- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Yettel topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Honor Magic V2 - origami
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ayg0
senior tag
A VIA-nak mennyi esélye van megerősödni az európai piacon 5-6 éven belül?
remélem ezt nem gondoltad komolyan és csak költői kérdés volt. annyi tőkével, mint amivel a via gázdálkodik még az is csuda, hogy életben vannak, nemhogy versenyezzenek... vajon miért mérik aranyárban a termékeiket?
(#55) antikomcsi
az asus marsot kár idekeverni. az az asus saját kreálmánya, egy presztizs termék, mint a rolls-royce (
) vagy a magánrepülők stb. ez a tehetősek játékszere, nem az átlagembereké.
ellenben egy ref gtx 285 sem az átlagra van szabva a maga ~80.000ft-jával, amit már nehéz nem az nv számlájára írni... -
keIdor
titán
-
antikomcsi
veterán
Én ugyan nem vagyok tudatában a pontos számadatoknak, de szerintem, amíg jóval nagyobb tőke áll az intel mögött, addig nem következhet be, hogy a via komolyan labdába rúgjon.
Az intel biztos nem engedné, hogy piacot veszítsen nagyobb (pár százalék) mértékben a via javára.
(#49) snowball
Nem azért, de mit vártál egy mATX deszkától, aminek a táp része finoman fogalmazva is szegényes. Az a lap nem tuningra van kitalálva. Mielőtt eltemeted az ecs-t válassz a gyártótól egy olyan lapot, amin nem a legkiheréltebb intel csipszet van, és van "normál" tápellátása a procinak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RX5500 XT 8GB Rampage SHIVA TT 530W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H370 i5 9500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB ZALMAN S2 TG be quiet! 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest