- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- VoLTE/VoWiFi
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
Új hozzászólás Aktív témák
-
petkow
tag
Én hozzád képest csekély szakértelemmel rendelkezek. Viszont nekem is előbb utóbb gépet kell vennem, és természetesen érdekel a téma.
Az általad felhozott érveket a heterogén architektúrák irányába teljes mértékben elfogadom, illetve azt is, hogy ez lesz a jövő iránya.
Csak az a kérdésem, hogy mi garantálja, hogy a szoftveres irány lépést fog ezzel tartani. Ez csak egy sejtés, de úgy érzem, hogy a legtöbb programozó (az egyre bonyolultabb, számukra nehezen átlátható feladatok miatt) a mai napig képtelen meglépni a többmagos paradigmaváltást, és iszonyat rosszul optimalizált, vacak programokat gyártanak. Az a néhány legnagyobb vállalat mint pl. Adobe, Autodesk stb. még talán próbálkoznak, de ott is csak egyre nagyobb bloatwarek születnek. (szerintem)
És akkor mi a helyzet a játékokkal, ahol szintén egyre jobban képtelenek lépést tartani a hardverrel és egyre összecsapottabb, alul optimalizált produktomokat adnak ki. Nem tudom, hogy még az én időmben számíthatok arra hogy beletanulnak a heterogén programozásba és arra életképes jól optimalizált szoftvereket gyártanak. Addig pedig megveszem a méregdrága heterogén hardware-t és ugyanúgy 1 homogén proci szálat használ ki, és azt is rosszul.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 7 5800X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged