- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Külföldi SIM-ek itthon
- Vízálló ventilátort kaptak a K13 Turbók
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ja, csak nem mindegy hogy utána mennyiért veszed bele a tonert ill. lehet -e utántölteni. Mivel a HP-s patront is próbáltam utántölteni fecskendővel, de valahogy csak néhány lap erejéig működött, ezért joggal feltételezem, hogy a HP-s tonernál is lehet valami trükk, hogy drágán megvetessék veled az új tonert.
Én úgy érzem, hogy egy nagy lehúzás amit a HP-ék csinálnak: megvetetik a paraszttal a nyomtatót olcsón, aztán majd többszörösen kifezettetik vele a patront.A Samsung ha ilyen ütemben halad, akkor pár év múlva visszafelé integet majd ezeknek a gyártóknak...
-
Én is tavaly egy lézeres Samsungot vettem(2070w multifunkciós), persze ha megkérdeztem az üzletben, akkor egyből a HP-t ajánlották.
Mivel volt egy tintasugaras HP PSC 1410-em és tudom hogy mennyi gond volt vele(pl a nyomtatólistán ha több dolog volt, csak hosszú idő után törölte, vagy mindig jelzett hogy kevés a tinta, volt hogy legszivesebben kivágtam volna), én soha többet nem akarok a HP-ről hallani. Szüleim használják már csak otthon, de mondtam már nekik, hogy jobban megérné megvenni a legolcsóbb lézeres Samsungot, mint abba állandóan patront vásárolni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Bitcoin Miner Eladó Bitmain Antminer S19 JPro 104 Th 3150 watt
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Update 07.21. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest