Új hozzászólás Aktív témák
-
-=RelakS=-
veterán
válasz
bmwk1200s #297 üzenetére
jaja, erre gondoltam én is, hogy majd ezek elől a pontok elől kiszedegetem a pipát, hogy elakezekkel.
Amúgy mikor bejött az xp sp2, akkortájt (mivel az sp1-re felkúszogató adware-el tele lett a tököm, meg újratelepítés közben neten maradtam, és kb 2 óra után felugrott egy kaszinós weboldal az addig el sem indított ie-ben, ez kb 2004 környékén volt) feltettem egy új xp telepedést. Egy ideig jól bírta, majd belassult, 10 percet molyolt az indulással, usb2 nem működött a scannerrel, hajamat téptem. Majd megkotlott alatta az alaplap, vettem másik gépet, amd->intel, ati->nvidia. Fél órát harákolt az xp, hogy ez most mi a jó franc, de utána jobb lett, mint volt. kb 5 perces felállás, frankón üzemelő usb2, stb. Pedig lelkiekben fel voltam készülve a reinstallra
Az vetett véget a pályafutásának, hogy tavaly felraktam a win7-et.
-
-=RelakS=-
veterán
Annyit dumáltatok az elején a ccleanerről, hogy adtam neki egy esélyt. Csinált 11 gigát a C-n
Bár legközelebb nem engedem, hogy a firefoxhoz hozzányúljon, mert most sehová sem vagyok bejelentkezve
Új hozzászólás Aktív témák
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Több Lenovo Thinkpad x1 carbon gen 4 / 5 / 6 / 7 X1 Yoga gen3 6-9. gen i7, i5 procik
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest