- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Légies iPhone halvány színei
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
Új hozzászólás Aktív témák
-
TOM-202
senior tag
Ezzel szintén így vagyok. 204e Ft netto a fizetésem. Én is mint sokan mások 90e Ft-ról indultam és évek alatt fölküzdöttem magam erre szintre. Nem mondom hogy dúskálok az anyagiakban de szinte mindenre futja egy kevés. Még félrettenni is tudok és nincs hitelem egy sem mert mindig összegyüjtöm a pénzt arra amit vásárolnék. Én azt mondom hogy sok tanulással, rátermettséggel és anyanyelvi szintű angol+német tudással itthon is sokra lehet menni. Erre én vagyok a példa még a saját baráti körömben is.
A barátaimnak egyébként azt is szoktam mondani amikor síránkoznak hogy nem lehet 80-100e Ft-ból megélni hogy mégis mit gondolnak ki fog nekik munkát adni? Ha itthon mindenki 1000€-kat keresne netto-ban havonta akkor melyik külföldi cég jönne ide munkahelyeket teremteni? Csak akkor jönnek ide ha kevesebb működési költséggel tud üzemelni és ebbe a munkabérek is beletartoznak. Állandóan számítgatják a működési hatékonyságot és ha keletebbre jobban jönnek ki akkor szélnek eresztik nálunk az egész brigádot és átcuccolnak. Lásd Sony, IBM, Flextronics és a többi hasonló multi.
Nem lehet mindenki vállalkozó sem, hogy magának adja a tetszőleges méretékű fizetést, van akinek affinitás, rátermettség vagy iskolázatlanság miatt a gürizés jut minimálbérért.
Egyébként meg gondoljatok bele hogy mit érezhet a mi fizetéseink iránt egy kínai gyári segédmunkás aki havi 100$-ért akár napi 12-16 óra megfeszített munkát végez el.
Új hozzászólás Aktív témák
- Szép Dell Precision 5560 Slim Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 64/1TB RTX A2000 4GB UHD 4K
- Acer Nitro V 16 AI Gamer Laptop! Ryzen 7 260/RTX 5070/32gb DDR5/2TB SSD/2560x1600/180hz/Beszámítok!
- Szép Dell Precision 5560 Slim Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" Xeon W-11955M 64/1TB RTX A2000 4GB FHD+
- AOC CQ27G2S Monitor (2K/VA/165hz)
- Samsung C27F396FHR Monitor
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Lenovo S10-2 Intel Atom retró csajszis netbook eladó
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezeskonzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest