- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- Még annál is egyedibbé tehetjük a Realme GT 8 Pro-t
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Újjáéled a Motorola Moto G100
- Mindenkire rálicitál az új Oppo kameratelefonja
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Itt dől(het) el, hogy mi lesz otthon kapható - Hong Kong Electronic Trade Fair
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Akkor nem nálam van a gond. Júliusig minden hónapban jöttek az update-ek, de azóta csend és hullaszag.
Elég könnyen meg tudom mondani, mikor jött utoljára frissítés, mert mióta megvan a teló, csak akkor lett újraindítva, amikor a frissítés újraindította.
Jelenleg 51 napja megy a teló. -
Van itt valakinek amúgy Telenoros S8-a? Állítólag már legalább augusztusi update van a telókon, de nekem még csak a júliusi jött meg.
Telóm nem akar frissítést találni, vagy a telenor ül rajta? -
válasz
aprokaroka87 #26 üzenetére
Ja igen, ezt el is felejtettem. Ezután nem számmal írja oda, hogy hány darab olvasatlan üzim van, hanem majd pöttyözi. Remélem hamar jön az Oreo, mert enélkül élni nem tudnék.
-
De pont az a vicc, hogy az újítások nagy részét észre sem veszed, mert a rendszerben csiszolnak ezt-azt.
A samu meg nem valószínű, hogy ezt a kinézetet meg fogja változtatni, mert ez most egész jó lett.
Szóval nagyjából annyi különbséget fogsz látni, hogy nem 7.x-et ír majd a szoftver infóknál, hanem 8-at. -
válasz
MikeWazowski #20 üzenetére
Kb. ezért sem értem sokszor, miért hánynak tüzet az emberek, ha késik 1-1 frissítés.
Ha egyszer kifogástalanul működik a telefon a mostani rendszerrel is, akkor nem mindegy, mikor jön rá az új? -
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Még annál is egyedibbé tehetjük a Realme GT 8 Pro-t
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Felforgatná Kína a technológiai világrendet
- TCL LCD és LED TV-k
- BestBuy topik
- Windows 10
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB DEEPCOOL Tesseract SW 600W
- AKCIÓ! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 üzleti notebook - Ultra 5 135U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Win11
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest