Hirdetés
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- A magas vérnyomást is felismerheti az Apple Watch Series 11
- Mobil flották
- iPhone topik
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Nagyon erős ajánlat lett az Apple Watch SE 3
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Yettel topik
- Nothing Phone (3) – tervezett kaotika
Új hozzászólás Aktív témák
-
gerbaudhu
tag
Kinek mi éri meg. Nekem nincs se netbookom, se iPadem, valszeg nem is lesz, de "bohóckodtam" már netbookon, bár azt én inkább kínszenvedésnek írnám le, amire a jelenlegi netbook hardverek egy win7 alatt képesek. Az viszont szerintem sokaknak sokat megér, hogy egy eszköz kezelése folyamatos mosolyt csal az arcára (ezt tényleg lehet ez alapján bohóckodásnak hívni). Akiknek a grafikai effektek, a sima működés nem számítanak, nyilván nem fogják értékelni az ilyesmit, és persze ha darabokra szedjük az iPadet, akkor az is kiderül, hogy kb 50e Ft értékű alkatrész van benne. De azt az ilyen számolgatók valahogy sosem veszik figyelembe, hogy a hardevr és a szoftver kifejlesztése, annak az optimalizálása (és jelenleg az Apple ebben verhetetlen), a gyártás költségei mind rárakódnak. Biztos vagyok benne, hogy nagy a haszna az Apple-nek, de valahogy a műanyag konkurensek legalább ennyibe kerülnek...
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 11
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- PlayStation 5
- A magas vérnyomást is felismerheti az Apple Watch Series 11
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Mobil flották
- LEGO klub
- Projektor topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! FEHÉR ipad pro 13" M4 billentyűzet, VADIÚJ! EU-MAGYAR átvilágítós (lézeresen)
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest