- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
rendesadam #529 üzenetére
SG Post ha van, esetleg HK Post.
De EMS, DHL, stb, ezeket hanyagolni. gyorsposta, gyorsan itt van, de +27% áfával.
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
rendesadam #527 üzenetére
Szia!
Láttam már piros szegéllyel is, de webshopban egyszer sem, pedig egy olyan nekem is jobban bejött. Szóval csak kék, igen.
Boltok? Geekbuying, Focalprice (itt akciós). Kell egy PayPal fiók hozzá, kell rá pénzt tölteni, és megrendelni, nem vészes.
-
Ed3r_X_
nagyúr
CWM-et próbálta valaki?
-
Ed3r_X_
nagyúr
CWM Béta 5 elérhető. Próba cseresznye.
-
Ed3r_X_
nagyúr
Aki kísérletezős kedvében van, megpróbálhatja a recoveryt.
Ugyan úgy a bat fájlt kell indítani. Persze előtte csomagoljátok ki.
Sanszos, hogy annak fog menni, akinek már járt a telefonján a custom ROM. Próba cseresznye, ha nem jó, a blogomban van a gyári recovery, és "felflashelésének" menete.
-
-
Ed3r_X_
nagyúr
Ment válasz 2 embernek, lehet bootloader hiba is.
A needrom.com oldalon található egy custom ROM. Ha azt valaki feltelepítené, és utána rá a magyart, kíváncsi lennék, megy-e.
Gyors regisztráció kell, 2 perc kb.
-
Ed3r_X_
nagyúr
Frissült, aki szeret kísérletezni, az megpróbálhatja a CWM recovery-t.
Ha nem megy valakinek, írjon. Akkor lehet kell BL nyitás hozzá.
-
Ed3r_X_
nagyúr
Ezt mondtuk mi is, de nem jutott el.
Ám ez se teljesen 100% mert a YouTube az teljes kijelzőt használ, nem csak 1184x720-at.
De tök lesz*rom, mennyit is számol a gép, a teljesítmény attól nem lesz eget rengetően jobb, rosszabb.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
De ha van még mással probléma, írd csak le kérlek. Mert nagyrészt ilyen hozzászólásaid érkeztek. Kritizálni könnyű. -
Ed3r_X_
nagyúr
Elhanyagolható, hidd csak el, mert volt HTC One X LTE telefonom, ugyan ezzel a hardverrel. Semmi gondja nem akadt. Pedig az valós HD volt.
A felbontás meg mást jelent nálad: Nálam azt, hogy ahány pixel a kijelzőn van, nálad meg a hasznos területet.
Hülye példa:
Windows 7-en alul van a tálca. Alap esetben nem tűnik el. Mégse mondom, hogy annyival kevesebb lenne a felbontása a monitornak.
Akkor szét kellene választani a rom felrakást és a rom mentést, amihez másik recovery kell (ami a rom felrakásának nem feltétele), és külön kellene erre egy leírás, mert a kettő nem feltétlenül tartozik egybe. Szerintem.
Mi van?
Szerintem világosan le van írva minden, a gyári recovery visszarakása is tökéletes ott, ahol van, és a ROM is. ROM mentésről még nincs szó, csak lesz, a CWM, de arról nem írok, csak tudtok annyit angolul, illetve létezik a Google is.
Keeperv85: Köszönöm, bár már így is túl sok mindent tettél
-
Ed3r_X_
nagyúr
Ezt írtam én is
Hogy HD a kijelző, de a hasznos terület az kevesebb, mint a HD
Az hogy a programok mennyit látnak, még nem határozza meg, hogy fizikailag mennyi
A teljesítmény meg elhanyagolható, ilyen hardver mellett már, meg ilyen kis különbség mellett.
madrac: Gyári 3e recovery volt, semmire nem jó, csak wipe van benne, meg gyári update csomagokat enged fel. De ott van a gyári recovery a blogban, találkoztam vele, nem is egyszer.
-
Ed3r_X_
nagyúr
Nem érted
Én úgy értem, hogy a készülék kijelzőjén attól még 1280x720 pixel lesz, az fix (hardver, nem változhat). A hasznos terület lesz kevesebb
Ám nem, az angol nyelvű recoveryt, nem a kínai kriksz-kraksz-ot..
A gyári recovery nem kell a Magyar ROM-hoz. Csak működő fastboot kapcsolat. A recovery a ROM lementéshez, visszatöltéshez kell. CWM.
-
Ed3r_X_
nagyúr
A felbontás ugyan akkora, a hasznos terület lesz kisebb annyival
Játékoknál az a 100 pixel semmit nem dob. Anno mint a Sony Ericsson telefonok. 854x480-as felbontással jöttek, Adreno 205-el. Ugyan az volt az élmény 800x480-on is, nem dobott semmit, hogy kisebb, nagyobb, stb.
Nexus az referencia, nem lesz gond szerintem az alsó sáv semminél.
madrac: Igen? Merre?
Szerk: Megvan már
-
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
gipsztigris #272 üzenetére
Cáfolom, a legtöbb kínai telefon olyan szoftver verzión hal el, amin kijött.
Portolt JB van már rá, elviekben nincs nagy bugja.
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
gipsztigris #255 üzenetére
Arc S után szép előrelépés lesz. minőségre nem tudom, nekem tökéletesen megfelelt, meg nem is fogtam Arc S-t.
Mondjuk olyan jelentkezését várnám majd, aki kínai-angol verziót vett, és a magyarosítás ment-e neki. Mindenféle kimenetel van, írjon majd. Nem tudok érdemlegeset tenni, ha nincs visszajelzés
-
Ed3r_X_
nagyúr
Hmm, kínaiakat alapból kilőttem, bármit kérdez az ember, nincs, nem lesz, nem lehetséges, nem is volt, csak mert kicsit is megerőltető lenne kiadni nekik.
Ám eladtam, elment
. Van még egy recovery csomag, backup, restore megy benne, de képileg kissé fura, de használható, és nem kínai. Vagyis tökéletes, attól eltekintve, hogy rózsaszín a háttere, és mintha két képet adna, 1 recoveryről. De tökéletes a restore, backup, wipe, stb.
Illetve ha a BL miatt nem megy fel a magyar nyelv, összerakok egy próba csomagot, mert úgy látszik, a custom ROM, írta a BL-t, és nyitotta, de vissza is zárta. Viszont ki lehet szedni azókat a részeket, amik felelősek a BL-ért, és abból összerakni egy bat fájlos parancsot, persze ha alapból nem megy fel.
Próba kell mindenképpen, hogy a kínaira felmegy-e.
-
Ed3r_X_
nagyúr
Ám beültetted a bogarat a fejembe hallod. Ezzel a BL-es dologgal.
A custom ROM-ban találni rá vezető dolgot. De ha az jó, akkor kiszedem a módosításokért felelős fájlokat, és azt is felrakom, mint megoldást a BL-re. És ez után ugyan úgy fel kell mennie majd a magyarnak. Csak akkor előtte lesz egy BL-es lépés. (ami nyitja)
De nem olyan biztos ez, a franc tudja így, hogy nincs aki kipróbálja
Mindenesetre megcsinálom, és ha nem megy majd, feltöltöm.
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
Maximum1 #232 üzenetére
Ehh, én holnap lehet kiszállok belőle, és veszek valami ismertebbet. Egy jó CM10 hiányzik már nekem.
Amúgy 4.3-hoz forrás is kéne, az meg nem olyan, hogy csak úgy megvan.
madrac: Gyárival használható, aki nem olyan mint én, az megelégedéssel fogja használni. Nem láttam bugját neki.
Eddig nem ment fel a CWM. Most már igen. Szóval valószínűleg lockolt volt. Kínaiakat nem hiszem, hogy éppen a BL fogja izgatni, még ha ki is tudják olvasni.
-
Ed3r_X_
nagyúr
Mivel én más miatt tettem, mert jelezték, hogy ha ROM-ra akadok, ami magyar.. Amúgy meglettem volna vele.
De a kedvedért megpróbálom unlockolni, és utána a CWM-et. Amúgy bat fájlba mennyi beleírni még 1 parancsot?
Aki nem akar megmaradni a kapott szoftvernél, az ne kínai telefont vegyen szerintem. Kritikus a support, ez tudnivaló.
-
Ed3r_X_
nagyúr
Ezért nem értem, aki magyar nyelvvel, vagy minden nyelves ROM-mal kapja, az amúgy se szarakodna vele. Aki viszont Play nélkül kapja, az vetemedik csak a főzött ROM használatához. Mert ha van Play, és minden nyelv, a fene se cserélné le olyanra, amiben nincs. Viszont amin nincs Play, az a kínai, és ha felmegy rá, akkor nem zárt. Tehát kilövi egyik a másikat.
Bár mivel nekem a CWM nem ment fel, szerintem zárt lesz.
De nem értem még mindig, ez miért is gond? Ha unlock kell, akkor arra a parancs ott van. Egyébként linkeld már azt a fórumot kérlek.
-
Ed3r_X_
nagyúr
Elmondom neked, hogy az a főzött ROM, amit feltelepítettem, az kb a frameworkben, bootanimációban, és a Play hozzáadásában ki is merült.
Az alap ugyan az volt. Nem hiszem, hogy a BL-t is piszkálta volna.
madrac: Én már annyira nem, most hogy lett jó.
Meglátom milyen lesz a JiaYu G3S.
-
Ed3r_X_
nagyúr
Frissült a bejegyzés!
-
Ed3r_X_
nagyúr
MAGYAR ROM MEGOLDVA
Köszönöm a segítséget Whiskys-nek
Erre is lesz majd egy leírás akkor.
-
Ed3r_X_
nagyúr
SoC gyors, böngészésre az alap böngészőt használom, sokkal gyorsabb, mint az eddigi telefonjaim+ Opera. Meglepő.
Játék: Real Racing 3 nagyon szép, így nem adja vissza, de a képernyőn nagyon jól mutat.
Videó: Ezt leszedtem, FHD-ban, és röccenésmentesen vitte. Beletekertem, semmi gondja
Aksi: Linkeltem
-
Ed3r_X_
nagyúr
Öhhm, nemzetközi volt, hivatalos, Haier által kiadott ROM-ot raktam fel, amivel nem íródott át semmi. Na arra nem ment fel a gapps. Egy ideig így használtam, de utána felraktam ezt a custom ROM-ot, ezzel már nem néztem, mivel ez alatt a kínai CWM van.
Na akkor:
Magyar nyelvű ROM
Hivatalos Haier ROM, elment a Play, magyar nyelv (erre nem ment fel a gapps)
Custom ROM (erre nem is próbáltam a kínai CWM miatt) -
Ed3r_X_
nagyúr
Tőlem. Ugyanis próbáltam.
GAPPS elszállt verification failed-el.
Másik ROM: mivel módosított, ezért nincs sok esélye, de ha linkelsz egy magyar ROM-ot, csak olyan meg nincs sajna. Mivel a magyar is módosított, Play-el, ezért nem hiszem, hogy a gyári recovery felengedné, hacsak nincs meg a kellő digitális aláírása.Másik ROM fastboot módban mászik fel rá, PC-ről felflashelve. Ne kérdezd hogyan, de a kínai CWM recovery felmegy, az angol készített meg nem. (a készítője meg nem válaszol, a kínainak)
-
Ed3r_X_
nagyúr
Figyelj, a kínai verziót is lehet használni nyugodtan, mivel van angol nyelv, csak a tárcsázóban kínai, de arra van app, máshonnan. Az általam használt custom ROM-ban meg van Play, szóval Így a nyelv az akadály csak.
Szóval nekem így néz ki:
Custom ROM, Play áruházzal
Más tárcsázó, névjegyzék, SMS appÍgy tök el lehet vele lenni
madrac: Töltési időt nem néztem, olyan fél 2-kor feldobtam ma, leszedtem 4-kor, és tele volt.
-
Ed3r_X_
nagyúr
Nem lehet, mert nincs mivel lementened, mivel a CWM recovery se akar a telefonra felmászni. Ha lenne is lementett rendszer, azt meg gyári recoveryből kötve hiszem, hogy fel lehetne rakni, mivel még a hivatalos GAPPS csomag sem akart fölkéredzkedni
Bootloader meg sanszos, hogy zárt, így..
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2048, 96% Akksi
- HP Omen 80G8E9 - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB Type-C
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 4TH: i7-6GEN I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, CW90
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest