- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Témákat hoz a Google a Pixelekre
- One mobilszolgáltatások
- Garmin topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Úgy tűnik, végleg kiszervezte telefongyártását a Sony
- Telekom mobilszolgáltatások
- Azonnali mobilos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
plus44
veterán
Még így is inkább az Ipad, mondjuk az áruk is gyönyörű
-
Straw
senior tag
Tök jó, már ideje lenne, de mi a toszért kellenek ekkora hombár nagy ikonok?!
Kb pont annyi ikon fér ki a mainscreenre mint egy sima androidos telón, ha nem kevesebb, biztos lesz ezért 56 homescreen, de annak megint semmi értelme szerintem, 10 fölött már úgysem tudja az ember mi hol van. -
David75
őstag
Az a baj hogy a wm7 érintőkijelzőn nem lenne rossz de nem tableten hanem a mostanában egyre több gyártó által kiadott multitouch-os all in one pc-n amiken szerintem nagyon is jó.Sajnos erre viszont az apple-nek nincs alternatívája pedig ez személy szerint engem jobban izgat mint a tablet-ek...
-
AS
félisten
Tablet király szeptemberben jön:
P1000:
Super AMOLED capacitive touchscreen, 16M colors 7.0 inchesAndroid OS, v2.2 (Froyo) (Ezzel már Galaxy S is olyan mint pl iphone4 sebességben stb.
ARM Cortex A8 processor, 1.2 GHz processor
Standard battery, Li-Po 4000 mAh
-
moonman
titán
mert a Microsoftnak egyelőre nincs tablet OS-e. a Windows Vista/7 elvileg teljes érintőképernyős támogatást nyújt, nem olyan látványos, mint az iOS, de használható. a legfőbb probléma a GUI-val és az üzemidővel van. a desktop Windows felülete ugyan valamilyen szinten alkalmazkodik az érintőkijelzős használathoz (menük nagyobbak lesznek, lehet ujjal görgetni, nemcsak scrollbarral, stb.), de alapjában egérre és billentyűre tervezték. az üzemidő meghát kevés, mert a Windows túl sok szolgáltatást futtat egy ilyen eszközhöz.
a Windows Phone 7-est sajnos nem tervezik tabletre portolni, de van egy ugyanezen a kernelen alapuló OS-ük, a Windows Embedded Compact 7 (huhh, a névadó brigádot páros lábbal állítanám orbitális pályára), ennek Silverlight alapú GUI-ja van, és mindenféle beágyazott rendszerbe szánják, ebből még lehet valami.
-
AkosL
aktív tag
Nem értem miért kell erőltetni ennyire ezt a win 7-et.
Moonman: MS -nek most nincs valami megfelelő termékcsaládja ezekhez? Vagy majd a win mo 7 lesz az?
-
EczkE
veterán
Nem tűnik rossznak, de még nem az igazi.
A zoom is eléggé döcögős és a bill se a legjobb.
Na megaz áráról ne is beszéljünk.
-
Fecow
aktív tag
Jézusatyaúristen!
Még mindig nem szoktak le az ilyen szörnyek gyártásáról? Nem jöttek rá az elmúlt x évben amióta, létezik a tabletPC koncepció (véleményem szerint az, hogy most van hozzácsatolva billentyűzet, vagy nincs sokat nem változtat a koncepción), hogy x86-tablet-desktop windows hárman együtt nem jó barát? 3,5 óra üzemidő, gondolom olyan notebookos módra, lekapacsolt kijelzővel idle-ben, egyébként jó ha meg van a 1,5-2 óra. Intel celeron proci, hm és van benne ventilátor vagy csak simán süt, egyik sem jó opció.
Arról nem is beszélve, hogy még csinálnak egy videót ahol majd jól lealázzák az iPadet, aminek a felében az ő gépük ég, tényleg ennyire nincs önkritikájuk. Hogy csak a legszembetűnőbbeket említsem zoom, google earth, és billentyűzet valami borzalmas. Véleményem szerint ez a képernyő arány tökéletesen alkalmatlan, legalábbis kényelmetlen, bármire ami nem fektetett módban való videó nézés, képnézegetés, vagy egyéb hasonló.
Megértem, hogy eddig nem nagyon tudtak mit kezdeni a tablet koncepcióval, mert volt windows, meg volt x86 proci, ha mással rukkolnak elő, óhatatlanul, valami nagyon zárt nagyon szűk rétegnek való dologgal rukkolnak elő, de azért ha mást nem az iPad megmutatta, hogy a tablet koncepció nem halva született ötlet csak a megvalósítás (és talán az idő), hagyott némi kivetnivalót maga után. Vagy most tablet láz van és mindent ki kell adni ami tablet?
Én meg kitalálom a rajztáblát cserélhető, előre megrajzolt lapokkal, hogy majd az lesz a homescreen, meg alkalmazások felülete, és majd azt is vinni fogják csak mert tablet.
Na mindegy valaki biztos ezt is megveszi. -
moonman
titán
-
moonman
titán
jó cucc, az üzemidő kevés, de hát desktop OS-t futtat HDD-vel.
fícsörök meg... amikor elindította az Outlook-ot kicsit elmosolyodtam.
-
Azért vannak apró momentumok, amit nem emelnek ki nagyon
Ott van például, hogy egyszer véletlenül kijelöl egy fél sort a böngészőben. Ergo nincsen normálisan megoldva az ujjal kijelölés...
Vagy a nagyítás is igazából elég gáz.
A billentyűzet is elég halvány. -
Napfénysüti
nagyúr
Érdekes eszköz ez is de 900$ kicsit húzós árnak tűnik. Nem szeretem az Applet de a kettő közül az iPadet választanám, bár leginkább egyiket se.
-
Ez az... Celeron ULV vs A4... egy PC processzort és egy mobil SoC megoldást végül is elég jól össze lehet hasonlítani.
Nyilván gyorsabb lesz a cerka, ez nem is volt kérdés, viszont HDD-t tényleg kár volt beletenni és ahogy látom a multitouch sem az igazi még Win7-en. Persze kérdés, mikori Win7 van rajta. Azért egész jól teljesít a kis no name masina, csak hát drága a drága.
-
<NewL>
addikt
jó cucc, gyorsabb is mint az iPad de akkor sem kellene jobban.
nekem pl fontosabb a dizájn, a programok-játékok, üzemidő mint az usb port és a kártyaolvasó.
de tényleg nem rossz -
hemaka
nagyúr
egyik sem kéne
-
win 7-es pad
már csak a youtube és az 1080p miat is :9
-
Jhonny06
veterán
Az ára gáz, de amúgy nem rossz. Valahogy ezek a tabletek soha nem lesznek annyira jók, mint az iPad. Nem vagyok Apple-fan és sok mindenért lehet őket szidni, de az megkérdőjelezhetetlen, hogy igényes termékeket csinálnak. Vannak korlátozott funkciók az iPad-ben, de mégis..
-
David75
őstag
Hát sok mindent elrontottak ebben szerintem.Nem kellett volna vinyó...8-16 gb ssd bőven elég lett volna,a 3 órás üzem idő nagyon kevés,és az meg már pofátlanság hogy árban ezt az ipad fölé pozicionálták...
-
rakloo
aktív tag
A gépelés ugyan lassab volt a win7-es tableten,de gyorsabb volt és majdnem fele annyi idő kellet neki egy oldalhoz vagy akár a youtube-hoz, mint az iPadnak. Minden nap szoktam tervezni a gépen. Nekem sokkal jobban jönne a win-es tablet .
-
Tomajdon
aktív tag
nekem kéne mind2
de a windows nem rossz, de még nem sikerült teljesen megcsinálni az érintőkijelzős használtra. de a windowsos tábla gép 170 ezer forintért, háát, inkább ipad.
-
Magnum_
nagyúr
900$? haha
-
Stifler93
tag
Nekem inkább az iPad kéne, de a windows-os se rossz
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos autók - motorok
- Robogó, kismotor
- Yettel topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Yutani: YRHA - Yutani Retró HAngkártyái: IBM mWave
- Nintendo Switch 2
- Mozgolódás a Splinter Cell körül
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Rap, Hip-hop 90'
- E-book olvasók
- További aktív témák...
- 20.000 ft tól elvihető ELITRO részletfizetés. Lenovo Legion 5 Gaming kompromisszumok nélkül!
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Csere-Beszámítás! Xbox One X 1TB Játékkonzol Olvass! Model 1787
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025)- 3 Ciklus-3 év gari - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest