Új hozzászólás Aktív témák
-
<Lacy85>
addikt
Akkor nem nálam van a gond. Júliusig minden hónapban jöttek az update-ek, de azóta csend és hullaszag.
Elég könnyen meg tudom mondani, mikor jött utoljára frissítés, mert mióta megvan a teló, csak akkor lett újraindítva, amikor a frissítés újraindította.
Jelenleg 51 napja megy a teló. -
<Lacy85>
addikt
Van itt valakinek amúgy Telenoros S8-a? Állítólag már legalább augusztusi update van a telókon, de nekem még csak a júliusi jött meg.
Telóm nem akar frissítést találni, vagy a telenor ül rajta? -
<Lacy85>
addikt
válasz
aprokaroka87 #26 üzenetére
Ja igen, ezt el is felejtettem. Ezután nem számmal írja oda, hogy hány darab olvasatlan üzim van, hanem majd pöttyözi. Remélem hamar jön az Oreo, mert enélkül élni nem tudnék.
-
<Lacy85>
addikt
De pont az a vicc, hogy az újítások nagy részét észre sem veszed, mert a rendszerben csiszolnak ezt-azt.
A samu meg nem valószínű, hogy ezt a kinézetet meg fogja változtatni, mert ez most egész jó lett.
Szóval nagyjából annyi különbséget fogsz látni, hogy nem 7.x-et ír majd a szoftver infóknál, hanem 8-at. -
<Lacy85>
addikt
válasz
MikeWazowski #20 üzenetére
Kb. ezért sem értem sokszor, miért hánynak tüzet az emberek, ha késik 1-1 frissítés.
Ha egyszer kifogástalanul működik a telefon a mostani rendszerrel is, akkor nem mindegy, mikor jön rá az új?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ArmA 3 - This Is War
- Telekom mobilszolgáltatások
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- PlayStation 3
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Óvodások homokozója
- iPhone topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Google Pixel 9 Pro 5G 16/256GB Szürke Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- iPhone XS Max 64GB LEÍRÁST OLVASS!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Samsung Odyssey G6 S27BG650EU - 27" QHD 2K 240Hz Ivelt - Gaming monitor - 1,5 év Gyári garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 7400 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 SUPER 6GB Rampage Everest 500W
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B650M R7 7800X3D 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Corsair 4000D Airflow TG 750W
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest