Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
zseko
veterán
De, tudom a választ: kivárnám, hogy lemenjen az ára
A a Steam listámban még mindig vannak 2010-ben hozzáadott játékok is.A példádat nem találom annyira jónak, mert az inkább 'fizikai', 'online' tevékenység, vagy személyesebb, ha úgy tetszik, míg a másik személytelen, ezért sem foglalkozik vele sok ember, és nem érti mi a gond a letöltéssel, természetesebbnek veszik, hogy 'jár'.
Persze ez én példám sem volt teljesen jó, mivel amire válaszoltam ott meg fizikai bolti lopásról volt szó, és az nem ugyanaz mint amit én írtam (a végeredmény szempontjából persze igen, csak a megvalósításban nem).Én sem akarom megideologizálni, mivel netflix és hbogo-m is van, mégis nézek online filmet. Persze mondhatnám, hogy 'rá vagyok 'kényszerítve' ' két előfizetés mellett is, de igazad lenne abban, hogy ez így nem teljesen igaz, és ezt az a 'nyavajgás' sem oldja fel, hogy de máshogy nem érhető el pár kedvenc régi filmem (Csillagok küldötte, Zapped, Benji, Parker Lewis sohasem veszít, Nehéz napok egy Föld nevű bolygón, stb.) Csak tavaly többször voltam moziban, mint amennyi filmet végül leszedtem, zenét pedig gyakorlatilag azóta nem töltöttem le, mióta elérhető a Deezer az országban :/ Telefonon is minden vásárolt, Steam óta pedig előbb jut eszembe hogy hol vehetem meg olcsóbban a játékot, mint hogy honnan tudom letölteni... És mindez a Microsoft hibája
Miattuk kaptam rá, mikor suliban 5k-ért eredeti xp+office lehetett, aztán fősulin elérhetővé vált a legális win7-win server-egyéb programjuk. Hogy rohadjanak meg (mennyi pénzem megmarad volna pedig
)
Érdekes dolog. Előtte le se sz.rtam az ilyet... :/ Most meg vásárolom össze a régi kedvenc játékaimat.
Viszont már eléggé eltértünk a tárgytól
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frissítve! Hackersiralmak
- Építő/felújító topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- BMW topik
- Arc Raiders
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- VGA kibeszélő offtopik
- További aktív témák...
- Dell EMC PowerSwitch S4112F-ON Chassis (00P7H1) - Piaci ár alatt
- Lenovo RackSwitch G8272 (7159-HCW) Switch - 48 port - Piaci ár alatt
- Cisco WS-C3650-24PS-L V05 switch - (PWR-C2-640WAC V03 , 3 x FAN-T1 V01) - 24 portos
- Cisco WS-C3650-48FS-L Switch - V05(PWR-C2-1025WAC V02 , 3 x FAN-T1 V01) - 48 port
- Dell E02M005 PowerVault MD3400 - 12x3.5" SAS Raid - Piaci ár alatt
- Honor 400 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Vadiúj AM5 procik! Több darab kèszleten! Kamatmentes rèszletre is!
- Lenovo Thinkbook 16 G6 WUXGA IPS Ryzen7 7730U 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3405
- GeForce RTX 2060 (OEM HP) Garanciával
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
A a Steam listámban még mindig vannak 2010-ben hozzáadott játékok is.
Miattuk kaptam rá, mikor suliban 5k-ért eredeti xp+office lehetett, aztán fősulin elérhetővé vált a legális win7-win server-egyéb programjuk. Hogy rohadjanak meg (mennyi pénzem megmarad volna pedig
Érdekes dolog. Előtte le se sz.rtam az ilyet... :/ Most meg vásárolom össze a régi kedvenc játékaimat.