- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Google Pixel topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
k.
őstag
Az átlag halandót, az igénytelennel és a kispénzüvel nem jó keverni.
Nálunk a suliban az egyik tanárnak van-ő a kispénzü mondjuk-. Nem szereti, mi sem, lassú, a touchpad irtó pici, a billentyűzet kvázi használhatatlan-asszem valami hp a cucc-.
Az ipad olyan embereknek készült, akik egyébként is neteznének, képeket/videót néznének, munkára max módjával-bár van bill dokkoló hozzá, amin kb 5* jobb gépelni mint egy netbook billen, de azt ne vegyük bele, mert mégsem cipeli magával az embör.- és azt akarják, hogy full gyorsan, szépen csinálja azt az eszköz amit akarnak.
Nyugaton sokkal jobban elismerik az ilyet, de abban az országban, ahol sokan netbookot fő notinak vesznek, nem is várom el, hogy az ipad juj de sikeres legyen.
-
Everman
addikt
"Arról nem is beszélve,h mikor ér meg egy 10 colos 16Gb-os cucc 150K-t???
Egy netbookot 160Gb-al win7-el kapsz 75K-ért"A tablet nem hasonlítható egy netbookkal, én egy MSI Windet cseréltem le az első generációs iPaddel és tökéletesen elégedett vagyok a cserével.
Nem kell várnom a bootolásra, az alkalmazások betöltődésére, a Windows "elgondolkodására", nem kell vírusirtót futtatnom, nem melegszik, nem zajong a ventilátora. Csak csendben és villámgyorsan teszi a dolgát. Nos ilyen reakciósebességű, kis fogyasztású, némán üzemelő és hasonló képminőségű netbookot nem kapsz iPad árban.
-
-
talamasca
senior tag
Az a "bohóckodás az újjakkal" pont a lényeg.
Egyetlen más eszközön sem ilyen smooth a megvalósítás.Nézd meg pl. a GarageBand demózását.
Na, ha majd ilyen szintű programot futtatsz a 75 ezres netbookodon, ilyen innovatívan és simán, akkor lesz értelme hasonlítgatni.
Meg, ha majd 10 órán keresztül használod, akkor.De, igazából értelmetlen itt a fanyalgókat győzködni.
Az öreg Sztív is hiába mondta meg, hogy csak a hardverre verni a nyálat= FAIL.
Majd rájönnek... -
gerbaudhu
tag
Kinek mi éri meg. Nekem nincs se netbookom, se iPadem, valszeg nem is lesz, de "bohóckodtam" már netbookon, bár azt én inkább kínszenvedésnek írnám le, amire a jelenlegi netbook hardverek egy win7 alatt képesek. Az viszont szerintem sokaknak sokat megér, hogy egy eszköz kezelése folyamatos mosolyt csal az arcára (ezt tényleg lehet ez alapján bohóckodásnak hívni). Akiknek a grafikai effektek, a sima működés nem számítanak, nyilván nem fogják értékelni az ilyesmit, és persze ha darabokra szedjük az iPadet, akkor az is kiderül, hogy kb 50e Ft értékű alkatrész van benne. De azt az ilyen számolgatók valahogy sosem veszik figyelembe, hogy a hardevr és a szoftver kifejlesztése, annak az optimalizálása (és jelenleg az Apple ebben verhetetlen), a gyártás költségei mind rárakódnak. Biztos vagyok benne, hogy nagy a haszna az Apple-nek, de valahogy a műanyag konkurensek legalább ennyibe kerülnek...
-
erdoke
titán
Mutass egy 600 g-os netbookot, ami 10 órát bír WiFi-s netezéssel, és nem akadozik rajta semmi. Mellesleg ha 90 %-ban olvasgatni akarok, miért kell kötelezően az ölemben tartanom a billentyűzetet? A tárhely egyáltalán nem érdekel, tabletből a 16 GB-os bőven elég, mert nem tárolnék rajta se sok zenét, se sok videót, a dokumentumok pedig nem foglalnak nagy tárhelyet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpársportok
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gitáros topic
- Asztalos klub
- Óra topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fehér Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Cooler Master 700W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA FSP 500W
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest