- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Apróbb óra érkezik a OnePlustól
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- iPhone topik
- Garmin Fenix 8 AMOLED - a csúcshódítás költséges
Új hozzászólás Aktív témák
-
Az Orange Box egy kiadott csomag, ami sok játékot magába foglal a sztoriból. The Orange Box
(#14) BiP: Ahogy nézem a videó, úgy látom ez a csomag a HL2-t tuningolja fel HL2 - Episode Two szintre, a textúrák és fények is olyan szinten vannak (lehet az EP2-ből építették át a dolgokat HL2-be).
Half-Life 2 Update Mod Features:
↗ Updated to Orange Box Engine.
↗ HDR (High Dynamic Range) Lighting.
↗ Updated Models & Textures.EP2-höz nem jó ez a csomag, valamint fölösleges is.
-
DeFranco
nagyúr
Próbáld ki. Én eddig összesen talán 6-10 játékot vittem végig (ebből ha levesszük a god modeos végigrohanást, akkor a felét), és azokat is még ifjonc koromban. Épp le akartam tenni arról, hogy én a továbbiakban játsszak is valamivel (lévén vagyok majdnem 30, ideje lehetne már), amikor képbe került a HL. Azóta 2x toltam végig a 2-t heves egymásutánban, gépet feljesztek, hogy menjen az EP2, megvettem eredetiben, etc. etc.
Hogy miért olyan jó? Ez nyilván mindenkinek egyéni, és több dologból áll össze:
- egyben van a játék. Nem hiányzik semmi belőle, és nincs eltúlozva sem.
- folyamatosan változik, változatos, több alműfajt kever
(spoiler)
Van hogy épületben vagy, van, hogy sivatagban. Van, hogy börtönben, van, hogy egy idegen komplexumban. Egyszer zombit ölsz, egyszer kommandóst, egyszer labirintusban mászkálsz, egyszer járműved van.
- van benne egy spec. fegyver, a gravity gun a neve sok mindent elmond, kitágítja a lehetőségeket erősen.
(/spoiler)
- a sztori maga nagyon jótöbbet is írnék, de az már mind spoileres lenne. Próbáld ki. Ajánlom. Ha a 2 résszel kezded, akkor érdemes tudakozódni az előzményekről, mert úgy lesz kerek a történet, és úgy fogod élvezni. Ez esetben vigyázz, mert sok helyen lelövik a legnagyobb poénokat.
Szerk:
Orange BOX:
- Half Life
- Half Life EP1
- Half Life EP2
- Portal
- Team Fortress 2Ezt a csomagot jelenti. Nézd csak mit találtam neked: [link] Szerintem még ma vedd meg.
(mind benne van, csak sz*rul írták rá)
-
sid.:Rc211v
őstag
Hát sztem nagyon gyorsan játsszad kifele..A HL az kötelező fps mindenki számára..Még annak is aki nem szereti az fps-t
ollie Nem erre gondolt a kolega ? Black Mesa: Source ..Ezzel mi a helyzet lesz egyáltalán ?
szerk: ja látom már.. HL1-es source graf-ra irtad
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motoros topic
- Milyen monitort vegyek?
- PlayStation 5
- Végre módosított a shader fordításon a Monster Hunter Wilds
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- 3D nyomtatás
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- Legion 5 17ACH6H 17.3" FHD IPS Ryzen 7 5800H RTX 3060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Latitude 5520 27% 15.6" FHD IPS érintő i7-1185G7 MX450 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Apple Watch Ultra 2 49MM e-Sim 2028.06.05-ig Média Markt Garancia Makulátlan Új állapotú
- Ninebot e2 plus garanciával
- PNY RTX 5080 16GB GDDR7 Overclocked Triple Fan - Új, 3 év garancia - Eladó!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged