- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Netfone
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nem szeretném, hogy a Samu örök védjegye legyen az a szörnyű curved edge panel, elég volt az a pár év belőle, szóval állatira örültem tegnap a hírnek, mikor olvastam!
Így még talán szóba is jöhet a sík képernyős változat, pláne, hogy még méretben is az lesz számomra a legjobb. Lehetne tényleg kompaktabb, de ha akkora lesz, mint az S6, az még éppen elfogadható! (Csak legyen annál vastagabb, hogy elférjen benne a 3500 mAh-s akku!)
Kérdés persze az ár, gondolom, a sík képernyős, kis változat lesz a legolcsóbb -no de mennyi? Nem követtem a hajlított kijelzős S-ek árazását, nekem nagyon nem jöttek be.
175k most a Galaxy S9, rákerestem. Tehát 180k fölé jöhet majd a kicsi S10, oké. Kezdő ár meg magasabb.
Exynos 9820 is jónak tűnik -ezzel kapjuk mi vélhetően az S10-eket-, érdemes lesz gyűjtögetni a további infókat róla!
-
-
törölt tag
-
És én hol írtam sík vs edge panelről
?
#3: Sajnos ezaz
. Viszont a sok lúd disznót győz elv miatt maradnék droidon, uis sokkal több a droid eszköz és sztem csak idő kérdése, hogy hanyagolni kezdik az apple-re optimalizálást a fejlesztők. Pár művészprogram megmarad nekik, de bármit, aminek nincs nehézsége egy közepes droid tabbal, azt szvsz droidon tolják inkább.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezeskonzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool MATREXX 40 650W
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged