Hazánkban is kaphatók a CulCharge töltők

Hirdetés

Nem tűnik túlságosan nagy ötletnek, mégis sikerre vitte a CulCharge nevű projekt, amely az Indiegogo nevű közösségi finanszírozós oldalon tűnt fel tavaly, ahol végül több mint 3000 ember támogatta meg közel 100 ezer dollárral. Most pedig már Magyarországon is megvásárolható.


[+]

A CulCharge a világ legkisebb adatkábele, mely egy USB-csatlakozón keresztül az okostelefonok és táblagépek töltésére is használható. Kulcstartóval együtt lehet megvásárolni, körülbelül 6 centiméter hosszú, a kábelt rugalmas, 180 fokban hajlítható. A gyorsan lemerülő akkumulátorok problémájára nyilván ez is csak egy részmegoldás, ráadásul az is furcsa, ha a kábelek világában a kisebbért kell többet fizetni, de ez van; a microUSB-s, a miniUSB-s és a 30 tűs Apple csatlakozós verziók 2990 forintba kerülnek, míg a Lightning csatlakozós modell (vélhetően az Apple extrái miatt) 4990 forintba kerül.

A kábelekből mi is kaptunk tesztpéldányt, de túl sokat nem lehet róluk írni, hiszen tényleg kicsik és könnyűek, jól elférnek a kulcstartón és működnek is.

Előzmények

Hirdetés