- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Netfone
- Körvonalazódnak a Xiaomi 16 specifikációi
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
Új hozzászólás Aktív témák
-
zooole
senior tag
A Google Now a rendszer szerves része. Nem lehet csak úgy Play Store-ból lehúzni. Olyan, mint a Siri.
Igen, régebben a Google-től licenszelte, most pedig van sajátja. Ha pedig eddig is az Apple írta az appot, akkor mi változott? Lényegében a Maps új UI-ja egy az egyben a GMaps-é, alig változtattak rajta valamit. Funkcionalitásban is ugyan az, csak még nem éri el azt a szintet. Nyilván elég új még a szolgáltatás.
-
Everman
addikt
"Szerintem előbb lesz Google search magyarul mint Siri."
A Siri hangfelismerő rendszerét ugyanaz a cég fejleszti, mint a Dragon Dictation, vagy a Swype hangfelismerő rendszerét (Nuance), ezekhez meg már most van magyar modul. Szerintem rövidesen bekerül a magyar nyelv is a Siribe, vagy ha abba nem is, de diktálni lehet majd magyarul is neki rendszer szinten.
---
"Viszont normál zajban is - nemcsak hanglaborban - teljesen jól felismeri a magyar beszédet."
Én teszteltem és kevés hangsúly használatával egy A4-es oldalt úgy fel tudtam neki diktálni, hogy egyetlen szót tévesztett. Elég fejlett már most, ahhoz képest, hogy béta.
-
zooole
senior tag
-
Everman
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS Z97-A Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest