- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Ébresztő nekem felesleges ikonként, mert úgyis be van állítva fixen időpontra, kb sosem nyúlok hozzá. Ha meg egyszerit állítok be, akkor meg egyszer szól, és annyi, nem kell azt folyamatosan látnom az állapotsávban. Az akku százalék meg elég lenne vagy ikonként vagy számként, kettő együtt elég helypazarló...
Sőt, igazából az óra sem olyan eszeveszetten létfontosságú, a zárképernyőn ott van úgyis, ha meg a kezedben van a telefon, akkor meg most félig lehúzod a felső panelt, és annyi.Tin: Nekem tetszik ez a megoldású teli kijelző is, semmi problémám nincs vele. Sőt, akkor már az OP5T sokkal csúnyább a sarkokig tolt szögletes kijelzővel, megtöri a designt, illetve nincs design, csak rádobtak egy akkora panelt, amekkora csak elfért.
Volt zúgolódás az i4 megjelenésekor is, hogy mekkora kapufa, meg antennagate, meg hasonlók. Aztán most meg azt sírja vissza sok ember. Aztán az i6-nál is, hogy milyen jellegtelen, aztán azt másolta a fél iparág. Ez is szerintem vihar a biliben, vinni fogják mint a cukrot.
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Léghűtés topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Cyberpunk 2077
- Okos Otthon / Smart Home
- Hamarosan rézhiánytól szenvedhet az egész chipgyártás
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- 90-es években voltam gyerek
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- Ikea Eilif Paraván - Asztali elválasztó
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Olcsó laptop! Lenovo Ideapad R3 3250U / 8GB RAM / 128Gb SSD!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest