- Mobil flották
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Amazfit T-Rex 3 - prehisztorikus idő
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
Új hozzászólás Aktív témák
-
120k?
-
kpal
nagyúr
Lehet etöl értelmeseb lapot is venni jóval olcsóbban nem ilyen deszka miat lesz valaki jó játékos ...
-
törölt tag
hát én asust akkor se vennék ha kinézetre az tetszene, a giga lapokat sem azért veszem
amúgy igen kinézetre az asus nekem mindig jobban tetszett, de amikor asust vettem akkor se azért mert jól nézett ki
lehet hogy a célközönségnek ez bejön
a tölténytár nekem is tetszik, de tőlem gránát is lehet ha jó
sörös doboz úgyse valószínű hogy lesz rajta, én olyat vennék ha lehetne választani -
T_Stark
őstag
Ha annyit keresnék és ennyit akarnék lapra költeni, akkor sem ezt venném meg, mert egyszerűen ronda, mint valami piaci gagyi.
Biztos hogy az ASUS ROG mellett döntenék. A tudása annak is nagyon ütős, csak ott tudtak normális színeket is választani, normális kinézetű hűtőbordákkal együtt.
Most beleköthetnél hogy a házban úgysem látszik, de akkor is, ha ennyit kiadnék egy lapért, ne ilyen bazári vérpistike-mágnes kinézete legyen már...
Tölténytár meg pisztolycső alakú hűtőborda? Úr Isten... oviban vagyunk?
Egy hűtőborda legyen hűtőborda, ne akarjon semmi másra hasonlítani. -
tka
tag
Ennyi okost rég láttam.Ez a lap nem a magyar fizuhoz van kalibrálva.1 ember fikázza ,a többi sakálláma meg megy utána.A z Asus lap is majdnem ennyi,ez lehet többet ad,én nem ilyet veszek az biztos.Ha mondjuk keresnétek 4000 eut,nem lenne sok.Mehet a szájkaratE
-
H.Ezredes
őstag
válasz
yakuza.tora #18 üzenetére
Szerintem meg ötletes és jópofa, de ténye,hogy az ár vicc és a ROG az ász nem hiába van Rampage II Extreme-em.....
-
törölt tag
gazdag gyerekek "az enyém a legjobb" lapja
azért a tár nem rossz
bekapcsoláskor milyen hangja van? -
mghltm
addikt
-
Entryy
aktív tag
Ha jól látom akkor ez már nem XL-ATX es?!
-
Petike1007
tag
Mindegy ki mit mond...szarnak nem szar ez...csak ennyit nem ér egy alaplap sem.(legalábbis nem otthoni felhasználóknak)
-
mghltm
addikt
válasz
Zsozsooooo #55 üzenetére
roviden: parasztvakitas. hosszabban: nem eri meg azt a rettenetes felarat, amit kernek erte azert a keves javulasert, amit ad.
-
Zsozsooooo
tag
"A hálózati kártya is egyedi, a Bigfoot Networks Killer E2100 Game Networking Platform rendszer, ami a hálózati adatforgalom terhelésétől mentesíti a CPU-t különálló NPU-jával (Network Processing Unit) és annak saját 1 GB-os DDR2 memóriájával."
Mivel tudhat ez többet mint egy sima pl
ealtek 8111D chips (10/100/1000 Mbit) lehet előnye a gyorsaságban lagmentes játékban ?
-
MegalodonS
őstag
Itt van e a kicsike [link]
110.000Ft
-
kerelo
aktív tag
-
Kronos3000
senior tag
Csak azt nem értem,hogy ha valaki hiper-szuper játékgépet rak össze,akkor most a monitort nézi,és játszik,vagy az alaplap,és egyéb alkatrész formáit,színeit bámulja?Ezt a színes,neonos,világítós mániát sose értettem,a tudás,minőség és praktikum az ami nekem számít.Persze elfogadom hogy ez is szempont valakinek,akkor meg fizessen érte,megérdemli...
-
Pukkancs
aktív tag
A következő idiótaság mi lesz, lekrómozzák a bordákat?
-
Móci
addikt
válasz
dízelracer #46 üzenetére
Ja, meg adnak hozzá villogó ledes játékot is, ha már a csontváz lemaradt.
-
Móci
addikt
Szuper bucsus kinézet egy vagyonért. Csodálatos...
-
Spr1nG
tag
De legalább a doboza jól néz ki
-
dízelracer
őstag
Szép szép lapocska. Majd ha 40k alá esik az ára esetleg megfontolom, hogy magamévá teszem. A dizájn egyébként az előttem szólókkal ellentétben nekem nagyon bejön.
-
dorten
tag
Ennek ennyiért van bármilyen értelme is?
@proci985 hát ha a DFI is beszállna a buliba lehet néznénk -
Boxi88
őstag
Jó lap, bár a giga mostanában nem villant akkorát mint az lga775-ben...
-
Zso2
őstag
válasz
yakuza.tora #31 üzenetére
Az az ud7 , már duplája az ud4-nek
-
proci985
MODERÁTOR
a hálókártya és a hangkártya bejön. bár azt valaki hozzáértő elmagyarázhatná, hogy mi a ráknak 1gb ddr2 egy gamer -de akár enterprise szintű- hálókártyára.
de könyörgöm, pisztolycső alakú heatsinkek? miért, ó miért nem lehet egy gaming lapnál folytatni a DFI lanparty hagyományait, a -szintén remekül kinéző- funkcionális thermalright sinkekkel?
aztán lehet persze, hogy ebből a lapból eladni nem akarnak, csak a vérpistikéknek reklámcélból hozták létre a szériát (hogy aztán szépen megvegyék az UD2őt
). 15 évesekenek még nyugaton se nagyon van 4-500usdjük egy lapra, 18 éveseknek már talán -végigmelózott nyár után, ha tényleg gépre akarják elverni-, de idősebbeknek nem hinném, hogy ez olyan jó dizájn lenne. persze, ott a dq7-9 házon belül, de ilyen featurelistából akár még egy jóféle lapot is ki lehetett volna hozni.
-
Zso2
őstag
válasz
yakuza.tora #31 üzenetére
Különböző gyártók színvilága:
Az intel nem szarozik felesleges cumokkal szinte sík az alaplapja
és fényes.
-
emre33
addikt
Lehet hogy drága. de kapsz egy X-FI kártyát és nézd meg, az a LAN kártya 1GB memóriával se 1000Ft
-
csibe1
addikt
Naggyon céép
Esetleg mondjuk egy ezresért (dollárban,euróban,frankban) nincsen,mert ezzel még nem lehet eléggé menőzni.
Odafér rá egyáltalán egy normális procihűtő?(#27) G.I.JOE
Pofás lap,ez inkább bejönne. -
G.I.JOE
senior tag
Nekem pl. a Giga Z68X lapjai j tetszenek.
Lehet hogy a giga csak a leggazdagabbakat sz**atja!
-
CoDWaW07
őstag
Azigen
-
yakuza.tora
addikt
válasz
hyperspace #22 üzenetére
Na, a doboz a leggyányabb!
-
Recon666
Közösségépítő
Komoly darab, komoly árral.
-
hyperspace
őstag
ti miről beszéltek? hát milyen jó kis doboza van.
-
T_Stark
őstag
válasz
yakuza.tora #18 üzenetére
Igen, én is úgy gondoltam. Tudásban méltó ellenfele lenne a ROG-nak, de ezzel a gagyi körítéssel esélytelen, főleg ilyen horror áron...
fatallerror:
Nekem is egy olyan lapom van régóta ami 20 körül volt új korában, és tökéletesen megvagyok vele. Én sem tuningolok.
De ha nagyon jó gépet akarnék összedobni akkor sem adnék lapért 30-tól többet. -
yakuza.tora
addikt
Félreértés ne essék! A deszka - tudását tekintve - nem kispályás, de a kinézete egyszerűen szánalmas és az ára pedig rettenetesen durva.
/Tudom, hogy nem viszonyítási alap és nem is flémnek szánom, de most vettem egy ASRock Deluxe5 deszkát, ami azért AMD vonalon elég korrektnek mondható és 37,600 volt újonnan, boltban, számlával garral. Azért 120K egy alaplapért még akkor is igen erős túlzás, ha Ivy kompatibilis lesz!!!/ -
capulet75
addikt
Jaj de ótvaros ez a deccka kéremcépen. SZÁZHÚSZEZER?????? Lóf@s.t!!
-
Kövezzetek meg de nekem tetszik ez a lap csak az ára nem.
-
Fücsök007
őstag
Nem jönnek be ezek a Vér Istvános lapok (pláne ennyiért), inkább lenne fapados kinézetű mint ilyen.
-
zolyee
tag
Az Asus ROG szériás lapjait többre tartom mint ezt.
Ráadásul ronda és drága is................. -
fatallerror
addikt
lol ennyiből v alig többért pofás gépet lehet venni
-
T_Stark
őstag
válasz
yakuza.tora #4 üzenetére
Pontosan megfogalmaztad amit gondolok.
Nem tudom ki az a hülye aki ezt a bazári kinézetű förtelmet képes ilyen áron megvenni, ráadásul egy ASUS ROG helyett... -
redmonk'
tag
Ronda, drága és sansztalan, hogy inkább egy ilyet vegyen aki ért hozzá mint egy ROG lapot.
-
petison
tag
Szeretnék ennyi fizetést kapni, mint az alaplap ára.
Nekem sose lesz ilyen. -
Nembajhogyszar, legalább drága és ronda.
-
V.Dave
senior tag
bloodysteve- edition
Már hallom a fejemben a kiskölyöknek a kérdését: Apa! Légyszi add oda egy havi fizudat hogy megvehessem az új alaplapomat!
-
yakuza.tora
addikt
"A G1.Killer széria új tagjaként érkező lap a cég egyik csúcsmodellje, mely egyébként a konkurens ASUS ROG sorozat ellenfelének is tekinthető..." - a 120K-s árával bőven le is hagyta.
"...elég csak megnézni a külsejét, melynél az élénk neonzöld komponensek és az ívtár, pisztolycső, valamint gépkarabély formájú hővezető csövek és hűtőbordák dominálnak." - Ezt rövidebben is meg lehetett volna fogalmazni: úgy néz ki, mint egy rakás libaf.s.
-
Wasp91
aktív tag
Elég sok egy alaplapért.
-
boeing
őstag
120K
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Ryzen 9 9950X3D Processzor! 16Mag-32Szál!
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Trident Z RGB 6600MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- IBM/Lenovo Thinkpad T60
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest