Új hozzászólás Aktív témák
-
FefeeX
veterán
Namost, ha kell egy 50x50-es üveg, ami azért már elég nagy, az 0.25m2, azaz 2900 forint.
Anno nekem a hasonló méretű plexit ca. 1800ért vágták ki, a világ végére kellett kb elbuszozni érte.
Mondjuk ha nem kapcsozva van, hanem csavarozva, mint az Aerocool Magic 3D régi házamban a rács, akkor senki meg nem állít, hogy vágass egyet és megúszd magadnak lyukakkal mindennel ca. 4ezer forintból.
A 4mm mondjuk rohadt vastag, plexiből pl elég volt a 2 mm-s... -
SkS7891
tag
Ez a vetemedett VGA nyákos promokép egyből meggyőzött hogy kell.
-
Chp
őstag
Nekem tetszik, csak bazinagy.
-
AXisBOLD
addikt
segítsetek, mert eddig nem ment, ez egy nyitott "szájú" sas vagy egylábú sas
-
ViZion
félisten
Már a túlárazás sem jellemző, InWin 301-et veszem majd (a "bele" csak szeptemberben jönne, nem kapkodok, hátha akciós lenne...), ~25k. Karcmentes, új 303 van aprón 26k-ért, boltban 33k-ért. És ezek nem gagyik, a lemezben is van anyag, szerelhető, csavaros megoldások több helyen. Nem mellesleg szépek is.
pomorski: jah, imádom, de kisebbre váltok. A plexi viszont botrányos, nekem is karcos, pedig én vigyázok rá.
-
komi77
senior tag
válasz
SnoozyBird #14 üzenetére
SzoonyBird és az ásító csirke, ez tetszik
-
SnoozyBird
csendes tag
Jahhjj ne, már megint az ásító csirke... Mért kell belőle ennyi, ráadásul világítósan...
-
komi77
senior tag
Ízléses házikó. Ahogy a képen szerepel a beltartalommal együtt szívesen elhasználgatnám.
-
fogtunder
nagyúr
szerintem igen, de ez egyedi igények kérdése. én cirka 5 éve elbúcsúztam az optikai meghajtóktól, archiválásra ott a NAS, meg felhő, programokat online töltök le, OS-t pendrive-ról telepítek. mikor évente egyszer tényleg kell a lemez, akkor a laptopban még van meghajtó, berippelem az ISO-t, aztán abból dolgozok.
ez a ház mondjuk így elsőre nem tűnik egy nagy eresztésnek, a nagy madár a PSU takarón nekem már túl sok, de a végső kérdés az lesz, hogy miben fog többet tudni az S340 Elite-nél a felső porszűrőt leszámítva, vagy mennyivel lesz olcsóbb. de ha nem kell a front HDMI, márpedig a többségnek nem kell, akkor elég szoros a konkurencia hasonló házakból.
-
törölt tag
Fancy
-
De miért plexi, miért nem edzett üveg?! Kamu, hogy sokkal drágább lenne, az anyagköltség alig nőne (1-2k Ft maximum.)
Vagy ennyien szeretik az edzett üveg helyett a plexit?
Meddig lehet még túlárazni az edzett üveges házakat?
-
pengwin
addikt
És a függőleges kártyahelyen mégis hogyan fog szellőzni a kártya?
Értem én, hogy mutogatni kell a gémör dizájnvideókártyákat, de egy áttetsző, tömör oldallap közvetlenül a VGA előtt biztos nem tesz jót a kártya hűtésének. -
ViZion
félisten
NZXT S340 reloaded...
-
.LnB
titán
Nem néz ki rosszul, bár túlságosan minőséginek se így elsőre.
Érdekes ez az Aorus logo, egy kanos sólyom. Egy sólyom aki megevett egy levél viagrát.
-
tserrof77
őstag
Nem tűnik rossznak. DE. Most én vagyok túl maradi, hogy hiányolom a 5.25" helyet?? Akár ODD-nek, vagy előlepi media panelnek, ventiszabályzónak vagy akár sata rack-nek??
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- Bomba ár! Dell Latitude 3550 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest