- Azonnali mobilos kérdések órája
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Akciófigyelő: Februári Honor ajánlatok
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Milyen okostelefont vegyek?
- Videón a kézben tartott Xiaomi 15 Ultra, már a hónapban megjelenhet
Új hozzászólás Aktív témák
-
gippazoid
senior tag
válasz janeszgol #97 üzenetére
Jaj mert te nem tudod, hogy a bizsu az a nőknél teljesen elfogadott dolog, egyik ruhájukhoz pont jó ezért képesek megvenni. A lényeg a látszat. Ez nem igénytelenség, ez olyan elfogadott divatolós dolog. Én is csak idővel jöttem rá, de hát másik nem, másik gondolatvilág...
A fenti célok elérésére pedig a wish-es cuccok is teljesen megfelelnek, legalább kevesebb pénzt csesznek el rá, mintha itthon vennék boltban - ugyan azt (hány ilyet láttam már mindenféle terméknél...)
[ Szerkesztve ]
Gippazoid Novelties Inc.
-
janeszgol
félisten
válasz vilmose33 #93 üzenetére
Ez a Wish ilyen női dolog. Én a Wish előtt azt hittem mi férfiak vagyunk annyira igénytelenek, hogy minden kacatot összevásárolunk, de a Wish megmutatta, hogy a női nem ezen is túltesz rajtunk.
Ruhát is vesznek ott dögivel, ami nyilván hamisított, nem jó minőségű. Ja meg "ékszereket". Azért tettem idézőjelbe, mert számomra a pár százas, néhány ezres bizsuk nem ékszerek. -
Tekintsünk el attól, hogy Hauwei != Huawei, így a hirdetés nettó megvezetés (mint 30 éve az Adios, Reobek, All Stars stb. cipők). De az miért van rendben, hogy mást küldenek, mint amit ígérnek? Hol a 10 magos chipset, hol a 12 GB RAM, hol az 512 GB tárhely? Hol van a reklám fotóra még csak nem is hasonlító készülék?
Mellesleg "marha" pl. az a kevésbé figyelmes vagy a témában kevésbé jártas rokonod is lehetne (nekem van ilyen rokonom), aki meglep Téged egy a nevezett hirdetés szerint fantasztikus ajánlatnak beállított termékkel. Te meg fogod a fejed, hogy miért nem kérdezett meg Téged előbb. Az ilyen leleplező cikkeknek nagyon komoly hangsúlya kéne legyen azon rétegek előtt, akik potenciálisan megtéveszthetőek az ilyen (nevezzük nevükön: csalásra kitenyésztett) platformok által.
#95 pirosmajom
Ha már nyelvtan, "és-el" vagy "éssel"?[ Szerkesztve ]
-
jbcs
tag
Nem terveztek valami nyereményjátékot, ahol ez lenne a főnyeremény? Én tutira benevezek
Egyébként meg telefonálni lehet róla és még zenét is lehet hallgatni, meg ott a jutyub, ennél több nem kell, már így is sok ember igényét túl teljesíti... -
vilmose33
őstag
-
aprokaroka87
nagyúr
Nemrég egy ismerős is rendelt valami Huawei gyagyi koppintást Wish-ről.
Ha tudtam volna mit tervez, megpróbálom róla lebeszélni.
Megvette, állítólag a micro sd kártyája beleszorult :D
+ Az egész valami ipari hulladék.
Ő kb 30 ezer forintért vette.Pontos típusát sem tudom....
Valami 300 ezer forintról volt le értékelve, zseni marketing dolog :D
-
-
Bagoly01
senior tag
Nem találok szavakat..
Kamera 1 pont.
Még bélyeg képnek is hasznavehetetlen.
Annyira sz@r hogy már jó. Poénnak mindenképp! -
<Lacy85>
addikt
A lehúzás résszel részben egyet tudok érteni, de most őszintén.
Ha valakiben nem kelt egy kicsi gyanút sem, hogy egy ilyen telefon az egyik helyen ~300+ ezer, a másikon meg ~15 ezer...
Nem csak telefonokról van szó. Bármit veszek, előtte azért alaposan utána járok a dolgoknak. -
Azért az Aliexpress nem akkora szennygödör. Igaz, telefont nem nagyon vennék onnan (régebben is a sok kínai telefonomat "bejáratott" boltból szereztem be), de van egy csomó más, ami kifejezetten jó portéka. De valóban meg kell válogatni, és sajna ki kell próbálni (ez már a költségesebbik része lehet) mennyire jó az adott cucc. Erre ott az alin a visszajelzés.
(van, hogy a filléres cucc veszett jó, és van úgy, hogy a kicsit drágább nem is működik)B.C. Rich Warlock Platinum series eladó 105kHUF
-
BloodRay
veterán
Rég olvastam ennyire szórakoztató tesztet az oldalon. Köszönöm Bog, tiszta retro hangulatom lett.
Wish meg egyszerűen vicc, hogy létezhet, működhet, és ehhez pl a facebook is reklámfelületet biztosít... Internet pöcegödre."A gép pentium 4-es. Mit mondjak még róla?! Leírom mégegyszer. PENTIUM 4." -► Henky83
-
<Lacy85>
addikt
-
nagyúr
Köszönjük a cikket, jó mulatság volt
Idősebbeknek vszleg berezonálnak a régi kínaipiacos csúcsmárkák (Nikf, Adidos, Rthletic és társaik), szóval nincs új a nap alatt - de "öröm" látni, hogy a Hauwei "csapata" mennyi energiát fektetett a felszínes hitelességbe. Az ujjlenyomatolvasó még engem is váratlanul ért.
Mellékszál: teljesen megalapozatlan kijelentés, hogy a kínai dzsunka okoskarkötőket nem lehet szétszedni. Elég egyszer kivenni a töltő cradle-ből, és 50% eséllyel szétnyílik magától. Az első ilyen event után már a cradle se kell hozzá, akkor is 50% eséllyel szétnyílik, ha kézbeveszed
"Piroska és Berci, a farkas / Századunk hősei most."
-
atike
nagyúr
Csak azért is végigolvastam...
Vicces lenne látni egy valós eladási statisztikát ebből a csodából...
-
Melack
veterán
Szeretnék még több ilyen tesztet kérni! Ez fantasztikus időutazás. Azon se lepődtem volna meg, ha WinPhone OS-sel kapjátok meg
Ex-Informatikai Szolgáltató Asztali Munkatárs
-
dionaea
őstag
sztem ez rendben van. Ki az a marha aki elhiszi, hogy ennyi pénzért lehet 2021 ben használható készüléket venni. Csak az a baj, hogy a kiegészítőkkel is ez a helyzet, de mondhatni nagyon sok mindennel ami ezeken az oldalakon van. Viszont a Customer service első osztályú. Ebben van hova fejlődnünk. Egyébként meg mivel global network, így a fejlődő országok, vagy akár fejlettnek mondott országok marháin meg lehet gazdagodni. De nem ezt csinálja pl az Apple 500 ezres készülékkekkel,vagy más nagy gyártók akár autó gyártók is ? Csak ők nagyban tolják a Wish meg a sok kicsi sokra megy alapon.
-
Graphics
Jómunkásember
Jaja, egyszer hozzám egy S820 klónt hoztak... Köpni nyelni nem tudtam, minden azonos volt, de kibukott a dolog.
[ Szerkesztve ]
Bármilyen témában szívesen segítek, SSD, Robotporszívó, Xiaomi, Poco mobilok ,de 2025-ben már csak és kizárólag privátban leszek elérhető. :)
-
Nem tudtam nem végig olvasni...
Engem 5-7 évvel ezelőtti akkor úttörő dual sim telefonok topikjában zajlott dolgokra emlékeztet; erőteljesen.
Amikor megjelentek az első noname telefonok hamisítványai is. Igen, a 3. vonalbeli gyártók koppintására gondolok.
Aztán persze amikor a HA!-n is megjelentek a Lenovo a820c és társai, akkor dobtuk el az agyunkat. Aki megvette a vackot, az meg a telefont.
Több hasonló színvonalú telefon/tab landolt nálam hasonló "felezett, harmadolt, negyedelt" hardver/szoftverrel. (tehát fele, harmada, negyede volt kb. igaz), hogy hátha lehet belőle faragni ezt-azt;
Akkoriban a közeledésszenzort a spórolós telefonok "bulk érintéssel" oldották meg... az is zseniális volt.De ez a 6572... ez tényleg gyilkosság; olyan 2014 körül "játszottam" ilyen hardverrel; b'meg az héét éve volt.
Szóval a cikk egyszerre új, lehúzó, reális, figyelmeztető, és nekem nosztalgikus.
[ Szerkesztve ]
B.C. Rich Warlock Platinum series eladó 105kHUF
-
beastars
tag
Isten hozott a valoságban. Elsönek is köszönöm hogy idöt és pénzt áldoztál erre a videora. Hátha tanulnak ebböl pár ember. De nem hiszem. Eleve itt a forumon látom a megdöbenést sok embernél. Pedig ezek a kinai szarok évek ota léteznek wish,geek aliexpress , hisz mindig akad jo pár naiv ( inkább hülye ) ember. Sajnos ez után a video után látni fogom a jofogáson majd 40 esetleg 50 ezerért ezt a fajta telefont .
-
törölt tag
Ez volt a legszórakoztatóbb telefonteszt, de csak azért, mert nem én vettem az alanyt.
-
Na most, ha "van" ujjlenyomat olvasó, és az Android is "10-es", akkor vajon működne ezen a hulladékon bármilyen biometrikus azonosítást használó fizetési (vagy 2FA) rendszer? Mert ha igen, akkor a gyártó nemcsak azt hitette el a júzerrel, hogy egy jó telefont vásárolt, hanem azt is, hogy a pénzét is biztonságban tudhatja... pedig ugye nagyon nem.
-
janeszgol
félisten
Ez nagyon érdekes történet volt. És amúgy emiatt nem is haragszom rájuk. A diákoknak kell a tapasztalat (nálunk szakmai anyagként több helyen csak a hülyéskedés megy, konkrétan leszarja a suli, hogy te hol tudod megcsinálni a szakmai részét a tanulmányodnak), a sulinak meg utána a pénz.
A nem szép dolog az átverés. Lehet majd ezek a szakemberek fognak elhelyezkedni komolyabb mobilvállalatnál. Nálunk meg semmi sincs. Pár egyetem neves, jó a képzés, de általánosságban nem igazán állnak úgy az oktatáshoz, ahogy az ember elvárná.[ Szerkesztve ]
-
ottoyes
senior tag
Sok hasonló minőségű,gyenge funkcionalitással megáldott termék van az említett oldalon,nemcsak telekommunikációs témakörben..👍
Ottoyes
-
veterán
Best buy ajánlat. Mint az OP-m Oxygen os-e.Csont üres, semmit se tud és nincsenek felesleges előretelepített alkalmazások sem. A gyári fényképező alkalmazás is a végletekig fapados ahogy nézem. Szerintem én ellenék vele.
-
Schuler888
senior tag
Remek a teszt, sosem rendelnek innen komolyabb dolgot, am megis rengeteg dolgot rendeltem mar innen tobb eve, aki rutinos, tudja mit lehet es mit nem, eBay, Gearbest, Aliexpress, Geekbuying es Wish, ezek vannak a telomon, ezekrol szoktam rendelni,(Joom(?) Amit meg ajanlottak, arrol nincs szemelyes infom) attol fuggoen hogy mit, es a Wish magasan a legjobb ugyfelszolgalat, (aminek egyebkent mindig angolul irok, es mindig magyar valasz jon ) es refund szintjen, kesessel, hibas merettel, tok mas dolog kuldesevel(DJI dronehoz rendeltem tartalek propikat es kuldtek arra a tipusra egy full body skint-WTF?! ) gyakran talalkozok, ezert kb az ossz vasarlasom jo 40%a ingyen volt, es sok kis hasznos cuccuk van, ami mai napig mukodik, nekem hianyozna ha nem lenne. Komoly dolgot meg nem innen rendel az ember, arra ott a tobbi bolt, de nem egy minosegi es erdeti cuccom van innen, hirtelen csak egy vilagitos szemuveg ugrik be aminek kampec lett par honap utan. Gearbesten is rendeltem jo cuccokat, de pl egyszer vmi nem jott meg, es felev(!) Levelezes utan kaptam visszateritest azt se hufban hanem GB pontokban... ehhez kepest a Wish egybol utal a panasz utan, nyilvan megszoktak egyebkent durva renderes illusztraciok vannak, zero kavas 2mm vastag tabletek stb... de aki ezeket beveszi...
[ Szerkesztve ]
"Jelenleg 11(!!!) pro maxom van, minden téren megfelelő, az s21 ultrat földbe dongoli, aki mást mond az hazudik." - Tiger. :'DDDD
-
beresj
csendes tag
Köszi a cikket , nagyon ott van
-
DjFlanker
aktív tag
Sírva röhögve olvastam, köszönöm
Jó pilóta alagútban nem katapultál
-
őstag
Köszönet az unortodox tesztért!
Sokan nem értik miért csinálnak ilyen terméket. Én se értem, de elég sok NCIS-t néztem ahhoz, hogy megpróbáljam kinyomozni abból a kevés nyomból ami rendelkezésre áll.
A nyomok:
ezer éves hardver
ezer éves oprendszer
napjaink ficsöreinek imitálása
És egy lakótelepre bejegyzett cég.
Ennyi nyomból ezt nyomoztam ki:
Van egy mobilipari szakiskola Shenzenben. Annak van egy szakmai oktatója és egy csomó lelkes diákja, akiknek nemcsak elméletet, hanem gyakorlatot is kell oktatni. Gyakorlathoz anyag is kell, amit a helyi mobilipari logisztikai cégek biztosítanak az iskolának. Beragadt készletektől úgy szabadulnak meg, hogy az eladhatatlan régi telefonokat oktatási célra átadják az iskolának. Az iskola örül, hogy van anyag a gyakorláshoz. A tanár lelkesen oktat, és a diákok ezer éves hardvereken próbálják megcsinálni napjaink ficsöreit (magyar ipari sulisok, nem rémlik valami?). A sok diák temérdek tupírozott telefont termel....amitől viszont már az iskola próbál megszabadulni. Akár ki is dobhatnák, de a tanár meglátta a lehetőséget: ezeket el is lehet adni! És már meg is alapította a panelban lakó tanárúr a maga kis mobil cégét. A wish-t megtalálni a forgalmazáshoz pedig a marketinges szakiskolások feladata volt.
Na jó, a wish-en sok más vacak is van....hát persze, elvégre nemcsak mobilos ipari iskola létezik.[ Szerkesztve ]
-
SkiDev
őstag
válasz ghiottone #60 üzenetére
Úgy látom nem csak nekem ugrott be. Nem láttam végig, talán 1-2 részt, de nekem is ez ugrott be elsőre. Azért örülök, hogy visszakapták a pénzt érte, és nem kellett viaskodni, mint nekem a Gearbesttel (pedig ott nem jött meg a termék).
Köszönjük a teszt minden fáradtságos, kínkeserves percét, jól szórakoztam rajta.Siemens A40 \ Siemens C35 (BOCI Ver.) \ Siemens AF51 \ SE k310i \ Nokia 3110c \ SE k800i \ LG GT 500 \ SE Xperia X8 \ Sony Xperia SP \ LG G4 Brown Leather \ Huawei Mate 10 Pro \ Realme X2 Pro \ Samsung Galaxy S21 Ultra \ iPhone 16 Pro
-
doooo
veterán
Ezt olvasva végig:
-
oriic
HÁZIGAZDA
És vannak akik (Sajnos ismerősöm is) akik folyamatosan rendelnek Wish-ről ilyen és ehhez hasonló hulladékokat.
A "tesztért" big thx, imádtam olvasni.
Live-Die-Respawn
-
ghiottone
nagyúr
A szelfit megnyitva, majd a videókba belenézve nekem kb. a Szomszédok sorozat jutott eszembe egy Videoton tv-n gyerekkoromból. Ott talalkoztam ilyen képminőséggel.
"ÉÍ 'AANNÍÍGÓÓ 'ÁHOOT'É" (= La verdad esta lejos de aqui)
-
janeszgol
félisten
válasz SkyLine3000 #51 üzenetére
Nekem meg a videó visszahozta azt az élményt, amikor a MA még ugye csinálta ezeket a teszt videókat. (Amit aztán megszűntettek a sok fika miatt.)
Ezt a lazaságot szerettem anno, illetve a stílus beli különbségeket is komáltam. Amiért megszólták, pont az volt az erény. Mert jók a profibb videók, pl gsmarena, vagy a phonearena, de azok meg előre megírt szöveget olvasnak(?) fel. Robotizált, mindegy ki tartja, ugyan olyan az összes. (Bár hozzáteszem, a Phonearena-nál nagyon szépen beszélik az angolt. Azt egy kezdő is megérti.)
Aztán persze vannak ennél is profibbak, akik nem olvasnak, mégis mintha előre meg lenne írva, annyira profin megszerkesztett. De nekem ez a lazaság az bejött. Ma már talán nem lenne annyi értelme, mivel sok mindent láttunk már, külalakra kevés a stílusos, meg belsőleg is sok az egyforma. -
Skynet258
veterán
Fú baszki, ez kemény. 1.5-ös droiddal kezdtem az ipart, végigéltem sok verziót, hát előjött sok szép emlék. Ki gondolta volna, hogy 21-ben még látok KitKat-et. A kamera meg a gyerekkoromba repített vissza... Hát köszönöm ezt az időutazást!
-
Ricardo
titán
Rég röhögtem ennyit. Köszönöm a tesztet, és a türelmet, hogy kibírtad. Én nagyjából a tizedik perc után váltottam volna töréstesztre .
-
sanyci
senior tag
Ennek a gyártása, szállítása, de még az egész folyamathoz szükséges szerverek áram fogyasztása is nettó környezetszennyezés!
Lenovo IdeaPad 5G; Samsung A52S 5G; Garmin Instinct Solar 2x
-
Segal
veterán
válasz moleculez #50 üzenetére
Sanszos hogy erről van szó.
"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
zoo8800
veterán
Ennek a tesztnek minden sorát imádom
Jöhet még hasonló tartalom.rip and tear, until it is done
-
S e t h
nagyúr
Ismerek olyanokat, akik megvennék. Szavaznak is.
Az eredményt tapasztaljuk.This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
SkyLine3000
addikt
Ez a teszt azokra a régi, jópár évvel ezelőtti kínai telefon tesztekre emlékeztet, amikor a kínai telefon még tényleg csak gagyi utánzata volt a nagy gyártókénak. Ugyanez volt akkor is.
Ezt a tesztet legalább elolvastam. Elejétől végéig! Ez bearanyozta a napom. Az átlag telefontesztek már olyan unalmasak, hogy felüdít egy ilyen. Azokat csak átfutom. Ezt legalább elolvastam.
Most jöhet a videó! -
moleculez
veterán
Amúgy én annak sem vetném el a lehetőségét, hogy ez ténylegesen KitKat-érából származó vas (szinte)ingyen hozzájutottak, kis szoftveres pimp aztán, hátha hoz pár dolcsit. Van valami bizonyíték arra, hogy mostanában gyartották?
Még nincs kész, de már majdnem elkezdtük!
-
oszi666
őstag
Az nem lehet hogy az elutalt penzt megforgatjak par napig amig vissza nem utaljak? Most ha csak napi par tizmillio hufot kapnak es azt forgatjak abbol is lehet vmi bevetel nem?
It is not birth, marriage, or death, but gastrulation, which is truly the most important time in your life.
-
Rodi 4.80
senior tag
Nagyon köszi a tesztet, rég röhögtem ilyen jókat!
"mondanám, hogy lesz róla teszt, de mit írjunk? Hogy hány óra?"
Az Ali amúgy nem rossz, nekem még nem volt bajom vele, csak oda kell figyelni egy kicsit
[ Szerkesztve ]
-
Alien!
senior tag
Óriás respect a cikkért, én rég röhögtem ennyit.
Mondanám, hogy Wishől az vásároljon aki szeret shopni.
Egyébként ez az M40 azért egyvalamiben sokkal "előrébb" van mint az igazi: van rajta gugle. -
B Ádám x
csendes tag
Hát még a legelső droidos telefonom is jobb volt ennél: Sony Xperia tipo
-
MikeWazowski
veterán
Ez igaz. Magamból indultam ki.
Viszont azok az emberek akikre célzol, szerinted olvassák a MA-t? Mert akkor aki itt van elvileg ért annyira hozzá, hogy ne rendelje meg. Aki meg nincs itt, az nem ért annyira a témához, de mivel nincs itt, nem jut el hozzá....[ Szerkesztve ]
A legtöbb férfi csak akkor tudja meg, mi a boldogság, amikor megnősül. Csakhogy akkor már késő.
-
Graphics
Jómunkásember
válasz MikeWazowski #41 üzenetére
Azt ugye tudod, hogy a szakmai fórumon nem élők is élnek a világon
Bármilyen témában szívesen segítek, SSD, Robotporszívó, Xiaomi, Poco mobilok ,de 2025-ben már csak és kizárólag privátban leszek elérhető. :)
-
janeszgol
félisten
Egy dolgot még kiemelnék. Ahogy elnézem a szoftvert (átírni mindent, akkor az ujjlenyomatolvasót imitálni, megjeleníteni stb) több melót tettek ebbe a telóba, mint a HMD az utóbbi 2 évben a Nokiákba.
-
MikeWazowski
veterán
válasz tha_answer #2 üzenetére
+1
Ha itt nem írnak erről egy cikket, akkor se veszem meg. Ehhez felesleges volt fáradtságot venni.A legtöbb férfi csak akkor tudja meg, mi a boldogság, amikor megnősül. Csakhogy akkor már késő.
-
judas13
addikt
"aztán megreklamálom, visszakapom a pénzt"
Pillanatnyi elmezavaromban tavaly rendeltem tőlük - szerencsére csak filléres kiegészítőket - az ígért maximális szállítási határidőre, - amit amúgy önhatalmúlag vagy kétszer meghosszabbítottak - sem jöttek meg a termékek. Többszöri pénz visszafizetési kérelmem után jó 100+nap elteltével már vissza is utalták az összeget.
Tőlük tényleg soha semmit!!![ Szerkesztve ]
"Aki nem hoz döntést, az hatalmas döntést hoz."
-
Graphics
Jómunkásember
Ezen ülj le és kicsit gondolkozz el, mert az, hogy mások halálát kívánod annyira nem oké...
És még csak komolyan sem kellene venni ezt a terméket. Röhögni rajta és kész. Ehelyett életellenes gondolataid támadnak...
[ Szerkesztve ]
-
odani
tag
Én nem értem, hogy tud bárki is mulatni, nevetni ezen a cikken. Engem már a cím olvasásakor egy olyan borzalmasan sötét, tehetetlen düh fogott el, hogy bizony fognék mindenkit, aki részt vett ennek a ""terméknek"" a
- kitalálásában
- kifejlesztésében
- legyártásában
- értékesítésében
és azonnali, kötél általi halálra ítélnék.
Az egyik legnagyobb probléma a világgal szerintem az, hogy létezik olyan, hogy átverés. Nem lehet nyugodtan élni a kibaszott életet, mert folyton résen kell lenni olyanok miatt, akik le akarnak húzni. -
vilmose33
őstag
Köszönöm a tesztett. 2 éve futottam bele egy wishes "csoda" telefonba. Kolléganőm testvére rendelte jó áron Samsung S5 néven- helyet. Csak hát pár hét után érezte,hogy valami nem oké, behozták nekem,hogy nézek már rá,biztos vírusos,azért lassú. Eltelt pár perc mire rájöttünk, hogy hamis a baba Volt benne 256mb ram/1,2 gb rom meg valami mediatech proci. Ellehet képzelni a teljesítményét Azóta ha meghallom-látom ,hogy wish azonnal lebeszélek róla mindenkit.
[ Szerkesztve ]
A jövő most van
-
nevemfel
senior tag
Jól olvasom, jól értem? A reklámozott 12 GB RAM helyett 512MB van benne?
[ Szerkesztve ]
Rally against apathy draws small crowd
-
b0bcat
addikt
Aki nem egy kő alatt él, az tudja, hogy a wish.com-ról nem szabad rendelni.
Online angol nyelvtanfolyam tanári felügyelettel, már havi 417 Ft-tól! > https://tinyurl.com/3kjn749m
-
janeszgol
félisten
Éppen most nézem a videót róla. Ez legalább bővíthető microsd-vel.
Amúgy kinézetre még elmegy. Egy pozitívuma van, hogy narancssárga a hátlap. Utoljára a Lumiák használták ezt a színt. Én nem emlékszem arra, hogy más gyártó alkalmazta volna.
Imádom a narancssárga színt. A kedvencem. (Aztán a zöld, kék, lila, piros.) -
zozzo72
aktív tag
Ez a teló 5! éve is nagyon gáz lett volna...
-
Plug Life
senior tag
A TV shopok internetes verziója 😆😂
-
Gyula84
veterán
Egy "meg ne vedd" pecsétet kaphatott volna
Nem rossz, de nem is jó, de legalább nem rossz.
-
Segal
veterán
Az év cikke nálam eddig. Szenzációs.
Felajánlom hogy megveszem tőletek! Komolyan!
Elfogott a birtoklási vágy"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
félisten
-
őstag
Köszi a tesztet, anyós épp telefont keres
We exploited "We spread hate. We raised hate. We thought hate to be our savior. We put all our problems we created on the "Island of Devils". As a result that devil was born, to return the hate we gave it"
-
gyonyoruwok
tag
felteszem főleg olyan emberek rendelnek innen csúcskategóriás 100% original samsung LG smartphone telefone okostelefont, akik mindenféle bulvár hírek alatt capslockkal és sok felkiáltójellel kommentelnek FB-n. nem is tudom, mekkora baleknak kéne lenni ehhez. és tényleg nem világos, hogy üzemelhet legálisan egy ilyen oldal
Sony A6000 | iPhone 12
-
Ezekiell
veterán
Ipari hulladék, nettó környezetszennyezés. Nem (csak) az átverést kellene büntetni, hanem az ilyen szarok legyártását is.
Aki mibennünk nem bízik, az önmagában sem bízik. Aki mibennünk nem bízik, az a mi fényes békénkben sem bízik. És aki a mi boldog, fényes békénkben nem bízik, az áruló.
-
vornia
senior tag
De törés teszt vót már???
GG Class mennyi?
IPV ????
Azé' ezeket illene manapság egy tesztbe bele venni!!!
A végére el kellett volna az örök klasszikus Gabesztől:
"mondjuk ezzel pont át....tak"(az éjszakai fotókat is hiányolom ám!!)
Jaj de rég szórakoztam ilyen jól, köszönöm a tesztet!!![ Szerkesztve ]
-
Graphics
Jómunkásember
válasz LurkerSheik #19 üzenetére
Pedig az Aliexpress egy jó dolog, viszont tudni kell használni
-
KaitouP
nagyúr
Barátnőmmel hülyére röhögtük magunkat a cikken, valami zseniálisan elő lett adva.
A jelenségre pedig: na ezt kellene felszámolni mielőbb, nem a minőségi, használható modellek mellől száműzni a töltőfejet "környezetvédelem" címen. Akik ezt a telefont létrehozták és van pofájuk hirdetni is, természetesen kamu specifikációkkal, minimum súlyos pénzbüntetést érdemelnének.Magyarország legnagyobb PlayStationnel foglalkozó weboldala: https://playstationcommunity.hu
-
k-adi
nagyúr
haha klasszikus köszi a videot az duplán poén
a legjobb átverős rész szerintem az ujjlenyomatolvasó..
[ Szerkesztve ]
-
senior tag
Bog, sírva nevetős ez a cikk imádom
ujjlenyomatolvasó...🤣
Talán 2008-9 körül a Kezdeti HTC Hero, G1 stb-ben volt 256 meg 512 Rom, az Iphoneok 2G meg 4GB-al 2007-ben. Ez meg 1.2GB
Érdekelne, milyen döntések állnak ennek a telefonnak a léttejöttében!
Még nem olvastam végig, de folytatom!Soha, de soha nem rendeltem ezek miatt a Wishről, de ez is csak megerősít. Ami van, az ebayen is ott van, olcsóbban.
Aliexpress is ugyanezt a mutatok egy árat, aztán, ha kiválasztod, az opciókat, sehogy sem tudod megvenni a hirdetett áron dolgot csinálja.
Alza? Amúgy elégedett vagyok vele, de nem tudod megvenni a hirdetett áron. Ha boltban vennéd át +600, ha szállítással akkor meg futár ktsg. Sehol máshol nem tapasztaltam ezt a gyakorlatot.
Öreg vagyok már bohócnak.[ Szerkesztve ]
Új S25 / S25+ / S25 Ultra rendelhető! /// People with passion can change the world for the better |||
-
User64476
őstag
Ez a teszt tök jó volt
-
moleculez
veterán
Az a kamera szerintem tejesen rendben van. UFO fotózáshoz, meg kémfotókhoz ez az elvárt.
Amúgy rákattintottam a képekre, és vártam, hogy betöltsön a kép, aztán rájöttem, hogy ez bizony be van töltve
Szívesen látnék még ilyen teszteket néha.
[ Szerkesztve ]
Még nincs kész, de már majdnem elkezdtük!
-
prolad
addikt
Köszi a tesztet és a rászánt időt, jól szótakoztam. És még a Quadrant is feltűnt tiszta retro :D
Wishről tényleg csak a legalapabb/legolcsóbb dolgokat (azokat is jó eséllyel előbb és olcsóbban megkapod Aliról). Mondjuk nekem van egy 550ti-m tőlük 2 éve már hibátlanul üzemel. Igaz, 1060-nak mondja magát, de legalább (refund után) ingyen volt.
-
törölt tag
Ez de durva
-
Graphics
Jómunkásember
Hogy a rettenetes f.szláma, aki kitalálta ezt.. Édes jó istenem..
Ez valami borzalmas.
-
Reaper
őstag
Köszönet a tesztért, rég röhögtünk ennyit az asszonnyal bármilyen cikken. Az ismerőseimmel meg megosztottam okulásképpen
-
veterán
Most elgondolkodtam, hogy rendelek ilyet, és aztán megreklamálom, visszakapom a pénzt, és lesz az 5 éves lányomnak egy játéktelefonja
"A HELYESEN alkalmazott bölcsesség a hasznos" Prédikátor könyve 10:10
-
NoMagix
addikt
válasz bollokcs80 #6 üzenetére
aztakukorica, az a káva és kijelzőarány elég siralmas!
-
Somatom
veterán
Azért ez szemétség. Bog azt írta, hogy tök jól szórakozott, mégsem adott "tetszett" plecsnit.
Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G
-
Bdanyy
addikt
Zseniális
A régi sárkányos hello kittys tesztet juttatta eszembe [link]
http://href.hu/x/frwq http://www.n95.hu Nokia N95-ös és egyéb S60 telefonos információs oldal http://febazo.hq.hu/ I8910 HD : http://href.hu/x/f1zt
-
törölt tag
Miért nem lehet az ilyen és ehhez hasonló internetes boltok ellen fellépni? Még jó, hogy visszaküldték a pénzt!! Nekem égnek áll a hajam ha csak meghallom, hogy wish
-
bollokcs80
Korrektor
Azt hiszem az AKAI PHA-3850 [link] volt a legalja, amit valaha teszteltek az oldalon, de itt az új király.
Régen röhögtem ilyen jót teszten, miközben tényleg szomorú, amit a wishpontkom oldal művel. Meg körbe kollégáknak, ismerősöknek. Bog-nak köszönet a belefektetett energiáért
Megyek megnézem a videót is.
B.Cs.
-
m1lan
őstag
Ezen legalább van GMS.
[ Szerkesztve ]
Telekom HU | IPHONE 13 PRO MAX
-
elfelejtette
veterán
Aztakibaszottkurvaeget...[ Szerkesztve ]
"Nem tudom, hogy Mamának vagy Dan hadnagynak volt-e igaza, hogy van-e rendeltetésünk, vagy csak ide-oda sodor bennünket a véletlen, mint a szél, de azt hiszem, kicsit mindkettő igaz." Forrest Gump
-
NoMagix
addikt
Basszus ez de gáz!
Nem is találok szavakat erre az egész förmedvényre!
Nem lehet visszaküldeni! -
tha_answer
őstag
Inkabb az a hulye aki megveszi. A gyar meg a hulyekbol el. Elelmes
-
Hallosz
senior tag
Hát igen, ez a, Kici, ócó, nem drága és a vége, ez:
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget