2017. november 24., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Tesztek » Mobiltelefon rovat

Kínai telefonok támadása

  • (f)
  • (p)
Írta: |

Támadnak a kínai telefonok, három rettenet járt a szerkesztőségben. Csak erős idegzetűeknek!

Hir​detés​

Bevezető

Békésen bannolgattam a fórumban az engem szidó felhasználók népes táborát, amikor hirtelen beesett egy email Pekingből, amelyben az XXL GSM tulajdonosa arról érdeklődött, hogy ha már arra járt, akkor mivel tudna kibillenteni szürke, még be nem jelentett telefonok körében töltött hétköznapjaimból. Ugyanis hozna mobilt - onnan.

Ráhagytam, hozhat bármit, megküzdök vele. Nos, hozott. A futár egy kellemesnek ígérkező pakkot pottyantott a kezeim közé, amely három, igen harsány színvilágú dobozt rejtett, izgalmas kínai feliratokkal és nagyon macho kinézetű sárkányokkal, no meg egy kis Hello Kitty-vel megspékelve. Jeges kéz markolta meg a szívem.

Félretoltam a hirtelen teljesen érdektelennek tűnő Sony Ericsson T650i-t az asztalomról, és lelkesen bontogatni kezdtem a csomagokat. A legtöbb angolságot a Keijan K508 doboza nyújtotta, amelyről megdöbbentően rózsaszín, nagyfejű mangás kislány néz le, és egész normális külseje van a képen látható telefonnak. A Hello Kitty mobil dobozán a SED felirat volt olvasható, órákig gugliztam utána, hogy megtudjak róla többet, de hiába. A harmadik doboz volt a legdurvább, zs-kategóriás kung-fu filmek plakátját idézi a design, és nulla angol szöveg található rajta, úgyhogy sem a gyártó, sem a típus nem ismert, viszont a benne rejlő telefon garantáltan fetrengéses röhögést eredményez. Lássuk őket sorjában!

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Azóta történt

Előzmények

Hird​et​és

Copyright © 2000-2017 PROHARDVER Informatikai Kft.