Hirdetés
- Yettel topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Huawei P9 Lite (2017) - nevezzük nevén
- iPhone topik
- Nincs több titok: íme, a Samsung Galaxy TriFold!
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
üzenetére
Nem azonosulni kell vele. Nekem van egy véleményem, leírtam.
A képzés után sem lehet azt, hogy ha valahol észreveszel valami hibát (mint a BKV-s csávó) bejelented, és az a helyén lesz kezelve, nem bűncselekményként. Csupán azt akartam jelezni, hogy ezen jó lenne változtatni.
"Minden más önjelölt etikus hacker tevékenység mögé bújva nekiesnek egy rendszernek nem etikus hacker. Hanem közönséges bűncselekmény."
Ha nem okoz kárt, hanem jelzi neked a hibát, akkor mitől kéne bűncselekménynek lennie?
Mert ha kárt okoz, vagy nem jelzi, akkor simán az. De ha nem származik hátrányod?"Igen mindezt szerződés kötés után, ahol mint jogilag, mint erkölcsileg minden le van dokumentálva. "
Attól még támadás. És jóindulatú. Az volt a bajod, hogy nincs jóindulatú támadás - de, van."Biztos sok ilyen vállalkozás, közintézmény van, ahol nem halottak róla, illetve ha hallott is róla, nem tudja kitermelni annak költségét."
Tök jó, és akkor annak költségét ki tudja, ha ellopják az adataikat? Pláne egy közintézményből a te adataidat lopja el valaki?
Ebben az esetben a legkevésbé az érdekel, hogy le van-e dokumentálva (anyám, ha az etikus hacker jelzi, hogy milyen hibád van, az már dokumentálás), hanem hogy ne legyen hiba!Részemről itt fejeztem be, mert ennél jobban nem tudom elmagyarázni, hogy nem kéne mindenkit egy kalap alá venni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frissítve! Hackersiralmak
- Eladó tökéletes állapotban lévő Nikon D3200
- PlayStation 5 Slim lemezes 1TB, makulátlan állapotban, 6 hó gyári garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- Apple iPhone 15 Pro Max 256 GB Natural Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Ryzen 5 2600X, MSI 1060 Armor OC 6GB, 16GB DDR4 RAM
- Sony PlayStation 5 (PS5) Slim Ghost of Yōtei Gold Limited Edition 3 év garancia
- Gyári garanciával Digitalizáló tábla XP-PEN Artist Pro 24
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Fujitsu Lifebook A3510 Laptop
- Dell Latitude 5320 - hibás kijelzők - i5 1135G7 ,16GB RAM, SSD, jó akku, számla
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest