- DIGI Mobil
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Milyen GPS-t vegyek?
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Garmin topik
- Samsung Galaxy S10 és S10+ duplateszt
- Olasz webshop szivárogtat Honor Magic7 árakat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Carbonado11
tag
válasz SkyLine3000 #23 üzenetére
Minek a kis telefon? Hogy kiessen a szemem, ha nézem? Vagy hogy szövegíráskor mindig melléüssek? Vagy hogy ne férjen bele nagy aksi?
Redmi Note 8
-
etohun
aktív tag
❤16:9❤
-
SkyLine3000
addikt
válasz Rothmanakos #4 üzenetére
Akkor tessék: Minek ekkora péklapát!? Talicskát neki! Abban told magad előtt! 4,5-5 col az igazi! A szomszéd pékségben már ilyenekről rakják a kenyeret a sütőbe.
-
Szabaka
tag
MIkor érkeznek ezek? nagyon kíváncsi vagyok...
Mate 9 már lassan érik a cserére, de a Mate 10 nem lett volna egyértelmű előrelépés...
Ami nem oldódik meg magától, azzal nem érdemes foglalkozni.
-
t72killer
titán
válasz BladePocok #19 üzenetére
Noigen, helyrerázódnak a méretek. Én is vágytam egy nagyobb képernyős eszközre, de nem apróztam el, vettem egy Tab A 10.1-et. Telefonnak nem vennék ekkora batárt, de ha a "tablet" kategória kihal és a telefonok megnőnek 10"-ig, veszek majd egy ilyen mammuttelefont "tablet"-nek és egy kicsi akármilyet telefonálni.
Vagy lehet az lesz a jövő, hogy okosóra+tablet.
30€ Meta store bónusz Quest headset aktiváláshoz, keress priviben :)
-
janeszgol
félisten
Bitang jól néz ki. A Nintendo milyen gagyinak tűnik mellette. Kellenek az ilyenek is.
-
antim
tag
Eddig is 7 colos telóm volt, ideális tárgyalásokra.
Kicsit sajnálom, hogy nem tartják a Mediapad X sorozat képarányát (9-10cm széles nyugodtan lehetne), de ha lesz ebben nfc, akkor jöjjön minél hamarabb! -
t72killer
titán
válasz RandomGosu #16 üzenetére
7.0" alatt phablet, 6.0" alatt telefon sztem.
-
törölt tag
Gyonyoru, es alig van kava.
-
Tatu-1981
tag
Valóban nem kezelhető egy kézzel. De a többségnek 2 keze van.
-
t72killer
titán
Csinálhatnák 10"-osra, 8Ah-s akksival és akkor lenne végre a piacon csúcskategóriás droid tablet.
[ Szerkesztve ]
-
Benetnes
tag
Ha az előd Note 8 méretéből indulok ki ( 178.8 x 90.9 x 7.18 mm )
és hogy az is 6,6"-os akkor ez még keskenyebb is lesz max kicsit hosszabb! Viszont az aksi 6000 kell legyen mert az elődbe is 4500 volt. Csak ne FullHD plusz legyen a felbontás.......[ Szerkesztve ]
-
villamos
őstag
Minek ekkora péklapát? De tényleg? Nem fér be a zsebbe, és nem kezelhető egy kézzel...
Szép álmokat csillagom! És amíg te csicsikálsz, én hozok neked egy... LÁNGSZÓRÓT TAKAROGGYÁ!
-
JoeCockBill
senior tag
fincsi. 6ezres akkura nedvesednék rendesen.
durva hogy még nincs "minek ekkora péklapát" kommentúj videoklippünk: https://www.youtube.com/watch?v=eg1ZCT_agpU
-
-
Benetnes
tag
Na végre, én használtam Z ultra-t, és Huawei x1-et, a Honor Note 8 pedig az egyik legszebb óriás amit valaha fogtam, ha ezt megcsinálják a kis tableteim repülnek a hardverapróra.... Médiafogyasztásra tökéletes
-
Rothmanakos
tag
Végre nem egy olyan komment, hogy "minek ekkora telefon", meg hogy "ki fog ilyet használni", vagy "Kisebb nem volt?"..
Adom egyébként amit mondasz, jogos, az egyetlen gond vele, hogy a zsebembe nem fér beleSony Xperia Tablet Z2, Sony Xperia Z2 (korábban Sony Xperia S, Nokia C7, Nokia N8)
-
joey04
titán
helyes, jöjjön csak.
-
veterán
Ha végig gondolom mit szoktam leginkább csinálni a telefonnal: Netezni, média tartalmat fogyasztani, játszani, üzeneteket küldeni, fényképzeni és legutolsó sorban telefonálni, abból is sokszor a kocsiba kihangosítva, így már nem is tűnik olyan fa**ságnak a péklapát telefon... mondjuk a mi mix 2s sem kicsit az I6 után, de lehet következőre valami batár nagy állatot veszek...
-
sKie^
tag
Brutal, ekkora lesz a Mate 20 Pro (?) is.
''Genyo Kapitany nem kegyelmez!''
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 13 128GB Green, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, Zöld, 1 Év Apple Garancia
- iphone 14 Pro 256 GB - használt, független, 230 000 HUF
- Honor 200 Pro új, 12/512GB black eladó!
- Apple iPhone 14 256GB - független, 87%, Apple garancia, doboz
- iPhone 16 Pro Max 256 GB Black Titan - Bontatlan - ApCom
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest