- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- iPhone topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Nem lett arányos a fogyókúra
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
Új hozzászólás Aktív témák
-
darál0w
Jómunkásember
-
PazsitZ
addikt
Nem azt mondta, hogy az egyik szereplő szerinte buzi, aztán, hogy az interneten is írnak ilyeneket, de nem bizonyított. Ezután farkas, meg a vámpír az buzis vagy mit magyaráz, plusz filmben elhangzó áthallásos szövegekre hoz példát, mert hogy a filmben ezt mondja. Vagy rossz videót néztem, vagy akkor tényleg nem értem mi történt ezen youtube link alatt.
Jah, hogy a karakter az, értem. Akkor úgy oké.
De nem az az alapvetés, hogy mindenki szerelmes a főszereplő csajba? Mondjuk bi még lehet akkor.
Művelődnöm kell, le vagyok maradva. -
PazsitZ
addikt
Azt jól értem, hogy egy színészt úgy buziz le, hogy az általa eljátszott szerepet és szövegscriptet elemzi?
Ez egy normál embertől is bődületes hülyeség nem egy olyantól, aki filmkritikát szeretne megfogalmazni.A nyitott száj, mondjuk tényleg jó poén, de ez mondjuk megint nem kritika, hanem fikázás.
Szóval nem tudom lehet az a baj, hogy nem ismerem a sztorit/filmet, de ez még viccesnek se nagyon vicces. -
Domxc
senior tag
Ez kva jó
-
Megnéztem az Alkonyat kritikáját is. Annyira találóan kifilézte mindkét celluloid hulladékot, hogy elégedetten vigyorogtam.
"Két szociopata násztánca."
Oh, yes! -
darál0w
Jómunkásember
Charlie fuckin Swan the BOSS az igazi hős
-
moha21
veterán
Like a boss.
-
Nordic
Közösségépítő
Ez komoly
....továbbra sem akarom megnézni...
-
-
OMFG!
OMFG!Meg kell néznem mind a 3 rész Alkonyatot!
-
Ocarina
aktív tag
A többi vidója is nagyon jó.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új Gamer PC - Ryzen 7 5700X / RTX 5060 / A520M / 16GB vagy 32GB RAM / 240GB + 1TB M.2 SSD / 650W
- Samsung Galaxy Z Fold 4 256 GB, szürkészöld + S Pen tok
- TP-Link ER-7212PC Omada 3-in-1 Gigabit VPN Router
- TP-Link EAP Omada Wifi AP-k (225, 245, 615)
- Mars Gaming ML-LCD240 2x ARGB 120mm FDB Fan LCD Display (Alkatrésznek) INGYEN FOXPOST
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z270G GAMING WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy Tab A8 (2021) , 3/32 GB,
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged