Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Műholdas AI chippel fedné le a bolygót a Samsung
- Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
- = Zk = -
félisten
De, csak azzal... jah, meg a The Run... szintén Frostbite 2
...nem véletlenül cseréltem le az X4-et....

nah, persze vannak amiket ki-ki próbálok, de... annyira nem lényegesek. pl az Anno 1404 a kezdetek óta fentvan. anno 2070 szintén.. sniper elit v2 stb. ami friss, és érdekel, kipróbálom, de a fix, napi szintű az a Bf3/The Run....
-
- = Zk = -
félisten
konkrétan a Frostbite 2-es mocira írt Bf3-ról van szó...
indítom, és látom, hogy terheli mind a 6 magot.. no meg, va nez a balga mizéria, hogy "kihajcsa-e?". lehet ,egy 8 magos jobban kidöngetni a 6950-et, mint az X6... de ezek számomra csak feltételezések...nem, sajna csak AM2+ -os a deckám, de látom már írták

-
- = Zk = -
félisten
fgyi Dezz, nekem amik ide le vannak írva, kínai nyelvű. én bakker az a típus vagyok, aki érdeklődik, és megveszi. az érdeklődésem általában pár szavas, olyan.. papucsállatkás szintű

nem cserélném le az X6-ot, mert meg vagyok vele elégedve, de ha pl egy adott játéknál, ahol számít a több magos processzor, előnyt kovácsolhatnék a +2 magból, és "jó" áron beszerezhető, akkor igen, átállnék..viszont platformot nem vagyok hajlandó váltani

-
- = Zk = -
félisten
lesz valaha az AMD-nek olyan 8 magos cpuja, mint a jelenlegi "fix" 6 magosom?

lehet lecserélném akkor... -
- = Zk = -
félisten
nah, vmi fasza 8 magost beújítanék... hmm
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 7 5800X3D 8-Core 3.4GHz (96M Cache Up to 4.5 GHz) AM4 Processzor! BeszámítOK
- Intel Core Ultra 9 285K - Új, Gari 2028.08.05. -ig - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 7 5800X3D 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Eladó i7 7700
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- LG 32UN880P - 32" IPS ERGO / 4K UHD / 60Hz 5ms / DisplayHDR 400 / USB Type-C / AMD FreeSync
- Új és újszerű 13-14 Gamer, ultrabook, üzleti, 2in1, X360, Touch készülékek kedvező áron Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760 i5 13400 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4070 12GB ÚJ Zalman T4 Plus FSP 650W
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

... de ha OFF, akkor felszökik 60-ra
csak szépen törik a kép... :/

ha AM3+ -os, akkor oké...
.. parasztosan