- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Magisk
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
orbano
félisten
válasz
henrikk002 #44 üzenetére
én azt hittem egy hangfalnál a hangja számít, nem az, hogy számítógéphez tervezték, vagy hogy mennyire kicsi (azért ennek a helyén elfér szerintem jobb cucc is). de nem is vitattam, hogy nincs ennek megfelelő célközönsége, de az biztos, hogy ha valaki ennyi pénzt akar hifire költeni, talál jobbat is. ez vakon már abból is következik, hogy apple kiegészítő
-
orbano
félisten
válasz
henrikk002 #39 üzenetére
azért aki hallott már pár komoly/komolytalan hifit, az tudja jól. szóhat meglepően jól egy kis picike valami, de azért fene nagy csodák nincsenek. Bocha pedig nyilvánvaóan túloz, ha eddog 320k-s mp3-ban hallgatta a zenéket, akkor túl kifinomult hallása nem lehet, nyilván hasra fog esni ettől. És ez nem ezt a szettet minősíti, mert bizos szépen szól a maga kategóriájában, de hogy ezért a pénzért kapni jobbat is, az hót sicher.
-
válasz
henrikk002 #39 üzenetére
A newtoni fizika a Föld bármely pontján érvényes (persze azon túl is).
-
Khaal
őstag
válasz
henrikk002 #29 üzenetére
Ismerem a Focalt, de azért erősen kételkedem, hogy ekkora méretbe olyan hangzást tudtak belerakni ami igazolná az árat. Szívesen meghallgatnám azért élőben, hátha nincs igazam.
Apple-adón azt értem, hogy nagy általánosságban elég szépen megugrik egy cucc ára, ha ipod dokkoló kerül rá.
-
Bikerider
aktív tag
válasz
henrikk002 #23 üzenetére
Igen benne van,amit csak az usb-s csatlakozással tudsz kihasználni.
Tehát a többi dokkolós és jack-es megoldás tök felesleges és csak az árát növeli.
És amúgy meg is hallgathanál tényleg egy Reloop "cucc"-ot is jól beállítva, pl nem ezt amit ide betettem az árösszehasonlítás miatt, hanem egy olyat, amit tényleg csúcsminőségre terveztek.
-
Bikerider
aktív tag
válasz
henrikk002 #20 üzenetére
Tehát szerinted a hangfalakat, arra találták ki hogy telefonról és Ipod-ről nyomjuk? Ezek nem lesznek minőségi hangok
pl.. a hangkártya sem mindegy milyen, nehogy a telefon vagy az Ipod belseje és a felhasznált anyagok, a csatlakozók stb.
-
Bikerider
aktív tag
válasz
henrikk002 #18 üzenetére
Tényleg van kereke a mélynyomónak
de itt nem ez a lényeg
-
Bikerider
aktív tag
válasz
henrikk002 #14 üzenetére
(#13) Bikerider: Sajnos nem érted ezt.
De nem ám
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Építő/felújító topik
- Konteó topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Négymagos Xeon(!) CPU LGA775-ös deszkában
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Feketehalálra váltja a kékhalált a Microsoft
- 3D nyomtatás
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 1xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G RJ, HBA330, áfás
- Xiaomi Redmi 9A 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest