Hirdetés
- Megjelent a OnePlus 13T
- VoLTE/VoWiFi
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- iPhone topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Honor 90 - modellalkat
- Hatalmas aksi és új Snapdragon a Redmi Turbo 4 Próban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Carbonado11
tag
válasz
SkyLine3000 #23 üzenetére
Minek a kis telefon? Hogy kiessen a szemem, ha nézem? Vagy hogy szövegíráskor mindig melléüssek? Vagy hogy ne férjen bele nagy aksi?
-
etohun
aktív tag
❤16:9❤
-
SkyLine3000
addikt
válasz
Rothmanakos #4 üzenetére
Akkor tessék: Minek ekkora péklapát!? Talicskát neki! Abban told magad előtt! 4,5-5 col az igazi! A szomszéd pékségben már ilyenekről rakják a kenyeret a sütőbe.
-
Szabaka
tag
MIkor érkeznek ezek?
nagyon kíváncsi vagyok...
Mate 9 már lassan érik a cserére, de a Mate 10 nem lett volna egyértelmű előrelépés...
-
válasz
BladePocok #19 üzenetére
Noigen, helyrerázódnak a méretek
. Én is vágytam egy nagyobb képernyős eszközre, de nem apróztam el, vettem egy Tab A 10.1-et. Telefonnak nem vennék ekkora batárt, de ha a "tablet" kategória kihal és a telefonok megnőnek 10"-ig, veszek majd egy ilyen mammuttelefont "tablet"-nek és egy kicsi akármilyet telefonálni.
Vagy lehet az lesz a jövő, hogy okosóra+tablet.
-
janeszgol
félisten
Bitang jól néz ki. A Nintendo milyen gagyinak tűnik mellette. Kellenek az ilyenek is.
-
antim
tag
Eddig is 7 colos telóm volt, ideális tárgyalásokra.
Kicsit sajnálom, hogy nem tartják a Mediapad X sorozat képarányát (9-10cm széles nyugodtan lehetne), de ha lesz ebben nfc, akkor jöjjön minél hamarabb! -
válasz
RandomGosu #16 üzenetére
7.0" alatt phablet, 6.0" alatt telefon sztem.
-
törölt tag
Gyonyoru, es alig van kava.
-
Tatu-1981
tag
Valóban nem kezelhető egy kézzel. De a többségnek 2 keze van.
-
Csinálhatnák 10"-osra, 8Ah-s akksival és akkor lenne végre a piacon csúcskategóriás droid tablet.
-
Benetnes
tag
Ha az előd Note 8 méretéből indulok ki ( 178.8 x 90.9 x 7.18 mm )
és hogy az is 6,6"-os akkor ez még keskenyebb is lesz max kicsit hosszabb! Viszont az aksi 6000 kell legyen mert az elődbe is 4500 volt. Csak ne FullHD plusz legyen a felbontás....... -
villamos
őstag
Minek ekkora péklapát? De tényleg? Nem fér be a zsebbe, és nem kezelhető egy kézzel...
-
JoeCockBill
senior tag
fincsi. 6ezres akkura nedvesednék rendesen.
durva hogy még nincs "minek ekkora péklapát" komment -
Benetnes
tag
Na végre, én használtam Z ultra-t, és Huawei x1-et, a Honor Note 8 pedig az egyik legszebb óriás amit valaha fogtam, ha ezt megcsinálják a kis tableteim repülnek a hardverapróra....
Médiafogyasztásra tökéletes
-
joey04
titán
helyes, jöjjön csak.
-
Ha végig gondolom mit szoktam leginkább csinálni a telefonnal: Netezni, média tartalmat fogyasztani, játszani, üzeneteket küldeni, fényképzeni és legutolsó sorban telefonálni, abból is sokszor a kocsiba kihangosítva, így már nem is tűnik olyan fa**ságnak a péklapát telefon... mondjuk a mi mix 2s sem kicsit az I6 után, de lehet következőre valami batár nagy állatot veszek...
-
sKie^
tag
Brutal, ekkora lesz a Mate 20 Pro (?) is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Valódi képek érkeztek a Honor óriásphabletjéről, amelyekről a méreteket is viszonylag pontosan meg lehet tippelni.
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Politika
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- LEGO klub
- YouTube
- Nők, nőügyek (18+)
- The Elder Scrolls V: Skyrim
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A35 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nothing Phone 2 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Apple iPhone 16 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- PHONELIST.EU - Használt Apple Nagykereskedés Cégeknek. Iphone 12 PRO
- PHONELIST.EU - Használt Apple Nagykereskedés Cégeknek. Iphone 12 Széria
- Csere-Beszámítás! MSI Ventus 3X RTX 4070Super 12GB GDDR6X Videokártya!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 4500 32GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Cooler Master H500P WHITE 750W
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest