltőtől van szó. Erre konkrétan egy házilag összetákolható USB kábel.
-
A Nokiák adatkábele egy időben gyárilag volt ilyen nyúlfarknyi.
akkor viszont mindenki utálta érte. Most meg még külön fizetnének? -
Fritz Teufel
addikt
Ez valóban hiánypótló. Nem is értem, hogy eddig miért nem hiányzott... jah, mert a készülékhez kapott adatkábel pont megfelel erre a célra és tud rövid lenni ha összehajtogatom és tud hosszú lenni, ha arra van szükség. Tessék mondani, ez nyújtható?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Okos Otthon / Smart Home
- Formula-1
- Bluetooth hangszórók
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Autós topik
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Építő/felújító topik
- Újra instabilitásba futott a Raptor Lake generáció
- Kerékpárosok, bringások ide!
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Inspiron 5405 - Ryzen5 4500U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Bomba ár! Dell Precision M4800 i7-4800MQ I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I K1100M I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest