Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
majom2
senior tag
üdv az Apple univerzumban
ja, ez az iTunes-os indítás minden iOS terméknél megvan. Teljesen értelmetlenül. Egyébként ugyanerre gondoltam. Ha megveszem külföldön, akkor addig nem tudok vele semmit kezdeni amíg haza nem érek? Mondjuk egy Apple boltban sztem simán aktiválják neked ha megkéred őket. Vagy odasétálsz egy Mac-hez és megcsinálod magad
Kezdő iPad-eseknek:
Klikk -
vtechun
veterán
Ja, ezzel én is szóltam, de az ebookos képességek hamar feledtettek velem a kellemetlenségeket
most is erről írok a kocsiból (asszony vezet) . Egyelore androidos telommal osztom neki a netet. Egy tok mindenképpen kell majd neki. Amúgy ha nem akarod először megadni neki a na kártya adatokat, akkor egy freemail app megvásárlásával kezdd a regisztraciot, és akkor felajánlja .
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gumi és felni topik
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Milyen processzort vegyek?
- iPhone topik
- EAFC 26
- Anime filmek és sorozatok
- Autós topik
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- További aktív témák...
- iPhone 15 Pro 128 GB Blue Titan, független, karcmentes, patika állapot, garancia: 2026.11.20
- Samsung Galaxy Z Flip 5 - 512GB
- IPHONE 16 PRO MAX 256 GB Fehér titán Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 13 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Extra olcsó! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12600K / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 512 SSD!
- Lenovo T14 Thinkpad Gen3 WUXGA IPS i5-1245U vPro 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- 151 - Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5-12450HX, RTX 4060
- Lenovo ThinkPad P1 Gen2 intel i7-9850H 16GB RAM 512GB SSD 15,6" 4K OLED TOUCH 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest