- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Fotók, videók mobillal
- Netfone
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Légies iPhone halvány színei
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Nem sok meglepetést tartogat a Galaxy S25 FE és Tab S11 Ultra külseje
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Nem pont rád értettem, csak nem kell leírni 100x ugyanazt. Amúgy nem tudom, hogy egy gyárilag tuningolt videókártyának, amin még csak 15 MHz-t is emeltek, mi legyen a neve? EVGA GTX 275 enyhén tuningolt verzsön?? Mert valaki azon akadt fent, hogy "na ez aztán a Superclocked".
De hogy ON is legyek...
Ha nekem most videókártyát kéne vennem, GTX 275-öt vennék. Ez a kártya nem átnevezés, szerintem ez tényleg nagyon jó, mind árilag (milyen hülye szó), mind teljesítményileg. Zotac GTX 275 AMP! Techpowerup tesztben GTX 285 szintjén volt kb... Szerintem nagyon megéri. Ha nem GTX 285-öm lenne, tuti, hogy a Zotac csodáját venném meg.gyiku: Ez tetszett
Új hozzászólás Aktív témák
- BMW topik
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Vigneau interaktív lokálblogja
- TCL LCD és LED TV-k
- Androidos tablet topic
- Bittorrent topik
- Sok memóriát spórol a neurális textúratömörítés
- Futás, futópályák
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- weiss: Pant* rant
- További aktív témák...
- AKCIÓ! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
- LG 34WR55QK-B - 34" Ívelt VA - 3440x1440 - 100Hz 5ms - FreeSync Premium - HDR 10 - USB Type-C 65W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest