Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

válasz madgie #91 üzenetére

Ébresztő nekem felesleges ikonként, mert úgyis be van állítva fixen időpontra, kb sosem nyúlok hozzá. Ha meg egyszerit állítok be, akkor meg egyszer szól, és annyi, nem kell azt folyamatosan látnom az állapotsávban. Az akku százalék meg elég lenne vagy ikonként vagy számként, kettő együtt elég helypazarló...
    Sőt, igazából az óra sem olyan eszeveszetten létfontosságú, a zárképernyőn ott van úgyis, ha meg a kezedben van a telefon, akkor meg most félig lehúzod a felső panelt, és annyi.

Tin: Nekem tetszik ez a megoldású teli kijelző is, semmi problémám nincs vele. Sőt, akkor már az OP5T sokkal csúnyább a sarkokig tolt szögletes kijelzővel, megtöri a designt, illetve nincs design, csak rádobtak egy akkora panelt, amekkora csak elfért.
    Volt zúgolódás az i4 megjelenésekor is, hogy mekkora kapufa, meg antennagate, meg hasonlók. Aztán most meg azt sírja vissza sok ember. Aztán az i6-nál is, hogy milyen jellegtelen, aztán azt másolta a fél iparág. Ez is szerintem vihar a biliben, vinni fogják mint a cukrot.

Új hozzászólás Aktív témák