- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Fotók, videók mobillal
- MIUI / HyperOS topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
domos
senior tag
Mostanában azt veszem észre hogy egyre többen szidják a 3GB-s 1060-at, számomra érthetetlen okokból. Persze lehet igazuk van, de nekem a world of warcraftot nagyon szépen viszi.
-
_drk
addikt
Már most szerintem érdemes a DDR4-be belefektetni. az i3-asokkal meg már lehet játszogatni.
Főleg ha később fejlesztgetni akarod. A 380-as meg jó választás. Kb 40-50 ezer között kapsz és jobb mint az 1050TI. Annyit nézzél, hogy ahhoz egy jó táp kell. Jól szellőző ház, később bármit belepakolhatsz. jövőre vagy azután mehet mellé az i5 később jobb video kártya, majd i7 és még jobb vidkari.tehát 2 évente elég nagy teljesítmény növekedéssel tudod fejleszteni.
A Ramok és az alaplap meg kitart általában pár évet. -
oszi666
őstag
Én úgy gondoltam, egy használt gépet veszek. Mondjuk nvidia 970/960, vagy amd 380 videokártyával. A terv az lenne, hogy most veszek egy gyengébb vagy régebbi gépet, és azt szép lassan feltuningolom. Bár engem annyira nem érdekel a grafika, de már a Hearts of Iron 4 sem fut az intel HD4000-en... VIszont jó lenne kipróbálni a Withcer 3at, az új Mass Effectet stb.
Szerinted megéri hardveraprón komplett használt gamer pc-t venni? Olyan 100-130 között keresgéltem eddig. Még annyit hozzátennék én csak játszom a gépen, és egy kicsit értek hozzá, de egyébként nem vagyok informatikus. -
oszi666
őstag
Istenem de gyűlölöm ezeket a cikkeket.
Pont most akarok majd gamer pc-t venni építeni, de még nem gyűlt össze rá a pénz... Itt csorog a nyálam. Mondjuk azért ilyen piszok drága mert a nulláról kezdem. -
Hannibhál
őstag
Tudom, és magamnak ezt meg is csinálnám, csak teszthez ezt a metodikát nem lehet alkalmazni, mert akkor túl sok tesztet kéne végezni a különböző beállítások miatt. De mondjuk egyszer lehet csinálok ilyen tesztet is, hogy melyik beállítás milyen, mekkora mértékben rontja/javítja a teljesítményt
-
_drk
addikt
Tovább játszol a beállításokkal akkor sokkal jobb eredmény is elérhető. Antialising 16-ot leveszed 4-re mondjuk.
Shadow-ot mediumra, akkor textúra mehet is high-ra mert az még látszik is, viszont sok helyen az árnyékot számolja amikor nem is kéne.Én rengeteget szórakoztam a beállításokkal, de sajnos a játék se nagyon túl optimalizált így 1-2 helyen így is úgy is szarul fog menni. Viszont baszott jól néz ki játék.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Xbox Classic / Xbox 360
- MasterDeeJay: Noname 1TB-os SATA SSD teszt
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Jövőre veti be az FSR 4-et a Sony a PlayStation 5 Pro konzolon
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Synology NAS
- Magas AI-költségek, csökkenő létszám: dolgozók ezreit rúgja ki a Microsoft
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- HP notebook topic
- További aktív témák...
- Honor Magic 7 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest