- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Huawei P40 Pro - kilökték a célegyenesben
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vakegérke
félisten
Értem amit mondasz, tuti van "tajparaszt" is az óccsó lakomán. Ám amit mondtam, az is megér egy misét.
Egyébként nem ilyen látásmóddal fogalmaztad meg mondandód. Számodra a "olcsójóska wannabe sznob" volt a probléma. Ebből szűrtem le azt, hogy úgy véled, a csóringer melós nagyzolni akar egyszer egy évben.
Tudok olvasni, csak jó, ha egyértelmű az, amit a betűk elém tárnak.Ezen nem fogunk összeveszni.

-
Vakegérke
félisten
Ó, te jó lélek...
Arra nem gondolsz, hogy sokan csak vegetálnak, és nem engedhetnek meg maguknak olyan dolgot, amely egyébként nem szabadna, hogy luxus legyen?
Egyetlen nap egy évben, amikor a kisember is beülhet családjával egy étterembe, és arról álmodozhat, hogy ő most tehetős, lóvé nem számít.Nagyon nem látod az "olcsójóskák" tragédiáját.

Tudod mit? Mondok mást. Még az is lehet, hogy olyanok foglalnak előre asztalt, akiknek ugyan telik rá minden nap, de most azonos pénzért duplán, vagy féláron zabálhatnak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Ritka akár karácsonyra ps4 / ps5 collectors edition és egyéb játékok
- Kedvező Ár! MacBook Pro M1 Pro 14.2 Istyle gari 2026.07.27-ig
- Intel Core i9-9900K, Gigabyte Z390 AORUS Master, Noctua NH-D15
- Ryzen 7 kezdő 1080p játszós konfig
- iPhone 15 Pro Max kék titán 256 GB kártyafüggetlen 1 év garanciával ELADÓ
- iKing.Hu - Nubia Z70 Ultra 5G Black Teljes kijelzős zászlóshajó, AI-erejű teljesítmény
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xbox Series kontrollerek 1 hó garancia, számlával!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 3800X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 SUPER 8GB ZALMAN T7 FSP 650W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest