- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Kis telefon hatalmas teleppel
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Google Pixel topik
- Magisk
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
Új hozzászólás Aktív témák
-
DMG
senior tag
Azok közé tartozom, akiknek ilyen félmagas optiplex gépe van, nem szándékosan építettem, céges, vettem bele egy ati 4650-et amivel frappánsan megy minden mai játék persze max 1024x768-ban, de akadás mentesen. Most kinéztem magamnak az 5570-et ami szintén lowprofile, és állítólag erősebb, de minden esetre az tény, hog ytöbbet tud a 4650-nél.
Örülök ennek az 5770-nek, csak az a baj, hog ya gépben csak egy 280 W-os táp van, a tesztek alapján egy alap 5770-es re épült rendszer csúcson 250 körül fogyaszt, de ez csajna elég határeset, lehet ilyen kis tápot kapni nagyobb teljesítményben?
Jó volna egy 350-400 W körüli táp a gépbe.
-
he7edik.
addikt
"Bevallom őszintén valahogy előitélettel voltam a PWC (linóleum) márka iránt de annyi tetszetős VGA-t prezentáltak már hogy kezdem elfogadni őket."
Kiváncsi lennék hogy ha fentartásaid vannak a PowerColor márkával kapcsolatban akkor melyik az a márka amivel feltétel nélkül kiegyezel?
-
Quan-Chi
őstag
válasz
Mattanyahu #18 üzenetére
szerintem is ez nem egy forró VGA simán elmenne egy X800-as hűtővel is
-
Mattanyahu
tag
félmagas helyett csináltak volna inkább egyslotost
annak még piaca is lenne... -
Pista0001
addikt
Nem kellett volna a CF-et lespórolni. Vannak már gazdagon mATX lapok CF lehetőséggel. Mekkora poén lenne LP géppel alázni a többieket LAN-on. Néznének nagyokat
-
Quan-Chi
őstag
uhh az LP kari nagyon jó
-
tzsolesz
nagyúr
A 4670-től meg erősebbnek kellene lennie.
128bit+GDDR3 VS. 128bit+GDDR5
320SP VS. 400SPTehát majdnem dupla sávszélességgel, és több SP-vel benne van a +20-25% többlet szerintem. Tuninggal befogható a 4830, ami kicsivel erősebb egy 8800GT-től. Nem mondtam azért akkora marhaságot. A shaderek mennyiségéből ráadásul nem mindegyik játék profitál %-os mértékben kifejezve. Tehát hiába a dupla annyi SP, az nem jelent +50% teljesítménytöbbletet, ez már a korábbi boncolgatásokból szépen kiderült. Gondolom van még ezekben tuningpotenciál rendesen, már csak az alacsony gpu órajelből kiindulva, és a 40nm-es gyártási technológiának áldásos hatásának is köszönhetően.
Az árához pedig:
23-24K-ért még jó vétel. Viszont 30K-ért én inkább egy 4870 1Gb-ot vennék.
-
bartucc
addikt
-
Giot
addikt
Olvasom a cikket hogy: Félmagos kártya. Mi van
ketté vágtag egy GPU-t replay jaaa hogy félmagas
.
Nem is lehet rossz az a passzív His kártya. Az a félmagvas
meg...... Bevallom őszintén valahogy előitélettel voltam a PWC (linóleum) márka iránt de annyi tetszetős VGA-t prezentáltak már hogy kezdem elfogadni őket.
Chaser: nem neked szántam csak félrekatt.
-
Devid_81
félisten
Jó féle az a low profile 5770-es.
-
tzsolesz
nagyúr
Hát azért nem lettek semmik a kicsi 5500-asok. Megkockáztatom, hogy erőben nem sokkal marad el a 4830-tól. Az meg már nem semmi egy ilyen belépő szintűnek kinéző félmagas megoldástól. Régen ilyenféle kártya éppen hogy elég volt a HD videók lejátszására, és a COD2 közepes részletességű meghajtására. Itt meg azért elég komoly erőt vélek benne gyanítani a számok alapján.
Jóformán NV fronton egy 8800GT teljesítményéről beszélhetünk. Csak ez egy hideg pici nyavalya ahhoz képest. -
misx
senior tag
De legalább nem DDR2...
-
bartucc
addikt
Azért a GDDR5-ös 5550 meg 5570 nem semmi... 128 bit, 320/400 Shader, gyakorlatilag 5670 szint, nemde? (kevesebb textúrázóval)
5770-re nagyon jól jön a GDDR5, az adja az erejét. De kis gépet tényleg csak HD-ra épít az ember, meg alapvető multimédiára, oda ez felesleges. Ha meg teljesítmény a lényeg, azért nem mini-itx-ben meg hasonlókban kell szerintem gondolkodni.... (táp kapásból kevés lesz)
-
Móci
addikt
Az 5770-es nem egy rossz ötlet, bár ha már htpc, nem tudom, hogy kinek mennyire éri meg a plusz pénz/fogyasztás a nagyobb teljesítményt. Bár egy kicsi, halk, multimédiás/játékos konfigba telitalálat lehet.
DDR5 helyett raktak volna rá DDR3-at, szerintem az is bőven elég arra a kártyára, s kevesebbet is fogyaszt úgy a cucc, ha jól tévedek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Megjött a Razer DeathAdder egerek legfrissebb nemzedéke
- Vezetékes FEJhallgatók
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Tőzsde és gazdaság
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- bambano: Bambanő háza tája
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (bolti áruk 100.000Ft)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA 600W
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest