Új hozzászólás Aktív témák
-
antikomcsi
veterán
Nem a gyártó elvesztése okozna az embereknek traumát, hanem az amikor meglátnák a versenyztőtárs nélkül maradt vga gyártó kártyájának az árát, akármelyik legyen is az. Megint mindenki csak alsó, vagy közép kategóriából választhatna. A nagyágyúk, meg csak a felső körökbe lennének.
A k7s5a lapról a véleményed inkább Téged minősít szerintem, nem azt a hibrid "sz@rt".
-
antikomcsi
veterán
válasz
rootkiller #68 üzenetére
Azért nem árt tudni, hogy amd alá ugyan olyan jó az nforce chip is, nincs vele semmi gond, csak kicsit túl lett útálva.
(#69) CsíkosMókus
Vagy inkább az összes xp-hez.
-
antikomcsi
veterán
Én ugyan nem vagyok tudatában a pontos számadatoknak, de szerintem, amíg jóval nagyobb tőke áll az intel mögött, addig nem következhet be, hogy a via komolyan labdába rúgjon.
Az intel biztos nem engedné, hogy piacot veszítsen nagyobb (pár százalék) mértékben a via javára.
(#49) snowball
Nem azért, de mit vártál egy mATX deszkától, aminek a táp része finoman fogalmazva is szegényes. Az a lap nem tuningra van kitalálva. Mielőtt eltemeted az ecs-t válassz a gyártótól egy olyan lapot, amin nem a legkiheréltebb intel csipszet van, és van "normál" tápellátása a procinak.
-
antikomcsi
veterán
válasz
TomBoy1986 #33 üzenetére
Az igaz, de egy kategóriával lejebb is van. A 750a chippel szerelt asrock lap olcsóbb egy ezressel, mint ati-s megfelelője.
Viszont a hangsúly most nem is ezen akart lenni. Hanem azon, hogy kezdenek elszállni az árak, már asrocknál is. Lassan, vagy már most annyiba kerül egy asrock lap, mint egy giga. És azért nem ez volt a szokásos.
Egy 780a-s asrock, meg annyi, mint egy asus. Ez durva.
Mifelénk lehetett ECS-t kapni. Nem emlékszel az egykori best vétel K7S5A típusra, amd vonalon? Nagyon ment az a lap egy ideig, persze itt a ph-n is jókat írtak rólla.
Aztán kitudja miért, szinte teljesen eltűntek a boltok polcairól az ecs deszkák. Pedig most ezeket a fekete szériásokat megint versenybe lehetne dobni, de össz-vissz 2-vel találkoztam itt az aprón, üzletbe egyel sem.
(#32) ollie
Most a hír kapcsán mondhatni, de egyébként álltalánosságban értem, hogy nekünk az nem jó, ha bárki is kiesik a megmaradtak közül.
-
antikomcsi
veterán
Mégha nem is rózsás a helyzet, azért nem kell ennyire borúsan látni a dolgokat.
Csak itt, kocka körben kerítünk ekkora feneket a dolognak, a többségnek fogalma sincs, hogy mi van a gépházon belűl, és ugyanúgy megvesz bármit.
Nem lenne jó, ha eltünne mégegy szereplő, főleg egy ekkora. Az Abit sajnos nemrég hulott ki, ECS szinte beszerezhetetlen, és szerintem máris érződik az eredménye.
Eléggé elszálltak az alaplap árak közép kategóriától kezdve az új szegmensben. Néhány asrock lap ára is olyan helyre lett pozicionálva, ami szinte érthetetlen. Ami 20-25K-volt asrock kategoriában az most 35-40K. Innét az asus lapok 50K-ra mentek.
Tehát nem annyira jó nekünk, ha kiesik akár csak egy konkurens gyártó is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Dymo LabelWriter 400 - Hőpapíros címkenyomtató
- Lenovo S10-2 Intel Atom retró csajszis netbook eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged