- iPhone 17 képernyővédő üvegek mutatják meg a méretkülönbségeket
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Petykemano
veterán
válasz
GeryFlash #14 üzenetére
A cikk(ek) valóban afféle rövid tudósítás jellegűek anélkül, hogy hosszas elemzésbe és jövőfejtegetésbe kezdett volna - ami pedig pont az ilyen beszélgetős demo-bemutató showk velejárója és célja.
Tehát én se bántam volna hosszabb elemzést olvasni.
De nézd a jó oldalát: Abu abba se ment bele, hogy a nemrég megjelent pletykákról - ami pedig eléggé "the way how amd will rule the world" jellegű - legalább tudósítson, hogy volt egy ilyen is, nemhogy abba, hogy az amd majd talán így megy úgy kit és hogyan fog ez alapján lenyomni.
Nekem az a gyanúm, hogy ez valamiféle fizetési okból lehet. Még akár azt se tartanám kizártnak, hogy a prohardvert tényleg finanszírozza az AMD egy kelet-európai ügynökségen keresztül a megjelent nagy elemző cikkek alapján. Vagyis hogy valami ilyen okból esetleg érdeke a lapnak és az újságírónak hosszú amd cikkeket megjelentetni, míg más cikkek esetén darabra megy az elszámolás és nem éri meg 8 oldalas intel cikket hozni.
-
Holyshout
csendes tag
válasz
GeryFlash #14 üzenetére
Abszolút egyetértek. Mikor időm engedi, az érdekesebb cikkeket elolvasom, és megnézem a hozzá tartozó kommenteket is. Volt egy hozzászólás, pontosabban kérdés, idézem "miért van az, hogy itt (mármint a fórumon) minden ami Nvidia és Intel az sz*r?"
Jogos kérdés, és nekem is ez az érzésem valahányszor meglátom ezeket a cikkeket, vagy a kommentek egy részét.
Attól, hogy az Intel/Nv drágábban kínál (most nem számítva azt a sok hülyeséget, melyet művelnek) ezért útálni őket....
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 17 képernyővédő üvegek mutatják meg a méretkülönbségeket
- World of Tanks - MMO
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Filmvilág
- Home server / házi szerver építése
- Wise (ex-TransferWise)
- Hálózati / IP kamera
- Androidos tablet topic
- Apple asztali gépek
- További aktív témák...
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i5 3470 confidential Ivy bridge Quad Core
- Új,bontatlan,dobozos, számlás,garanciás 7800X3D CPu.
- Intel I5-9400F / Beszámítás OK!
- Új Dell 13 XPS 9315 Touch 4K+ HDR DolbyVision i7-1250U 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Garancia
- DELL Precision 7730 i5-8400H Quadro P3200 16GB 512GB FHD 17 1 év garancia
- Panasonic TX-L47E5Y 47" LED TV eladó
- Samsung Galaxy S21 Ultra / 12GB RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 12GB NZXT H710I Be Quiet 650W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest