- 6 év biztonsági támogatást ígér a Motorola
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
tibyke
tag
a 4/64 elvileg snapi 653-mal jon.
t
-
slimshady
senior tag
Ez fantasztikus.
-
koppasz1986
aktív tag
Nem arról volt szó, hogy snapdragon 653 lesz benne? Ennek így nem sok értelme van.. várjuk akkor a redmi pro 2-t
-
Béééla
őstag
Adják hozzá a '"művésznő" diszkográfiáját? Anélkül semmit se ér!
-
moordavid
aktív tag
Remélem, hogy a többi modelljük is lesz véééégre feketében :-D
-
Hatsune Miku?
Musthave!!!! -
thefreeman
aktív tag
http://www.gizchina.com/2017/02/07/leaked-image-xiaomi-redmi-4x-appears-looks-redmi-4/
Ezt olvastátok? Ha igaz lenne akkor egy elég korrekt telefont adnának ki. Egy Redmi 4 azzal a hardverrel amivel a Redmi Note 4x-t vártuk. -
kop8
őstag
Ez a 625 visszalépés, nem értem mire jo ez igy hogy gyengébb telokat csinálnak ugyanazon a néven??!
Kivéve az aku időt...
-
-
törölt tag
Hát, nekem az volt a benyomásom
Mindenki alapvetően China Mobile-t használ, ha hívásminőség fontos, illetve Unicomot, ha az internet sebessége (az a TD-hálózat elég vacak, minden szempontból). Telecomot tényleg csak flottában láttam még (volt barátnőm céges flottája), meg amiket ajándékba adnak más szolgáltatás mellé.
-
-
törölt tag
Miért, csináltak hologram 2pac koncertet is, ami ráadásul csak imitációja egy valós személynek, Miku pedig... hát, eléggé túlzás lenne azt mondani, hogy AI, de egy hasonló irányvonalat képvisel.
Duliee: Nem vagyok azért benne biztos, hogy a China Telecom olyan húzóerő lenne. Idősek használják inkább, akikre rátukmálják a boltban kábeltévé mellé, meg vidéken, ahol a 2G hálózatuk jobb lefedettségű.
-
Mr.Silkó
veterán
Mint egy falat kenyér.
-
-
válasz
Luck Dragon #18 üzenetére
Nem, mert az indiai változatban is volt 4GB/64GB modell
-
-
válasz
Luck Dragon #16 üzenetére
"A tárhelyopciókat egyelőre a fenti oldal nem részletezi, mindenesetre biztos lesz egy 4 gigabájt RAM-mal szerelt variáns"
-
-
Feltehetőleg akkor a Redmi Note 4 India és a 4X totál ugyanaz.
Egy eltérés lehet, erre még nem derült fény, de a Xiaomi nagy hülye, ha kihagyja ebből a B20-at a China Telecom fejlesztései kapcsán
A színek kapcsán, a kék verziót nyugodtan átemelhették volna a Helio-sból... Ezek a halvány matt színek annyira nem fogtak meg, esetleg a sötétszürke
-
Scrydhan
senior tag
Na jó felvállalom nekem kell, hol lehet rendelni?
-
Érdekes döntés, hogy ugyan az a S625 került ebbe is, így semmi értelme sincs, ezért kiadni egy újabb variánst mert nagyobb lesz benn a memória, feleslegesnek érzem. egy Global verziós jöhetne de tényleg.,
-
mizoli
addikt
"Hatsune Miku tulajdonképpen egy virtuális személyiség Japánból, aki többek között énekel és ilyesfajta előadásaival csarnokokat tölt meg Ázsiában"
Öö.. sok furcsa ember van a világon
Feketében egyébként egész normális telefon.
Tomi_Ohl
Ja, ja, Nobel-díjat neki -
Nyújtsunk be petíciót, hogy mi meg a Schobert Norbis kiadást szeretnénk.
-
AllTheBest
őstag
Nagyon reméltem, hogy 652 lesz benne, mert azt reméltem, hogy erre le tudom cserélni a note 3 pro-t, így marad az, hogy várok a note 5 -re...
-
Cattle_Decap
tag
Must get! Mikus telefont akarooook.
-
batai15
félisten
megint egy rakat note 4 verzió .
nem baj,ez a snapi 625 miatt tovább erősödik bennem hogy a note 3 pro még mindig a legjobb döntés. -
bollokcs80
Korrektor
béhusz lenni?
(#2) tothmaxy182: +1, én is epedve várom.
-
tothmaxy182
őstag
*facepalm
Egy global verziót dobjanak végre már ki a Redmi4 Prime-ból, KÖNYÖRGÖM!!!!!!!!!
-
ghiottone
nagyúr
Nem igazán értem a japánok rajongását az ilyen típusú dolgok iránt, még ha ez is volt "az első hang a jövőből"
Amúgy egyszerűenMás gyártók is csinálhatnának hasonló verziókat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 256GB (garis)
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 16 Pro 1TB Fekete Titán Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- Samsung Galaxy A54 5G , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- ÚJ Lenovo Legion Pro 5 16IRX9 - 16" WQXGA 165Hz - i5 14500HX - 32GB - 1TB - RTX 4060 - 3 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ProArt Z790-CREATOR WIFI alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple Macbook Pro 13 2020 - M1 - 8GB/256GB SSD - Touch Bar - 102 Ciklus - 99% Akku - Ezüst - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest