- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen GPS-t vegyek?
- Honor Magic4 Pro - varázsolj nekünk valami szépet
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- A Nothing Headphone (1) is a dizájnról szól
- Apple iPhone 4S - az amerikai pajtásod
- Magisk
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Realradical
őstag
A felsővezető azért nem foglalkozik az IT biztonsággal, mert gecerájos munka egy nagyméretű környezetben és tisztában van vele, hogy ha találnak is valamit azért nem dícsérik meg hanem lerohanja őket 112 auditor a dokumentációval és a kellemetlen kérdésekkel.
Ültem már le felfedezett biztonsági problémáról beszélgetni felső vezetővel, akitől a leghatározottabb nyilatkozat szóban az volt, hogy igen ezzel is foglalkozni kell majd. Tudom, jól, hogy ha esetleg anno felfedezték volna mások a gázt akkor engem b@sztak volna meg, mert, hogy én vagyok a nagybetűs rendszergazda. Pedig hivatalos felkérés nélkül senki nem fog éles rendszeren új biztonsági sémával próbálkozgatni.
Amire kilyukadni szerettem volna: rúgják csak ki azt a felső vezetőt is
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! HP EliteBook 2560P - i5-2GEN I 4GB I 320GB I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Honor X7B szép állapotban 6/128GB fekete / 12 hónap jótállással!
- AKCIÓ - 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest