- Magisk
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- One mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Szuper Szigettel futott be a HyperOS 3
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
Új hozzászólás Aktív témák
-
alamuszi
senior tag
"Ok, rátenné, mégis mire használnád nap, mint nap? Nem bírod ésszel felfogni, hogy rendszer szinten NINCS funkciója? "
De természetesen nem is kell ugye, mert nincs is benne maga a fukció sem, ééértem. Akkor minek is.
Elmondom mire használnám:
1. maga a Wi-Fi sokkal lassabb. mint a kábeles megoldások.
2. Estetleg még USB-ről tölteni is lehetne.
3. Vajon ha valakinek nincs Mac-ja, nem kívánja a magyar apple userek által szinte ingyenesnek tartott iTunes-r használni, akkor esetleg fillérekért PC-hez is tuja csatlakoztatni az eszközt.SD:
Ugye, ha már USB sincs egy, esetleg 2 db 4 GB-os card-ot cserélgetve (kb 5 000 Ft, nem 10 000 mint a szerintedi nagyon olcsó kábel) esetleg filmet, mp3-t bármit hallgat néz stb."Az, meg hogy miért nincs funkciója ahhoz előbb olvasgass egy kicsit, mert siralmas, hogy minden hozzáértés nélkül próbálsz itt okoskodni."
Siralmas az, hogy beengedik ide a gátlástalan magyar kereskedő kiskutyáit, akik hirdetik a baromságot. Tudom én, hogy minden ingyen van, ha az apple.ról van szó. CSAK KÉRDÉS, HOGY A PULT MELYIK VÉGÉN ÁLSZ...
Értem én azt is, hogy megy a volt és meg kell fogni minden lehetőséget. Csak nem így és itt kellene, mert bárhogyan próbálsz lejáratni akár engem akár mást. NAGYON ÁTLÁTSZÓ, amit csinálsz.
Valamint amit hirdetsz, baromira nem jön be mert itt nem olyan anyagi helyzetből indulnak a consumerek, mint USA-ban. Van egy kettő elkényeztettt pincsi lány, és pincsi srác, és van a másik fél aki a profizmus miatt vesz Mac-et, de ezek az emberek, nagyon kevesen vannak.
Valamint itt sem a termékkel van a baj, hanem azzal, hogy az ilyen "Komoly szakemberek" megpróbálják elmagyarázni, hogy ez a legjobb, és még olcsó is,
Az IPad, a MacBook Pro valóban a Consuner kategória egyik csúcsai. Csak éppen hiába csúcs, ha az ország 90 % , hónapokat/éveket gyűjt egy 120 000 - 180 000 Ft-os notebookra, vagy egy fele ennyibe kerülő számítógépre.Magyarázgatsz te a Mac-ről. Meg az IPad-ról. Ha erre baromira nincs annyi kereslet, mint tőlünk nyugatabbra. Valamint elmagyarázhatod a gátlastalan kollégáid hülye dumáját, hogy nem tudod megfizetni a Mac-et arról nem tehet csak a conzumer. Persze a kereskeúdő sosem. Kicsit bunda szaga van a beírásaidnak.
Kivéve IPhone, de az sem a magyar kereskedő miatt népszerű, hanem a telko-k miatt.
Új hozzászólás Aktív témák
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- Bomba ár! Asus N551JQ - i7-4710HQ I 8GB I 256GB SSD I GT845M I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 32GB 1000GB 15.6 új akksi 1év garancia
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- Honor X6a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest