Hatsune Miku mutatta be a Redmi Note 4X-et

Különleges kiadással hullott le a lepel a Xiaomi némileg módosított phabletjéről, de azért a Note 4X-nek normál variánsai is lesznek.

Hirdetés

Közeleg a Bálint-, vagyis Valentin-nap, és ennek apropójából leplezte le a Xiaomi a Redmi Note 4 némileg módosított változatát, a Note 4X-et. A főszerepet a bejelentésben a Hatsune Miku fémjelzésével felvértezett, különleges kiadás játszotta, melynek a csomagolása a Hatsune Zöld phablet mellett (tényleg így nevezik) egy Hatsune mintás hátlapot, egy Hatsune mintás Mi Power Bank hordozható töltőt és egy Hatsune nyomatú dobozt tartalmaz, a megszokott kellékek mellett.


[+]

Hatsune Miku tulajdonképpen egy virtuális személyiség Japánból, aki többek között énekel és ilyesfajta előadásaival csarnokokat tölt meg Ázsiában, a Vocaloid hangszintetizáló szoftverhez készített hangcsomag segítségével. Alighanem Kínában is nagy lehet a rajongótábora, hiszen a Hatsune Miku kiadás dominál a hivatalos termékoldalon is.


[+]

Szó nincs egyébként a Note 4 radikális újratervezéséről: a 4X is 5,5 hüvelykes Full HD kijelzőt kapott, a Helio X20 helyett azzal a nyolcmagos Snapdragon 625-tel, ami az indiai Note 4-ben is felbukkant. A hátlapi, 13 megapixeles kamera is maradt. A tárhelyopciókat egyelőre a fenti oldal nem részletezi, mindenesetre biztos lesz egy 4 gigabájt RAM-mal szerelt variáns, a telep pedig változattól függetlenül 4100 milliamperórás marad.


[+]

A fémházas masina nem csak Hatsune Zöld színben érhető el: a dupla ledes villanóval és ujjlenyomat-olvasóval felvértezett, az oldalakra is ráhajló hátlap ezüstszürke, matt fekete, cseresznyevirág és pezsgőarany színekben is pompázhat, egyéni preferencia szerint. És hogy jön ide a Valentin-nap? A Hatsune Miku kiadás február 14-én startol el, az elő-regisztráció viszont már megkezdődött, és eddig 443 213 Hatsune Miku fan jelezte érdeklődését a phablet iránt.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés