Hirdetés
- Apple iPhone 17 - alap
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Yettel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Motorola Moto G06 Power – nagyfater új zakót vett
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
Új hozzászólás Aktív témák
-
ge.k.ko
tag
Az oldaluk mobilon (Note3) szétesik, használhatatlan. LOL
-
blade zte
őstag
Én ilyen méretűt a find 7-em mellé kapott ajándék töltő mellé kaptam (ajándékba
), csak sokkal átlagosabban néz ki. Tényleg hülyék az emberek, ez csak egy kilapított vezeték... -
Lomha 8V
addikt
Erre tuti ilyen "világvége" bolondok dobták össze a lóvét...
-
B1T3
addikt
válasz
maggi1886076
üzenetére
Hogy érted? A csatlakozónál lévő borításról beszélek, hogy fényes, csúszós műanyag, nem magáról a kábelről. Természetesen mindig a csatlakozóhoz közel fogom meg a kábelt.
(#43) sz.balazs.95
Ez mondjuk igaz. Bár az igazsághoz hozzátartozik, hogy nem akarok olyan gyakran adatot átvinni, hogy zavarjon.
Töltőnek egyébként egy Alcatelhez járt adatkábelt használok, amely kb. másfél méter hosszú, szóval nem kompromisszumos a telefon elhelyezése, bárhol is találok konnektort. -
B1T3
addikt
Nekem az 5230-hoz egy ilyen, közepesen hosszú kábel járt, számomra ez az ideális, mert hosszúságban is rendben van, és gumírozott; ezzel szemben a Galaxy Nexushoz a Samsung egy picit rövidebb kábelt csomagolt, amellyel nem is ez a gond, hanem hogy szép fényes műanyag, és folyton csúszik le róla az ujjam, ha ki akarom húzni a gépből/telefonból.

-
strogov
senior tag
Én iphone-hoz ilyet vettem kb. 2 éve. Szerintem kompaktabb, és kevésbé sérülékeny. Ezrével vannak egyébként ebay-en hasonló töltő kábelek.
Pont arra jó amire kitalálták: Ha otthon hagytad a töltőt akkor ez mindig nálad van a kulcstartón. Nem ezzel kell állandóan tölteni, de volt néhány nap amikor kisegített. -
Lionking01
tag
Hogy az embereket mire rá lehet venni? Érthetetlen. Az aliexpress.com oldalon százával vannak ilyen USB kábelek, pár száz forintért.
-
Tidzsimon
őstag
Lehet lógatni a telefont az adatkábelen. Vagy kickstarterre feltolok egy kiegészítőt ehhez, egy állítható magasságú dobozt.
-
PoLizei
aktív tag
Én világító USB kábelt vettem Kínából, az még menőbb, és legalább ennyi értelme van

-
maggi1886076
addikt
ezért 3000-et? sose! minek? ugyanerre jó a nokia adatkábele, sőt az 2szer ilyen hosszú, és azt is tudom cipelni magammal.
-
njnl
aktív tag
és még fájlkezelésre sem lehet használni...
-
-
Nekem van hitelkártya méretű, Az "menőbb" mint ez... és pénztárcámban elfér.
-
crue
őstag
Kínából kb 1 dolcsi free shippinggel egy ilyen haszontalan kacat. Ennél sokkal több értelme van egy rugós-felcsévélős mechanikával ellátott 60-80 centis kábelnek.
-
johnny500
aktív tag
És valaki ebből is megfog gazdagodni....hihetetlen világ.
-
Flind
senior tag
"worldwide problem solved"
Milyen probléma?
Eddig nem lehetett USB-ről tölteni a telefont? Szegény emberek. 
-
uki
aktív tag
Az asszony rendeltem ilyet melohelyre laptoprol valo tolteshez. Nem lehet kulcsartora tenni, de ez sem olyan oriasi, hogy ne lehetne magadnal tartani.
-
acelos
tag
Akkor inkább egy feltekerhető usb kábel.
-
galocza
aktív tag
én aggattam kulcstartóra microusb kártyaolvasót (kb mint a kisujjam első perce, csak persze vékonyabb).
a zsebemben a kulcsok, öngyújtó stb mellett nem húzta sokáig.
ennek se jósolok nagy jövőt. -
zoli03
őstag
Megnéztem a videót, többször is szenvednek a bedugással, annyira rövid. Egy sima laptopnál is a levegőben van a telefon egy része, feszül benne az Micro-USB csatlakozó. Arról már ne is beszéljünk, mikor a 6 cm-es kábelen lóg az egész telefon, aztán a Micro-USB csatlakozó tartja a telefont.
-
Tor678
csendes tag
Semmi értelme. Amúgy van ennél kompaktabb is, 5-öd ennyiért.
-
Kari1
aktív tag
Ez egy túlárazott kábel semmi több... ehhez hasonló kábelt ebay-es 220ft-ért kapsz ők meg 3500-6000Ft-ért adják. Aki ilyet vesz az sem komplett...
-
halkow
őstag
mai világba már mindenhol van micro usb-s töltő a másik meg pl: a semmi közepén ahol csak egy konektor van ott hogyan tudom ezt hasznosítani?
-
3490?
Vicc.... 230Ft egy sima microUSB kábel...
-
rdt89
addikt
Hát szerintem, ennél jobb megoldás a Power Bank. 20.000 mah-s 7 ezer ft, ezzel 4-5 töltés simán kihozható, és a konektortól se kell függni, valamint mérete is kb akkora mint egy Galaxy Note. 2.1A-val tud tölteni a Power bank!
-
Peaceliker
addikt
En ezt tenyleg nem ertem! Hogy a tokomben tudom ezt hasznalni? Csak laptoppal? Mondjuk nekem pont van a pcm tetejen is usb, de ez aze nem altalanos. Laptop eseteben meg szten marhara utvan lehet egy 2cm re levo telefon …

-
róland
veterán
És legalább tud 1A-rel tölteni az USB-microUSB változat? (Akkor azért érdekes lenne. Mert a Xiaomi 10500 mAh-s külső akkujához adott USB-microsUSB kábel tudja, igaz, az 22 cm hosszú.)
-
-
NTonee
veterán
válasz
Fritz Teufel
üzenetére
ejnye már. Hiszen feltalálták az usb portról való töltési lehetőséget... jah, nem.
Akkor a kábelt. Nem, azt sem. A rövid kábelt? Őőő... O.o
na, hagyjuk. 
Ellenben milyen szépeket fognak csattanni a telefonok, ha a reklám alapján mindenki az 1méter magasságban lévő tv-re/asztal szélén lévő usb hubra fogja fellógatni. -
Findzs
addikt
mindig van olcsóbb megoldás

[link] -
Szatyor95
senior tag
Mikor elkezdtem olvasni a hírt, nagyon megörültem, mert azt hittem, hogy egy komplett töltőtől van szó. Erre konkrétan egy házilag összetákolható USB kábel.

-
A Nokiák adatkábele egy időben gyárilag volt ilyen nyúlfarknyi.

akkor viszont mindenki utálta érte. Most meg még külön fizetnének?
-
Fritz Teufel
addikt
Ez valóban hiánypótló. Nem is értem, hogy eddig miért nem hiányzott... jah, mert a készülékhez kapott adatkábel pont megfelel erre a célra és tud rövid lenni ha összehajtogatom és tud hosszú lenni, ha arra van szükség. Tessék mondani, ez nyújtható?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- HP ProDesk 600 G4 USDT,Pentium Gold G5400T,8GB DDR4,256GB M2 SSD,WIN11
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- 237 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070
- KIÁRUSÍTÁS - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 Dock (akár 2x4K felbontás)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

), csak sokkal átlagosabban néz ki. Tényleg hülyék az emberek, ez csak egy kilapított vezeték...

Eddig nem lehetett USB-ről tölteni a telefont? Szegény emberek.