- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Magisk
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
shiftac
aktív tag
Árára kíváncsi vagyok. Amúgy jónak tűnik, nekem ne kattogjon a a billentyűzet pl. játék alatt, ha már egyszer mechanikust vennék.
Egy szép piros vagy kék háttérvilágítással tökéletes -
tecsu
addikt
Nem olvasom el a tesztet... Az RGB azt jelenti, hogy külön billentyűzetenként lehet állítani a színeket?
Vagyis, ha akarom pl. az N, a Z és az 5-ös billentyű más színű lesz, mint a többi?
Mert az nem (lenne) rossz, végre valami nem csak csilli-villi, hanem hasznos feature. ;-) -
CYBERIA
őstag
válasz
kriszpontaz #2 üzenetére
Nekem Cherry MX Blue van a billentyűzetemben, de szívesen elcserélném Brown-ra, mert double tap-et elég körülményes kivitelezni vele, nagyon magasra kell felengedni a billentyűket, nem tudod az alsó 1-2 mm -en járatni. Pörgős játékra nem ajánlanám.
-
Zimmy88
tag
Hát, az 1.0-ás motornak egyébként is olyan a dinamikája mint a hibrid motoré eco módban (tehát mindenki lehagy), de nem állok le vitázni, mások a tapasztalataink, ennyi.
Szerintem aki főleg városban (vagy 50-50%-ban városban és pályán) használja az autóját, annak jó választás a hibrid. -
haddent
addikt
Jajj mit tettem egy random példával...
Szokták mondani, hogy "a fizikát nem lehet megb**ni". Na, hát röviden ennyi a véleményen a csodálatos hibridről. A Tesla az már megint más, az nyilván betegesen jó.
Reggie0 mint a hegyilevegőt kifújó downsizingolt euro5 -ös vw dízel
Papíron és vizsgán baromi jó
-
törölt tag
Majd ha a mostani billem kifingik, akkor veszek egy ilyet.
-
Reggie0
félisten
Persze, mert eleve mas stilusban vezetsz vele. Ha nem lomhan mesz, hanem felveszed a forgalom ritmusat, mint egy normal autoval, maris kb 0 lesz az elony. Tapasztalat. En is azt hittem, hogy jo lesz a priusz, de csak akkor az, hogy ha a fel varos megeloz es bejon eled, mert nem gyorsitasz rendesen indulaskor stb.. Igy valoban le lehet vinni a fogyasztast, viszont 20...30%-al tobb a menetido. Kesz pazarlas.
Egyetlen elonye, hogy olcsobb a bizti, regado, teljesitmenyado es nincs ra cegautoado. Fogyasztasban ugyan az.
-
Zimmy88
tag
A hozzászólásodból arra következtetek, hogy soha nem használtál hibrid autót (de azért látatlanban elítéled). Pont az a lényege, hogy az elektromos és a benzines hajtás előnyeit ötvözi (ennélfogva erősebb, takarékosabb). Ahogyan ez a billentyű is, tartósabb mint egy membrános, de halkabb mint egy mechanikus, ennyi.
-
haddent
addikt
A halk mechanikus billentyűzet olyan mint a hibrid autó.
(szar)
Ne akarjunk már mechanikus érzetet/működést hang nélkül, sportautót bűz és fogyasztás nélkül, húsos ételeket hús nélkül, stb... Muszáj minden dolgot kiherélni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- sziku69: Szólánc.
- Üzleti vita és megbeszélés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Linux kezdőknek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Futás, futópályák
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU! 17,3Col! I7 9750H / GTX 1660Ti / 16GB DDR4
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3088
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3136, 95% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest