- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Íme az új Android Auto!
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aryon87
félisten
Akku: Nálam hajnal 5kor lekerül töltőről, és normál használattal kibírja este 9ig. Most hogy korlátlan netem van, kicsit leterhelődött, mert nonstop mobilneten van + pár napja hotspotozik is a Honor 9-nek, így visszább esett az üzemidő. Kijelzőidő a legrosszabb 5 óra volt. Szal jó a fogyasztása
Fornettisuti: bocsánat, akkor rosszul tudtam
-
Aryon87
félisten
Gyanítom az U11-hez kapcsolódnak. Valahol olvastam cikket arról, hogy az U11-nek lesz egy lite verziója, és az az 5.2 colos tűnik annak.. Hogy a másik kettő mi lehet..
dajkapeter:
Jack sztem nem lesz, ez új feature, amit a kedves szifon társaság indítványozott, a többi meg birka módon követi, 1-2 kivétellel (Samu, LG)..
Eddig úgy voltam, mit bánom a Jacket, de most az U11-el tapasztalom meg, hogy igenis, kell az a nyamvadt csatlakozó. Bár nem sokáig szenvedek, amint megjön Aliról az átalakító erre a célra, persze ha működni is fog
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- KATONAI ÜTÉSÁLLÓ!!! Getac S410 i5-6300u, G3: i5-8365u, G4: i5-1145G7
- Csere-Beszámítás! Prémium felsőkategóriás Gamer PC! X870 / R9 9950X / 9070XT / 64GB DDR5
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest