- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Úszáshoz szánt fülhallgató a Xiaomitól
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Nem nyílnak a Foldok?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Azt hiszem ha szerinted egyszerű és kényelmes az Android, akkor nem próbáltad még elmagyarázni olyannak, aki semmit nem ért az ilyesmihez, és nem is érdekli, mert csak pár dologra akarja használni, és annyi.
Én sem használnék iOS-t, mert utálom, de ha egyszerűség kell, akkor tökéletes. -
törölt tag
válasz
Juhaszatti #97 üzenetére
Mindenkinek tetsző design nem nagyon van szerintem
Ami kellően megosztó, az már jó, mert sokat beszélnek róla, és jobban előtérben van. Lásd az i8 példáját, jóformán a kutyát nem érdekli, sem hardveresen, sem külsőleg.
Tim: Annyi előnye van, hogy ha mondjuk anyukámnak kellene egy okostelefon, akkor biztosan nem adnék a kezébe Android cuccot, mert elveszne a sok beállítás, kapcsoló, funkció között. Tabletből is iPad van neki, ennél ilyen gond nincs.
-
törölt tag
Ébresztő nekem felesleges ikonként, mert úgyis be van állítva fixen időpontra, kb sosem nyúlok hozzá. Ha meg egyszerit állítok be, akkor meg egyszer szól, és annyi, nem kell azt folyamatosan látnom az állapotsávban. Az akku százalék meg elég lenne vagy ikonként vagy számként, kettő együtt elég helypazarló...
Sőt, igazából az óra sem olyan eszeveszetten létfontosságú, a zárképernyőn ott van úgyis, ha meg a kezedben van a telefon, akkor meg most félig lehúzod a felső panelt, és annyi.Tin: Nekem tetszik ez a megoldású teli kijelző is, semmi problémám nincs vele. Sőt, akkor már az OP5T sokkal csúnyább a sarkokig tolt szögletes kijelzővel, megtöri a designt, illetve nincs design, csak rádobtak egy akkora panelt, amekkora csak elfért.
Volt zúgolódás az i4 megjelenésekor is, hogy mekkora kapufa, meg antennagate, meg hasonlók. Aztán most meg azt sírja vissza sok ember. Aztán az i6-nál is, hogy milyen jellegtelen, aztán azt másolta a fél iparág. Ez is szerintem vihar a biliben, vinni fogják mint a cukrot. -
törölt tag
Ezek az infók amúgy kb teljesen lényegtelenek az emberek nagy részének, és az ikonok feléről szerintem sokan azt sem tudják, hogy mit jelentenek. Az átlagember nem kapcsolgatja a WiFi-t sem, meg a BT-t sem feltétlenül (én sem, mert semmit nem fogyaszt szinte készenlétben), a netsebesség sem érdekel, ezek ilyen kocka dolgok, amit pár fórumozó hiányol, de a vevőtábor nagy része észre sem veszi.
-
törölt tag
válasz
Juhaszatti #5 üzenetére
Ja, az iPhone felhasználónak semmi se jó. Ha nincs változás, akkor sem jó, ha túl sok a változás, akkor sem jó
Amúgy ez az új kijelző és design kellemes lesz, amikor az alap 5,8"-os fog 1000$-ba kerülni, a nagyobb meg 1200-1300?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Autós topik
- Építő/felújító topik
- 5:4 képarányú SXGA monitor jön ősszel az EIZO berkeiből
- PlayStation 5
- Könyvajánló
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- További aktív témák...
- KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 32UN880P - 32" IPS ERGO / 4K UHD / 60Hz 5ms / DisplayHDR 400 / USB Type-C / AMD FreeSync
- Windows! Logitech Mx Keys Magyar!
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB 12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest