- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Huawei P40 Pro - kilökték a célegyenesben
- Nem lesz iPhone 19
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vakegérke
félisten
Értem amit mondasz, tuti van "tajparaszt" is az óccsó lakomán. Ám amit mondtam, az is megér egy misét.
Egyébként nem ilyen látásmóddal fogalmaztad meg mondandód. Számodra a "olcsójóska wannabe sznob" volt a probléma. Ebből szűrtem le azt, hogy úgy véled, a csóringer melós nagyzolni akar egyszer egy évben.
Tudok olvasni, csak jó, ha egyértelmű az, amit a betűk elém tárnak.Ezen nem fogunk összeveszni.

-
Vakegérke
félisten
Ó, te jó lélek...
Arra nem gondolsz, hogy sokan csak vegetálnak, és nem engedhetnek meg maguknak olyan dolgot, amely egyébként nem szabadna, hogy luxus legyen?
Egyetlen nap egy évben, amikor a kisember is beülhet családjával egy étterembe, és arról álmodozhat, hogy ő most tehetős, lóvé nem számít.Nagyon nem látod az "olcsójóskák" tragédiáját.

Tudod mit? Mondok mást. Még az is lehet, hogy olyanok foglalnak előre asztalt, akiknek ugyan telik rá minden nap, de most azonos pénzért duplán, vagy féláron zabálhatnak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- SAMSUNG 1TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7450-6900 MBs - Eladó!
- ASUS ROG Phone 8 gamer telefon (Snapdragon 8 Gen 3, 165Hz, IP68, 256GB), bontatlan,garanciális
- Eladó Samsung Galaxy s23( ha ma elviszed nincs postaköltség)
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3394, 94% Akkumulátor
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 490+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A21s 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest