- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- India is a DeepSeeket dicséri
- Telekom mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- Érintésnélküli fizetési megoldások - PayPass via NFC
Új hozzászólás Aktív témák
-
kariad
senior tag
No leírás alapján nagyon bejövős a kis drágaság!
-
persil
nagyúr
Hallod a lövedéki sokk nem azt jelenti, hogy stukkerrel belelősz a kijelző közepébe 20 centiről.
"Márpedig az ip szabvány minden alkatrészére kiterjed vagy nem?" IP szabványnak az ég világon semmi köze a lövedéki sokkhoz. IP az behatolás elleni védelmet jelent és a 67es érték por elleni maximális, illetve víz elleni majdnem maximális védelemmel egyenlő.
Eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/persil/index.html
-
NeRo28
aktív tag
Arra azért kíváncsi lennék h a kijelzője is kibírja mindezt?Mert akkor ezen Gorilla Glass 126. generációja lehet! Lövedékkel meglőnék az érintő panelt azt hiszem ennek vége is lenne.Márpedig az ip szabvány minden alkatrészére kiterjed vagy nem?
-
butyek
senior tag
És vajon Nillkin tok is jár hozzá?
&ρID with 10^100. Xiaomi 13T
-
Depression
veterán
Nekem még az is tetszik, hogy egy megbízható, és egy szórakoztató rendszer is van rajta.
Orr alatt hordott szájmaszk pont annyit ér, mint a herére húzott koton.
-
-
Peterson_
addikt
Az derék.
Meg az ára is.
Cserébe végre prezentálja, hogy lehet komolyabb belsőt suvasztani egy masszív készülékházba és még a külseje is vállalható.Apu mi ez?-Ez? Feketeribizli...-Akkor miért piros?-Mert még zöld...
-
leslie_smith
aktív tag
Sajnos nagyon drága. Akkor inkább egy olcsóbb Xperia GO.
A mobilarena nem kötelező,de "ajánlott". | Xiaomi Redmi 4X
-
toth_janika
őstag
Első gondolatom, amikor megláttam, elolvastam, hogy KELL!
Azért van Defy-m is, mert nem vigyázok a telefonokra, de ezt nem hiszem, hogy el tudnám pusztítani!Flickr - http://www.flickr.com/photos/toth_janos/
-
wertigo1984
őstag
Ilyet a katonáknak! Jól kinéző telefon.
(((d(^_~)b))) "Milyen kegyes is az élet, ha az embernek megfelelő helyen vannak barátai."
-
bigsee
addikt
Bocs, de "lövedéki sokk"ot hogyan lehet okozni egy élettelen tárgynak?
MDA Compact II - ... - Galaxy A54 5G
-
BiGg DoGg
csendes tag
Szkeptikus vagyok ezzel a dologgal kapcsolatban, hogy éles lövedéknek ellenálljon, vagy egyáltalán egy erősebb légfegyvernek (4,5 joule feletti energiával rendelkező lovedéknek), de ki tudja ...
[ Szerkesztve ]
Samsung B2100 Xplorer + 2 GB MicroSD >>>> HTC Windows Phone 8X >>>> Xiaomi Mi Max 2 >>>> ASUS ROG Phone III Strix Edition
-
moleculez
veterán
harcteri korulmenyek kozt ugyse ilyet hasznalnak, es nem hiszem h valahol rendszeresitik.
Innentol kezdve, elmondhatjuk, hogy egy alaposan letesztelt strapatelonk van, de nem eletszeru,hogy ezt valaki kihasznalja, maganemberkent. Aki meg nem maganember annak a rendelkezesere bocsatjak a celszerszamot.
Az egesz ertelmet abban latom, hogy egy ido utan talan az SGS18-ban mar oan lesz mint most a GorillaGlassMég nincs kész, de már majdnem elkezdtük!
-
moleculez
veterán
harcteri korulmenyek kozt ugyse ilyet hasznalnak, es nem hiszem h valahol rendszeresitik.
Innentol kezdve, elmondhatjuk, hogy egy alaposan letesztelt strapatelonk van, de nem eletszeru,hogy ezt valaki kihasznalja, maganemberkent. Aki meg nem maganember annak a rendelkezesere bocsatjak a celszerszamot.
Az egesz ertelmet abban latom, hogy egy ido utan talan az SGS18-ban mar oan lesz mint most a GorillaGlassMég nincs kész, de már majdnem elkezdtük!
-
Dévacsen
senior tag
az IP68 a max védelem jelenleg.[link]
ཨོཾ་ཨཱཿཧཱུྃ་བཛྲ་གུ་རུ་པདྨ་སིདྡྷི་ཧཱུྃ
-
BiGg DoGg
csendes tag
"... a lövedéki sokk sem árthat neki."
Arra kiváncsi lennék, mert ha jól értelmezem (ha tévednék javítsatok ki), akkor ez ki kéne bírjon példának okáért egy paintball lövedéket?
Nem hiszem, hogy annyira merev lenne az a plexi, ami védi maga a képernyőt a behatások ellen.
(Azért hoztam fel ezt a példát, mert az én telómat paintballozás közben lőtték ki a kezemből, b2100-as )
Samsung B2100 Xplorer + 2 GB MicroSD >>>> HTC Windows Phone 8X >>>> Xiaomi Mi Max 2 >>>> ASUS ROG Phone III Strix Edition
-
elemke
tag
Kivételesen, nagyon bejön... akkuról valami infó...?
-
IstN
tag
Nem rossz. Kifejezetten tetszik. Értelmes HW., kellemes külső, és extra védelem. Remélem lesz olcsóbb is.
Senki sem úgy született, hogy profi legyen bármiben is.
-
Beri78
őstag
szerintem Chuck Norrisnak is ilyen van.....
"...a valósággal az a gáz hogy nincsen hozzá háttérzene..."
-
Quarell
tag
Két év Defy használat mondatja velem, hogy bármennyire is strapa egy mobil, vizes, zsíros vagy szennyezett kijelzővel ezt sem lehet kezelni.
-
djsunny
aktív tag
-
djsunny
aktív tag
A HandHeld nagyon komoly ipari céleszközöket gyártó cég. Ipari adatgyűjtők, tábla PC-k és 1db. ipari notebook szerepelnek a portfólióban. Ez az első olyan eszközük mely kinézetét tekintve konszolidáltabb mint az eddigiek melyeket inkább kesztyűben, tereperen dolgozó emberek használtak.
Viszont ismerve az eddigi eszközeik strapabíróságát egy percig sem merül fel kétely benne a Nautiz X1 IP67-es kialakítását illetően.
-
Maxentius
addikt
Tetszik ez a vas, de a Windows EH 6.5-öt nem értem.
Samsung Galaxy S22 Ultra | JBL E65BTNC
-
moleculez
veterán
Kinem neznem belole, hogy strapamobil...
Még nincs kész, de már majdnem elkezdtük!
-
persil
nagyúr
" nagy magasságokban (alacsony légnyomás mellett), extrém hideg és forró helyeken, homokviharban, szálló por és só mellett és robbanásveszélyes környezetben is használható, valamint a vibrálás, savas, penészes, apró porszemcsés vagy sóködös környezet, akusztikus zaj, jeges és ónos eső, extrém páratartalom, fagyasztás és a lövedéki sokk sem árthat neki."
Ez mondjuk tényleg nagyon komolyan hangzik, bár nem tudom mennyire fedheti a valóságot.
Egyszer annyira szívesen megkaparintanák egy ilyen készüléket. És végre értelmes hardver került egy igazi strapamobilba.(igen tudom, volt már defy is, meg xcover és társai stb stb, de a korlátozott csep/porállóság messze nem egyenlő a közel elpusztíthatatlan házzal )[ Szerkesztve ]
Eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/persil/index.html
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest