- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- VoLTE/VoWiFi
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vakegérke
félisten
Értem amit mondasz, tuti van "tajparaszt" is az óccsó lakomán. Ám amit mondtam, az is megér egy misét.
Egyébként nem ilyen látásmóddal fogalmaztad meg mondandód. Számodra a "olcsójóska wannabe sznob" volt a probléma. Ebből szűrtem le azt, hogy úgy véled, a csóringer melós nagyzolni akar egyszer egy évben.
Tudok olvasni, csak jó, ha egyértelmű az, amit a betűk elém tárnak.Ezen nem fogunk összeveszni.
-
Vakegérke
félisten
Ó, te jó lélek...
Arra nem gondolsz, hogy sokan csak vegetálnak, és nem engedhetnek meg maguknak olyan dolgot, amely egyébként nem szabadna, hogy luxus legyen?
Egyetlen nap egy évben, amikor a kisember is beülhet családjával egy étterembe, és arról álmodozhat, hogy ő most tehetős, lóvé nem számít.Nagyon nem látod az "olcsójóskák" tragédiáját.
Tudod mit? Mondok mást. Még az is lehet, hogy olyanok foglalnak előre asztalt, akiknek ugyan telik rá minden nap, de most azonos pénzért duplán, vagy féláron zabálhatnak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Linux kezdőknek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Videós, mozgóképes topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- PlayStation 3
- iPhone topik
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Beszámítás! Apple Mac Studio M2 MAX 2023 32GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest